Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (76)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Si mie mi-au crescut mult sanii, si oricum ii aveam destul de mari. Dar nu mi-au aparut vergeturi..in schimb ma scarpin pana se inrosesc si abia ma abtin! Am uitat sa intrebam doctorul insa...! Poate cine merge mai repede la dr. pune o intrebare....eu doar in 19 iulie mai am intalnire cu dr.

Apropo de analize de 28 S - mie mi le-a dat deja DR. - azi am fost sa "donez" sange si alte cele. Deci mi-a dat sa fac asa:HLG, uree,creatinina, acid uric, glicemie, VDRL, TPHA, ex. sumar urina, urocultura, prot-C-reactiva si toxoplamoza si lysteria.

Sper ca am descifrat bine de pe biletul de trimitere.

Abia astept rezultatele.

Stie cineva cat e un vaccin de-ala pt. RH negativ care trebuie facut in maternitate dupa nastere? Si eu am RH negativ si sotul RH pozitiv. La prima sarcina bb a avut RH negativ si nu a fost cazul, dar acuma mai ales ca vreau sa nasc la privat si nu stiu daca ei o sa il aiba.

Mersi mult.

Pupici.

Dana 27+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Bebecris, ma bucur ca e asa dragut Alex si in realitate, as fi fost dezamagita daca ar fi fost altfel! Cand il mai vezi te rog sa-i transmiti salutari de la o admiratoare graviduta.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 23+

Poze Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

ana 25 nu am reusit este prima data cand scriu pe un forum si nu prea ma pricep

cristina si bebe in burtica 22 sapt

Sus in dreapta paginii,la meniu,ai mesaje private.Intrii acolo si activezi.Tre' sa nimeresti!

Ana22+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Va pup fetelor, eu plec la mare. O duc pe papusica din burta la Mamaia :)) Ma linisteste faptul ca si medicul meu de familie este acolo unde suntem si noi cazati wkndul asta, deci paranoia mea este mai scazuta :D

Weekend placut!!

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 26 saptamani cu

Distractie placuta la mare! La ce hotel stati? Chiar sunt curioasa cum e vremea si cum e apa mai ales. Vom merge si noi din 3 iulie - mai e pana atunci - abia astept.

Relaxare placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Va pup fetelor, eu plec la mare. O duc pe papusica din burta la Mamaia :)) Ma linisteste faptul ca si medicul meu de familie este acolo unde suntem si noi cazati wkndul asta, deci paranoia mea este mai scazuta :D

Weekend placut!!

Distractie placuta la mare! La ce hotel stati? Chiar sunt curioasa cum e vremea si cum e apa mai ales. Vom merge si noi din 3 iulie - mai e pana atunci - abia astept.

Relaxare placuta!

O s astam la o vila prin nord, nu am mai fost pana acum, se duc acolo de obicei prietenii nostri cu copii, ca e mai liniste. Oricum, 70 lei/camera/noapte mi s epare rezonabil pt wknd. Revin luni cu informatii si poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

La mare pleaca in seara asta si una din prietenele mele. Cica se duce cu programul o saptamina la mare. I-a costat, pe ea si sotul 170 lei/pers pt 6 nopti. Fara masa, doar cazare. In Mamaia, nu stiu la ce hotel.

Pe mine nu ma duce husbandul la mare, ca cica nu am voie. Degeaba ii explic, ca nu vrea

----------------------------------------------

cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

cred ca am reusit ana 25

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

cred ca am reusit ana 25

Bravos!!! Iti trimit acu parola!

Ana22+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

Bebecris, ma bucur ca e asa dragut Alex si in realitate, as fi fost dezamagita daca ar fi fost altfel! Cand il mai vezi te rog sa-i transmiti salutari de la o admiratoare graviduta.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 23+

Poze Clarinda

De la doua...si eu si eu
Si colega mea de birou...

23+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

bebecris ti-am trimis PM.

Ana22+ Maia Elena

Mergi la inceput