Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Neata si de la noi !!!

MP
multumim de cafeluta ...eu o sa fac din ea un frappe cu multa gheata ca ma topesc de caldura ...Chiar vroiam sa te intreb cristies cate grade sunt la tine in casa cand l-am vazut pe gargaritz cu body cu maneca lunga, dar mi-a fost ca o sa ma oftic asa ca n-am mai intrebat .

Trimit si revin. Ma duc sa verific pitica ca doarme la ea in patut si parca se aude ceva

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Acum, cu geamurile deschise sunt 23 de grade.

Noi cand iesim afara ne dezbracam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

cristies intrebare legata de patut: cum ii pui patura (in deplasare I mean) sub salteaua patutului sau peste? stiu sunt dusa cu pluta . Ma gandesc ca daca o pun deasupra se incinge rau de tot...

Peste saltea pun patura. Mie mi se pare ca patura lasa un pic sa respire fata de materialul din care e facuta salteaua (patura e din bumbac si salteaua aia e de fas). Dar poate tu ai altfel si merge fara...

_
Povestea unei .
Cresc

m-am uitat e to tcu fas o sa pun patura deasupra clar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

catalutza felicitari ptr achizitiile Irinei si ptr decizia de a pleca la mare have fun

a prppos de mare...am vazut ca discutati despre pampersi de piscina etc...eu... nu prind rostul, va rog sa imi explicati si mie eu imi amintesc de copilaria mea si alte excursii pe plaje pline de putzulici goale si fifilici goale...exista vreun risc sa lasam bebe la putza goala (cazul meu) pe plaja si in apa? Avand in vedere ca nu il arunc nici in piscina cu clor si multi balacitori si nici in ape poluate din apropierea porturilor ci in ape de la 2-3 metri adancime vezi compozitia nisipului de pe fund, firicelele de iarba (alge ce or fii pe fund) si pestisori mici care innoata pe langa picioarele tale

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

nici eu nam aflat care e poanta, dar am vazut poze cu bebelusi la apa in pampers!!! ideea e ca inainte de a ajunge in piscina iti cer o gramada de analize medicale, pentru adulti - examen de secretii vaginale si sumar urina si viz epidemiologic, copii - exudat faringian si nazal, examen coproparazitologic, sumar urina... am zis, ok, e de bun simt sa ceri asa ceva, dar sa presupunem ca cineva face o chlamidia si o tricomoniaza dupa ce analizele i-au iesit bune si atunci ceri analizele la fiecare sedinta (ceea ce ar fi cam dur).. si de asta m-am gandit ca se poarta pampersul de apa - pentru o protectie in plus, altfel nu-i vad rostul... asta numai si numai daca intr-adevar protejeaza... ca la mare e mai oke la funduletzul gol....

Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!

La piscina de la baby spa ti-or trebui atatea analize da cine baga mana in foc ca noaptea angajatii nu fac beie in voie in piscina? ..poate si sex .. deh se pare ca Paranoia e la moda...si io sufar in unele privinte de ea

Si in afara de piscina baby spa pe la cluburi (piscina bamboo, piscina pescariu, piscina turabo society club) nu cred ca cere nimeni nici o analiza sau la mariott , ramada etc

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annaiss spune:

Citat:

Nici unul nu merge???????????Altfel nu stiu sa trimit fisiere asa mari. Fetele, le-am incarcat pe toate! Le puteti downloada?

Distractie placuta la mare!!

_
Povestea unei .
Cresc

Buna dimineata

Eu am reusit sa le downloadez pe toate, fara nici o eroare.
Multumesc frumos cristies

Irina + Arya Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

neatza pe canicula...

am 27 grade in casa

mi-am comandat babybjorn de pe ocazii, de la tipa aia pe care o stit voi (cristies) e verde, am licitat si am scos transportul moca ...afacerista lu' peshte prajit..(adica je)

dupa ce l-am comandat am vazut, ofc, altul mai fain chicco "soft and dream"...eh, asta-s io, lu barbat'miu de asta ii e frica sa faca casa cu mine..ca ma succesc usor...app, ieri am implinit si noi 4 ani de la nunta si am ciocnit o bere fara alcool pe o terasa in parc (unde mi-am comandat niste hribi gretzoshi cu smantana, bleah...chelneritza m-a intrbat ce-s aia hribi..credea ca-s vreun soi de piept de pui )

mi-a adormit gaza in sling - e prima data cand il folosesc...

ma duc sa recuperez si revin..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita
nici eu nam aflat care e poanta, dar am vazut poze cu bebelusi la apa in pampers!!! ideea e ca inainte de a ajunge in piscina iti cer o gramada de analize medicale, pentru adulti - examen de secretii vaginale si sumar urina si viz epidemiologic, copii - exudat faringian si nazal, examen coproparazitologic, sumar urina... am zis, ok, e de bun simt sa ceri asa ceva, dar sa presupunem ca cineva face o chlamidia si o tricomoniaza dupa ce analizele i-au iesit bune si atunci ceri analizele la fiecare sedinta (ceea ce ar fi cam dur).. si de asta m-am gandit ca se poarta pampersul de apa - pentru o protectie in plus, altfel nu-i vad rostul... asta numai si numai daca intr-adevar protejeaza... ca la mare e mai oke la funduletzul gol....

Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!

Pampersii fac doar sa nu iasa kk din ei (si astfel sa nu se duca pe apa sambetei trei cisterene de apa din piscina). Nu pot proteja impotriva nici unei boli. Si piscina despre care vorbesti e a cuiva? Ca eu de cate ori am fost la piscina nu mi-a cerut nimeni examene de secretii si alte analize...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Citat:

catalutza felicitari ptr achizitiile Irinei si ptr decizia de a pleca la mare have fun

a prppos de mare...am vazut ca discutati despre pampersi de piscina etc...eu... nu prind rostul, va rog sa imi explicati si mie eu imi amintesc de copilaria mea si alte excursii pe plaje pline de putzulici goale si fifilici goale...exista vreun risc sa lasam bebe la putza goala (cazul meu) pe plaja si in apa? Avand in vedere ca nu il arunc nici in piscina cu clor si multi balacitori si nici in ape poluate din apropierea porturilor ci in ape de la 2-3 metri adancime vezi compozitia nisipului de pe fund, firicelele de iarba (alge ce or fii pe fund) si pestisori mici care innoata pe langa picioarele tale

de Yannis

In piscine nu-i primeste fara pampersi speciali. Iar in apa marii e mai greu sa-i bagi ca ii bate soarele si nu e indicat... Noi nu stam la hotel, deci n-o sa avem piscina, dar seara cred ca o sa-l bag si eu in apa marii (fara pampers).

_
Povestea unei .
Cresc

AAAAAAAAA
Felicitari ptr steluta!!!! esti albastrea!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:

Citat:

de Yannis

In piscine nu-i primeste fara pampersi speciali. Iar in apa marii e mai greu sa-i bagi ca ii bate soarele si nu e indicat... Noi nu stam la hotel, deci n-o sa avem piscina, dar seara cred ca o sa-l bag si eu in apa marii (fara pampers).

_
Povestea unei .
Cresc

Eu acum 2 ani am bagat pitica in mare fara pampers si nu a patit nimic. Apa din piscine stiu ca e tratata si isi schimba culoarea in contact cu urina, probabil de aia e musai pampers...zic si eu...

Mamica de Sara si Sebi

AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Buna seara,

Iar m-ati dat probabil disparuta, sunt pe la capitolul 79, insa asta e, noi mai taras grapis!

Cris d., super ideea sotului cu drive in-ul de cinema, si sotul meu a zis ca e o ideea buna, doar sa nu fie sonorul prea tare. Dar cred ca sonorul vine prin radioul masinii, nu?

Azi ne-am intalnit cu Maia de Haircut, o frumusete de fata! Andrei insa cam nepoliticos. Mai intai s-a scobit intre dinti si apoi a adormit

Haircut, iti trimit PM cu reteta de branzica.

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

ca tot aveti cu ce va lauda ...nu ne puneti si noua o poza cu primii dintisori de pufulete ?

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Sunt super ferice ca ne-am intors cu vestea ca nu mai purtam atele. Gata cu bandajele si ghipsurile. A mai ramas masajul facut seara sau in cursul zilei de noi sau de altcineva profi (macar din cand in cand, sa mai invatam miscari noi).
Eu parca tot am inima indoita ca parca nu stau picioarele lui bebe prea corect si cred ca o sa ma mai duc si la o a treia opinie, ca la second opinion am fost deja.
Asa-s eu, mai paranoica cand e vorba de bebe. Doc zice ca e f bine si ca sa nu ma mai panichez, dar na...nu prea pot. Parca nu si le tine corect, inca trage muschiul ala...
Ma duc sa dorm. Am incercat sa adorm bebe la san, a supt si apoi avea chef de conversatie, asa ca l-am pasat lu' taica-su, sa il adoarma cum stie el mai bine, ca eu seara nu mai am prea multa rabdare ramasa si daca nu adoarme la san, il adoarme sotul din dotare.
Noapte buna si fara sa va trezeasca bebeii deloc!!!!

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Felicitari pentru veste si bafta la cea de-a treia opinie

Mergi la inceput