Concurs super de pozici cu bebelusi de pana la 1an
Raspunsuri - Pagina 2
al3csa spune:
La mine a mers chiar acum
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
desprecopii spune:
sper sa mearga de acum - haideti fetelor - reprezentati cu bebicii vostri frumosi DC-ul :))
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii sper sa mearga de acum - haideti fetelor - reprezentati cu bebicii vostri frumosi DC-ul :)) ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
la mine nu merge,imi trec datele si apoi nu pot incarca poza
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui al3csa La mine a mers chiar acum de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! PozePoze noiPovestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
cum ai reusit? ca eu completez formularul, incarc poza si dupa ce dau inscrie-te se duce tot la pagina de inscriere...nu face nimic...
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
ale1212xa spune:
vad ca tot se mai inscrie lume si eu totusi nu pot...se poate sa ne spuna cineva care e problema?
pozele noastre
desprecopii spune:
ale - ce browser ai?
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui desprecopii ale - ce browser ai? ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
m-am gandit si eu ca e de browser asa ca am incercat si cu altele...deci am incercat asa: Mozilla 5.0. IE 6.0 si Opera 10 asadar tind sa cred ca nu e de aici problema
mai incerc inca o data acum sa fac inregistrarea....
Nu am vazut pe nicaieri specificata dimensiunea pozei...extensia...poate de aici sa fie vreo problema
pozele noastre
ale1212xa spune:
nu, tot nu a mers...
pozele noastre
My_Lady0091 spune:
nu va mai stresati.eu m-am inscris..e o mare magarie oricum..am verificat ceva si am ramas uimita...un bebe are 3800 si ceva de voturi..cate cunostinte poti sa ai casa voteze odata pe saptamna si sa ajungi la atatea voturi????
rusine lor....ca mai dau si sfara-n tara...sa dea monitorul ala cui stiu ei ca trebuie si gata...fara... blocaje in sistem...si alte porcarii...doar traim in Romanica...
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |