Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (76)
Raspunsuri - Pagina 17
crina-s spune:
Puiutza si eu am rh neg si sotul pozitiv. Am auzit ca vaccinul e 400 ron. Doctora mea zicea totusi ca ar fi 800 ron, Asta e mai bun cica, dar e scump.....si cica trebuie sa ma interesez din timp ptr ca in spital nu-l au si se gaseste destul de greu, iar el trebuie facut in max 72 ore de la nastere. 

24+
crina
cu
ana_25 spune:
summertime distractie placuta la mare!(nu am si eu loc printr-un bagaj?![]()
) Sa faci poze multeeee!
Ana
22+
Maia Elena
puiutza spune:
Summertime drum bun si astetpam cu ardoare info!
Si poze!!!! Nu scapi iti dai seama nu?
Macar vedem si noi marea mai repede ![]()
Dana
27+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
puiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crina-s Puiutza si eu am rh neg si sotul pozitiv. Am auzit ca vaccinul e 400 ron. Doctora mea zicea totusi ca ar fi 800 ron, Asta e mai bun cica, dar e scump.....si cica trebuie sa ma interesez din timp ptr ca in spital nu-l au si se gaseste destul de greu, iar el trebuie facut in max 72 ore de la nastere. ![]() ![]() ![]() 24+ crina cu |
Asa scump e??? Arzal focul! Altul pe lista de necesitati....!

O sa vorbesc si cu dr. - il trec acuma pe lista sa nu uit cumva!Mersi Crina,

Dana
27+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
oramona spune:
Summertime, distractie placuta! Sa ai mare grija de burtica si te asteptam cu multe poze.

mamica de Maria Lavinia si
23+ cu Elena Elisa 
clary spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui puiutza
Distractie placuta la mare! La ce hotel stati? Chiar sunt curioasa cum e vremea si cum e apa mai ales. Vom merge si noi din 3 iulie - mai e pana atunci - abia astept. Relaxare placuta! ![]() Dana 27+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
Puiuta,la mare e foarte cald..nu ai aer sa respiri(cel putin asa simt eu) iar apa are in jur de 18 grade..mi se pare cam rece pentru baie.
27+
Fistiq spune:
Am pus poze cu BB. Niste picioruse si ce e intre
I-am facut deja album separat, doar pt el ![]()
Eu va las ca tre sa plec! Spor la treburi! 
----------------------------------------------
cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 24+
eveline spune:
Distractie placuta la mare! Sa te gandesti la noi!
Chiar aseara discutam cu sotul referitor la week end si mare...ce-am mai trage si noi o fuga, chiar ne cautam prin portofele... Problema la noi e ca o zi o pierdem pe drum la dus si una la intors....si pebtru un we nu se merita...of, de ce nu suntem si noi mai aproape. Exact la varsta asta a sarcinii am mers cand eram insarcinata cu Bia, la Costinesti pentru o saptamana...numai ca era august. A fost super super... am stat in apa mult, am stat la soare (avem un costum de baie intreg, si din cand in cand imi mai puneam si un prosop umed pe burtica)...ce frumos a fost.... Mai putin drumul. Cand am plecat am facut o oprire in Bucuresti la o matusa a sotului insa cand ne-am intors am mers "intins" pana acasa...asta a fost tare obositor. Insa una peste alta a fost minunat.... Eram cumva si privita "altfel" de toata lumea, ni se aducea parca si mancarea mai repede pe la terase, gazda a fost parca si mai draguta...s-a meritat...
23+
si mamica de
Bianca
ana_25 spune:
Fistiq am vazut pozele cu bb!Ce picioare de atlet!Sa-i creasca mare cuculetzu!!![]()
![]()
Ana
22+
Maia Elena
eveline spune:
Fistiq, am admirat si eu..si picioare si cuculet...sa va traiasca!
23+
si mamica de
Bianca