Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Si acum ca sa ma laud Mini a luat 3 cm in 2 sapt .. avem 59cm si cred ca am ajuns pe la 5 kg jumate . Mai nasol cu caldura .. Nu ii mai arde de papa .. doarme f mult .. cam agitat dar doarme .. e mereu somnoros .. in schimb o sa-i maresc doza de cereale ca vad ca nu il mai satura cat ii dau acum .. 80ml supa + 3 linguri jumate de cereale .
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Felicitari !!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmita_baby

Azi am fost aproape mai toata ziua afara cu motata, la 7 seara am intrat in casa si am facut cat de cat ordine, ca vorba lui Cris vine sanepidul noi avem un parc tare dragut cu pomi plini de flori si trandafiri (i-ati vazut in poze) foarte aproape de casa, asa ca incerc sa stau cat mai mult la aer cu puiuta mica. Insa nu intotdeauna pot iesi atat de mult ca azi. Ea doarme in carut, daca-i e fomica ii dau titi in parc, m-am dezbarat de orice inhibitie, inainte nu as fi alaptat in public neam, insa ince, incet m-am obisnuit cu ideea ca este un lucru absolut firesc si nu ma mai deranjeaza deloc. A papat motata, am pus-o la somnic, am calcat, mancat si am reusit abia acum sa recuperez capitolul trecut.

Cristies pentru linkuri.
Mariucasara, Cristies, Cris.d, Ruxita, va multumesc din inima pentru raspunsurile voastre, inseamna enorm pentru mine, mi-ati incalzit inima!
Ruxita tu m-ai intrebat daca problema este surmenajul. Nu, nici pe departe, Lorena este un copil cuminte. Este pentru prima oara cand imi vars amarul pe forum, de ceva timp simt ca nu mai pot comunica cu taticul Lorenei, (nu suntem casatoriti, urma sa o facem). Stiu ca ma iubeste si eu il iubesc, insa am luat hotararea de a ne desparti pentru ca asa pur si simplu nu mai putem continua, ne amaram viata unul altuia. Din cauza certurilor, gandurilor neplacute si a stresului am ajuns ca de multe ori sa fac lucrurile pe pilot automat, nu mai reusesc sa ma concentrez pe ea, uit sa-i vorbesc, sa o gadil, sa o pup, iar ea este un copil atat de dulce si nevinovat( ca de altfel toti) incat mi se frange inima cand imi dau seama ca gresesc fata de ea. Incerc sa fiu o mama cat mai buna, incerc sa iau deciziile corecte, insa nu vreau ca puiuta mea sa creasca intr-un mediu toxic. Na ca m-am descarcat, dar stati asa ca de abia de acum inainte voi intra cu adevarat in butoi, pentru ca daca nu l-as fi iubit, ar fi fost usor.. ei lasa ca trec si peste asta, s-apoi ce nu te omoara te face mai puternic se zice, nu?

Fug la somnic ca e deja tarziu si maine dimineata am intalnire in parc cu o mamica.

de Lorena 03.03.2010

www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati
www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami
www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste
www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa

Mello motanelul iubit

La mine a functionat ...chiar daca nu e acelasi lucru, stiu ce inseama o despartire cu un bebe mic ...Isabela mea avea trei saptamani si de fiecare data cand o vedeam ma bufnea plansul (asta vre-o 2 zile) pe urma usor usor mi-am revenit si nimic nu mai m-a oprit din a petrece clipe minunate alaturi de printesa mea ...noi suntem aici sa te sustinem, nu ezita sa intri si sa imparti cu noi ofurile, pe mine una m-a ajutat enorm

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

cristies in casa la mine e super ok...nu e cald deloc ,iar eu de knd s-a incalzit afara numai in foisor calc la racoare dupa 6-7 seara ...ceea ce am facut si aseara,dar am spalat iar...so...nu cred k voi termina ever ...iar la concurs akm incerc sa am inscriu ... e un scump alexis
MP felicitari lui radu
ruxita ai fost pe aproape

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

vreau si eu ...pe mine chiar ma bate gandul sa nu-i mai calc nici isabelei si asta pentru ca ma topesc si fara sa bag fierul in priza ...si deja s-au strans mormane mormane

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

buna dimineata

va invit si eu la o salata de fructe de sezon(capsuni,cirese ,mar ,pepene galben,dude)- va asigur ca e delicios

ayanna ai pm

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Ce mai face Miruna??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara
Offf ca bine zici...... Mie imi vine sa ii bat pe cei ce aranjeaza rafturile de la supermarket si pun Danonino si alte minuni la nivelul ochilor copiilor de 2-4 ani. Eu inteleg ca e marketing si copilul trage de fusta mamei sa ii cumpere si mama cedeaza, chiar si ocazional dar eu am aceeasi discutie cu Sara de cate ori intru in magazin, si banuiesc ca toate mamicile cu copii alergici trec prin asta. Nu mai vb ca in timpul eruptiilor nu mai are voie nimic din ce produce alergii pentru a nu agrava pb. Sa vezi atunci cum o apuca poftele de ciocolata, banane, alune, kiwi si lista continua....

Mamica de Sara si Sebi

AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Eu nu aveam multe tentatii dar am flash-back-uri la lucruri pe care nu m-au lasat sa le mananc. De exemplu acum cativa ani am mancat niste ciocolatele rotunde in forma de moneda, ca mi le-am adus aminte de cand eram mica... si mi-a zis maica-mea ca mi-a adus cineva cand eram in recuperare (dupa fiecare criza si perfuzii urmau cateva saptamani de clorocalcin si cartofi fierti, carne de pui fiarta, orez etc) si evident ca le-a "pus bine", cand le-am gasit erau expirate si le-a aruncat... si eu am ramas cu gandul la ele douazeci de ani...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Sa va dau si o veste buna, am decis ca in we o sa murim incet in casa (stam la 6 si toate geamurile pe sud ) asa ca maine dupa exam lui tati plecam la mareeeeee Pana si Irina e fff incantata

Catalutza mami de Irina

Superrrrrrrrrrrrrrrrr!!! Have fun !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Neata!

Astept sa se trezeasca cupilu' si bag un ochi pe aici...Maia iar a fost grozav de agitata peste noapte...si noaptea trecuta la fel. Am zis ieri noapte ca e de la caldura...azi noapte am lasat geamuri deschise prin casa si a fost absolut acceptabil, mie imi era rece si m-am invelit, ea in body cu maneca scurta si atat, spre dimineata i-am pus un scutecel de finet pe ea, deci nu de la caldura. Ieri a servit un kk la aer 'curat' si in public( Ratusca), cand am ajuns acasa s-o schimb, surpriza, era un dop tare, mic, si atat. Nu scaunul ei normal. Si marti a facut la fel....Poate sa fie deshidratata? Ea suge destul de putin si transpira mult...sau de la noul laptic...habar n-am ce se intampla...sa incerc sa-i dau putin ceai babycalm, desi e alaptata aproape exclusiv(mai putin bibe de seara), la cere, des, doar ca suge foarte putin...ceva idei???

o zi faina va doresc!

de Maia Ilinca (29.01.10)

Identic a fost si programul nostru si la fel m-am gandit si je ...offf...dar daca mai are o noapte ca cea care tocmai a trecut imi bag demisia ...nush ce sa ii fac ...nush de la ce e ...azi m-am gandit ca poate e de la dinstisori si i-am dat cu gel ...mare diferenta n-a fost asa ca i-am dat si bonisan, poate e de la stomacel

offf cand or putea sa ne spuna ce ii doare ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Neata si de la noi !!!

MP
multumim de cafeluta ...eu o sa fac din ea un frappe cu multa gheata ca ma topesc de caldura ...Chiar vroiam sa te intreb cristies cate grade sunt la tine in casa cand l-am vazut pe gargaritz cu body cu maneca lunga, dar mi-a fost ca o sa ma oftic asa ca n-am mai intrebat .

Trimit si revin. Ma duc sa verific pitica ca doarme la ea in patut si parca se aude ceva

Acum, cu geamurile deschise sunt 23 de grade.

Noi cand iesim afara ne dezbracam.

_
Povestea unei .
Cresc

niceeeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

neatza pe canicula...

am 27 grade in casa

mi-am comandat babybjorn de pe ocazii, de la tipa aia pe care o stit voi (cristies) e verde, am licitat si am scos transportul moca ...afacerista lu' peshte prajit..(adica je)

dupa ce l-am comandat am vazut, ofc, altul mai fain chicco "soft and dream"...eh, asta-s io, lu barbat'miu de asta ii e frica sa faca casa cu mine..ca ma succesc usor...app, ieri am implinit si noi 4 ani de la nunta si am ciocnit o bere fara alcool pe o terasa in parc (unde mi-am comandat niste hribi gretzoshi cu smantana, bleah...chelneritza m-a intrbat ce-s aia hribi..credea ca-s vreun soi de piept de pui )

mi-a adormit gaza in sling - e prima data cand il folosesc...

ma duc sa recuperez si revin..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

felicitari!! la cat mai multi inainte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Sunt super ferice ca ne-am intors cu vestea ca nu mai purtam atele. Gata cu bandajele si ghipsurile. A mai ramas masajul facut seara sau in cursul zilei de noi sau de altcineva profi (macar din cand in cand, sa mai invatam miscari noi).
Eu parca tot am inima indoita ca parca nu stau picioarele lui bebe prea corect si cred ca o sa ma mai duc si la o a treia opinie, ca la second opinion am fost deja.
Asa-s eu, mai paranoica cand e vorba de bebe. Doc zice ca e f bine si ca sa nu ma mai panichez, dar na...nu prea pot. Parca nu si le tine corect, inca trage muschiul ala...
Ma duc sa dorm. Am incercat sa adorm bebe la san, a supt si apoi avea chef de conversatie, asa ca l-am pasat lu' taica-su, sa il adoarma cum stie el mai bine, ca eu seara nu mai am prea multa rabdare ramasa si daca nu adoarme la san, il adoarme sotul din dotare.
Noapte buna si fara sa va trezeasca bebeii deloc!!!!

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Felicitari!!!!
Mai avem si noi o luna si scapam de gretute
Si felicitari pentru sotul descurcaret, la noi e invers, daca nu reuseste el, intru eu in actiune

de Maia Ilinca (29.01.10)

Noi am avut tal valg bilateral, voi ce diagnostic aveti?
Si de ce inca aveti ghips? Sau doar atele noaptea? Dani a avut ghips doar prima luna, schimbat saptamanal, ca ii crestea piciorul, apoi ne-a trecut pe atele.
Sa scapati cat mai repede si sa fie piciorusele sanatoase si corecte.
Va

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Mergi la inceput