Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (76)
Raspunsuri - Pagina 16
puiutza spune:
Si mie mi-au crescut mult sanii, si oricum ii aveam destul de mari. Dar nu mi-au aparut vergeturi..in schimb ma scarpin pana se inrosesc si abia ma abtin!
Am uitat sa intrebam doctorul insa...! Poate cine merge mai repede la dr. pune o intrebare....eu doar in 19 iulie mai am intalnire cu dr.
Apropo de analize de 28 S - mie mi le-a dat deja DR. - azi am fost sa "donez" sange si alte cele. Deci mi-a dat sa fac asa:HLG, uree,creatinina, acid uric, glicemie, VDRL, TPHA, ex. sumar urina, urocultura, prot-C-reactiva si toxoplamoza si lysteria.
Sper ca am descifrat bine de pe biletul de trimitere.
Abia astept rezultatele.
Stie cineva cat e un vaccin de-ala pt. RH negativ care trebuie facut in maternitate dupa nastere? Si eu am RH negativ si sotul RH pozitiv. La prima sarcina bb a avut RH negativ si nu a fost cazul, dar acuma mai ales ca vreau sa nasc la privat si nu stiu daca ei o sa il aiba.
Mersi mult.
Pupici.
Dana
27+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
Clabuc spune:
Bebecris, ma bucur ca e asa dragut Alex si in realitate, as fi fost dezamagita daca ar fi fost altfel!
Cand il mai vezi te rog sa-i transmiti salutari de la o admiratoare graviduta. 
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
23+
Poze Clarinda
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris26 ana 25 nu am reusit cristina si bebe in burtica 22 sapt |
Sus in dreapta paginii,la meniu,ai mesaje private.Intrii acolo si activezi.Tre' sa nimeresti!

Ana
22+
Maia Elena
puiutza spune:
| citat din mesajul lui summertime Va pup fetelor, eu plec la mare. O duc pe papusica din burta la Mamaia :)) Ma linisteste faptul ca si medicul meu de familie este acolo unde suntem si noi cazati wkndul asta, deci paranoia mea este mai scazuta :D Weekend placut!! ------------------------------------------------- din ce in ce mai fericita si mai gravida in 26 saptamani cu ![]() |
Distractie placuta la mare! La ce hotel stati? Chiar sunt curioasa cum e vremea si cum e apa mai ales. Vom merge si noi din 3 iulie - mai e pana atunci - abia astept.
Relaxare placuta!

Dana
27+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
summertime spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui puiutza
Distractie placuta la mare! La ce hotel stati? Chiar sunt curioasa cum e vremea si cum e apa mai ales. Vom merge si noi din 3 iulie - mai e pana atunci - abia astept. Relaxare placuta! ![]() Dana 27+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
O s astam la o vila prin nord, nu am mai fost pana acum, se duc acolo de obicei prietenii nostri cu copii, ca e mai liniste. Oricum, 70 lei/camera/noapte mi s epare rezonabil pt wknd. Revin luni cu informatii si poze
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 26 saptamani cu
Fistiq spune:
La mare pleaca in seara asta si una din prietenele mele. Cica se duce cu programul o saptamina la mare. I-a costat, pe ea si sotul 170 lei/pers pt 6 nopti. Fara masa, doar cazare. In Mamaia, nu stiu la ce hotel.
Pe mine nu ma duce husbandul la mare, ca cica nu am voie. Degeaba ii explic, ca nu vrea 
----------------------------------------------
cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 24+
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui bebecris26 cred ca am reusit ana 25 cristina si bebe in burtica 22 sapt |
Bravos!!!
Iti trimit acu parola!Ana
22+
Maia Elena
eveline spune:
| citat din mesajul lui Clabuc Bebecris, ma bucur ca e asa dragut Alex si in realitate, as fi fost dezamagita daca ar fi fost altfel! Cand il mai vezi te rog sa-i transmiti salutari de la o admiratoare graviduta. ![]() LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 23+Poze Clarinda |
De la doua...si eu si eu
Si colega mea de birou...
23+
si mamica de
Bianca