Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (76)
Raspunsuri - Pagina 18
alexuza spune:
Fetelor vreau sa va zic ca nu am mai rezistat si am dat drumul laAC, sper sa nu ma ia vreo raceala
Burtica de
27 +
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza Fetelor vreau sa va zic ca nu am mai rezistat si am dat drumul laAC, sper sa nu ma ia vreo raceala Burtica de 27 + |
Ai grija sa nu bata direct spre tine!

Ana
22+
Maia Elena
puiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clary Puiuta,la mare e foarte cald..nu ai aer sa respiri(cel putin asa simt eu) iar apa are in jur de 18 grade..mi se pare cam rece pentru baie. 27+![]() |
Cam rece 18 grade. De asta am ales sa mergem in iulie, ca sa se incalzeasca apa. Ca Bobi doar in apa sta si nu am cum sa il tin pe mal. Cu caldura la fel e si acum si va fi si in iulie probabil. Oricum la amiaza ioc plaja - nani in camera toti si si in rest doar sub umbrela. Dar profitam seara - si anul trecut statea pe plaja pana pe la ora 22. Si apa era calda...ce fain a fost. Sper sa fie la fel si anul asta.
MErsi Clary

Dana
27+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
bebecris26 spune:
ana 25 am reusit sa intru
. acum voi studia cu atentie pozele cu voi[pup. multumesc frumos ca m-ai indrumat foarte bine si nu m-am chinuit sa va gasesc. dar mai am o rugaminte
cum fac sa pun si poze cu mine?
cristina si bebe in burtica
22 sapt
alexuza spune:
V-am zis ca am vb cu dr la inceputul saptamanii si a zis ca o sa ne vedem saptamana viitoare
, credeti ca este aiurea sa o sun astazi sa o intreb ziua sau sa astept pana luni ? park nu mai am rabdare![]()
Burtica de
27 +
alexuza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Ai grija sa nu bata direct spre tine! ![]() Ana 22+ Maia Elena |
Multumescpt grija
dar nu este in dormitor pus este pe hol deci nu bate spre mineBurtica de
27 +
ana_25 spune:
alexuza atunci nu-i stres! Tie sa-ti fie bine!Si racoareeee!Tre'sa avem grija sa nu se supraincalzeasca garsoniera lu bb,nu?
bebecris ti-am mai trimis un PM.
Ana
22+
Maia Elena
Andreea82 spune:
Fisitq, bravo! Ce poze frumoase cu picioruse si cuculetz, sa va traisca!
Summertime, distractie la mare!
Suna alexuza, ce ai de pierdut? Ca doar data vrei sa o stabilesti pentru saptamana viitoare cum a si zis![]()
24+ cu un carucior multicolor :)