Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 16
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Haircut, ti-a ajuns marsupiul? ca si eu am comandat! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... "Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!" 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
N-a ajuns, dar abia ieri l-a pus la posta, mai e de asteptat...
de Maia Ilinca (29.01.10)
haircut spune:
citat din mesajul lui al3csa Si acum Buna ziua ! Cristies sper ca nu te supar cu ce spun eu pe aici .. Nu am avut asa cazuri in fam si de aia iau lucrurile mai usor .. In fine am spus si in mesajul anterior .. fiecare copil pana la urma isi formeaza sg mesele .. Si bineinteles tu stii ce este mai bn pt el Felicitari pt stelutze Eu azi am fost sa ma tuns .. Mi-am schimbat si eu freza .. Acum are si el o forma .. pana acum era drept si lung .. ATAT ! La 7 jumate .. manichiura .. pedichiura .. Maine dim la 8 coafat . O sa incep sa imi pun pe o hartie ce am de luat pt maine ca mi-e tare frica sa nu uit ceva Am inteles ca maine va fi canicula ... Ooof bn ca e de dimineata botezul la 10 jumate s nu ne clocim pe la 1 - 2 de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! PozePoze noiPovestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
Distractie placuta maine!!!
Asteptam cu drag pozici pentru luptator!
cristies spune:
Felicitari pentru vestile bune Cris.dogarel! Ce a crescut Ema . Si a invatat sa si aprobe .
Am mai auzit de amestecatul fructelor cu cereale. Nu mai retin exact avantajele si dezavantajele. Stiu ca le accepta mai usor...
De amestecul fructelor - unele prelucrate termic si altele nu, n-am auzit. Deci sunt tot neinformata.
haircut spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel caldura mare, mon ceher noi am venit de la doc cu vesti bune, schema de D, problemutze, sper eu mici: - bune:avem 6600gr (a luat 600 luna asta), 68cm, gat/nas/ureki ok, bazdaceli ok, cum zice dr. la aptitudinile motorii, "socializarea" ok, inga-inga la doctoritza cand imi povestea de diversif, a zis ca "sa vedem daca iti mentii pozitia si cand treci la practica, don'shoara" - diversificare, cam cum vroiam, cu mici exceptii: cica sa o "incerc" cam de saptamana viitoare, iar in concediu sa iau un borcanas-doua, sa ii dau daca vrea'. teoria de la doc mea e asa: legume, fructe cu cereale, dupa 6-7 luni branza, carne. legume de inceput: morcov, telina, dovlecel (proaspete, bio, in sezon sunt). cate una, 3 zile, dupa cum stiti si voi cantitatea si frecventa. la pranz. apoi, dupa 2 saptamani, la 10 dimi (a doua masa), fructe (mar, para, caisa, banana - a zis ca e ok dupa 6 luni). cica sa ii pun cereale peste ele daca-s crude, sau sa i le fac jumate crud jumate copt. eu as cam astepta sa vin din conediu, ca sa nu plec cu vreo indigestie la purtator, desi morcovul nu e chiar asa indigest. zicea sa ii pun lapte praf (nereconstituit) peste piureu, o masura, ca sa ii dea gust bun, ca "piureurile oricum le facem toti cu lapte"... ma mai gandesc. - problemutze: ema avea niste pete aspre, una pe glezna, 2 pe cot, de vreo saptamana. semanau cu dermatita atopica, dar am sperat sa zica altceva. a zis ca e teren alergic, dar fiind putine, nu au mai aparut altele,se estompaza rosheatza a doua zi de la aparitie, e ok, sa ii dau doar cu crema de galbenele cu propolis, apoi, daca nu trec, sa iau Atoderma lapte de corp. Iar la ureki, de care ema se trage cand e nervoasa/obosita, de si le-a "dezlipit", adik are rana in spate, mi-a zis ca multi fac asa, sa ii dau cu vit A uleioasa/baneocin unguent. in rest, o frumoasa si o desteapta, ofc. ma duc sa mai citesc ce ati produs. pupici Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
Felicitari de crestere, de inga-inga, de toate bune...si bafta sa treaca repede petele... si distractie placuta daca primiti vizite de jijei
lorex spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexutzzza
Eu sunt de parere ca toata lumea pan la urma face asa cum ii spune instinctul si pregateste tot in functie de posibilitati si face/invatza din mers in functie de fiecare copil in parte, ne adaptam la nevoile si preferintele si ritmul propriului bebel cu posibilitatile si resursele pe care le avem si pan la urma nimeni nu o sa faca totul by the book ptr ca nu se poate, dar mereu citesc din toate sursele posibile , prefer sa fiu informata si chiar daca fac ceva against the rules macar e un risc calculat, imi asum raspunderea ptr rezultate si stiu la ce sa ma astept si daca ma trazneste vro indigestie/alergie/intoleranta a lui bebe stiu macar de unde mi se trage si nu dau vine pe deochi sau pe bunul Dumnezeu ci actionez in consecinta, respectiv scot fructul/leguma vinovata din meniu sau o diluez/combin etc... Sper ca ati inteles ce vreau sa zic... toate sursele oricat s-ar bate cap in cap unele iti traseaza niste guidelines, niste limite/parametri/standarde si de regula din tot ce citesc fac o medie sau iau chestiile care se potrivesc cel mai bine copilului meu, conditiilor mele materiale, ale tarii si climei, resurselor, etc Iar m-am intins cat o zi de post de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
pt tine, ca esti fata desteapta!
VORBESTI MULT DAR CU FOLOS!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui blue_flower Ruxita, tal valg-ul se face de la lipsa spatiului din burtica. Desi eu am avut un ditamai burtoiul, se pare ca el nu a avut loc si si-a incrucisat piciorutele ca o broscuta si labele picioarelor nu au avut loc in pozitie normala - pe stomacul meu, in capul pieptului - si le-a avut strambe; degetele lui de la picioare atingeau tibia. S-a corectat foarte bine, cu ghips si masaj si atele si masaj. Vom continua cu masajul inca cateva luni. Ieri ne-a trimis doc sa facem o eco la sold, pt verificarea displaziei de sold. Voi ati facut asa ceva? cristies, ai dreptate cu masajul, eu observ la Dani ca e mai usor si a inceput sa se rostogoleasca singur. Eu ma refeream ca mi s-a parut nitel exagerata doc cand a zis ca nu o sa mai stea in fund niciodata (sau f tarziu). Poate gresesc eu. Nu stiu. Zic si eu. Eu ma gandesc ca toti copii stau in fund si merg la un moment dat. de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm |
noi am facut
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
Felicitari de stelute!!! Si ne faci cinste ca te suportam...pai mie imi inseninati ziua, ce abia suportat Sa stii ca eu mor de pofta de fiecare data cand vorbesti tu de mancare Pana te duci tu la Oradea, n-ai vrea sa vin eu la tine??? Ma termini cu atata mancarica buna, mai, mai ca imi vine si mie sa gatesc... de Maia Ilinca (29.01.10) |
baiu' ii ca je nu-l cunoaste pe monti asta...
ce-i super, e ca deja "fata" stie sa gateasca demential dupa ce retete ne spune si va avea grija de silueta lui "mami"
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
veniti in corbeanca? sa fac curatenie? sa scot vasele alea bune? Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
ofc
daca vrei sa nu stea mult,intrebi "cuscra" cum i se pare "nora"...
sa-i lasam sa se mai cunoasca...
asa creste Alex
alexutzzza spune:
Lorex merci de aprecieri.
Iar cu storcatorul deci: incep acasa inainte de masa de ora 10-11 de maine so: maine o lingurita de suc de mar, poimaine 2, raspoimaine 3 pana ajung la 100ml de suc si in Gr o sa fiu cam la 100 ml de suc si ma vede Dumnezeu pana il fac pe razatoare, dar ma gandeam, ca daca reusesc sa ajung la 100 ml de fruct cik apoi treb sa bag piureuri de fructe, asa ca iau blenderul care e mic, o sula de aia lunga, na cat placa de par, intra in bagaj si ii dau piureu de fruct direct sau piureu de leguma si il tin asa pana la 6 luni jumate cand termin cu deplasarile...eu asa as vrea. La nevoie un borcanel si gata. Acum uite ca nu am intrebat, cand ajung la 100 de ml de suc si pot incepe cu piure, treb sa dau si suc si piure sau numa piure?
cris d felicitari ptr vestile bune si schema!
DA??? Yannis e plin de zone de alea cu bubitze si de zone aspre la coate, io am zis ca la coate e de la cat se freaca si se misca si vrea sa se ridice si restu de la transpiratie. Restul bubitelor mici au aparut o data cu caldura dar alea aspre de la coate sunt de dinainte de caldura...dar e asa zona aspra numai se simte nu se vede nik...il dau cu ulei de migdale si insist si dup baie cu lotiune acolo de o luna si ceva dar tot aspru e...e cazul sa ma ingrijorez?
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
lorex spune:
MP, despre ce diamant vorbiti voi acolo?
Blue flower, sa ne tii la curent cu a treia opinie. Deocamdata felicitari si s-auzim de bine!
Dastefa, multumim pentru portia sanatoasa de fructe!
Cris.mario, cat ai dat pe bici ca si eu vreau sa iau finutului meu de ziua lui!
Of, Catalutza, ce bine ca puteti fugi la mare!!! Si noi la fel, etj 6, sud, 27 de grade in crestere...dar departe de mare!!!!
Carmita...te inteleg...poate totusi nu o sa va despartiti...sunt sigura defapt, pt ca Lorena va va tine legati.
Si..vb lui Cristies vom fi intotdeauna imprejurul butoiului agitatand motzatele sa iesi de acolo!
Cristies...vad ca ti s-au albastrit stelutele!
Eu vreau sa le pastrez rosii!
Am vazut ca deja citeste Alexis
Lasat comentarii pe-acolo..
elefantica, merci de urari!
fashion-baby-diversificare auzi (by ruxita)
mandruta, n-a mers linkul dar il gasesc eu pe google
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_