Concurs super de pozici cu bebelusi de pana la 1an
Raspunsuri - Pagina 3
My_Lady0091 spune:
si ca sa va convingeti priviti....ce fairplay sunt cei de la ROMTELECOM....cum adauga voturi din burta pentru P.C.R.(pile,cunostinte, relatii)|: http://romtelecom.desprecopii.com/index.php/item/index/72
http://romtelecom.desprecopii.com/index.php/item/index/74
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
bluekidoo spune:
Buna mamici.. nu va obositi sa puneti pozele la concurs.. este o MARE minciuna... poza din linkul de mai sus este a mea... are atatea voturi pentru ca am vrut sa verific daca merge ceva, daca este pe bune concursul.. cand m-am inscris toata lumea avea intre 0 si 10 voturi.. am dat sfoara in tara si am strans 150 voturi pe bune.. apoi am verificat si celelalte poze si am gasit vreo 3 cu 900 voturi la mai putin de 2-3 zile de la deschiderea concursului.. mi-am dat seama ca ceva nu e in regula asa ca am firefox sa nu-mi mai primeasca cooki-urile de la site si surpriza.. poti vota cat te tine.. daca ai si cateva cunostinte care sa te ajute ajungi la niste voturi impresionante... am continuat sa votez pt ca cele 3 poze incercau sa tina pasul cu mine si sa ma depaseasca, si vroiam sa verific daca romtelecomul observa voturile astea impresionante si ia masuri.. sau daca macar se dau premii pe bune.. rezultatul: nimeni in afara de voi nu s-a sesizat, nu m-a sunat nimeni, nu am primit mail, nimic.. Am citit si regulamentul de cateva ori sa vad cand se anunta castigatorii si unde, perioada concursului.. inca sunt in ceata pe tema asta... Eu cred ca este doar o masca pentru a face rost de poze cu bebei, daca ati observat in regulament spune ca ei nu pot fi trasi la raspundere daca altcineva se foloseste de pozele noastre.. sa va spun ca azi am ajuns la 22000 voturi si nu am castigat nimic? De acum in colo o sa am grije sa citesc cu atentie regulamentul innainte sa ma inscriu in concurs, iar la cea mai mica neclaritate nu ma inscriu..
Si o intrebare pentru DC: voi nu aveti cum sa verificati daca concursurile astea sunt pe bune? Adica nu primiti nici o garantie ca sunt pe bune? La urma urmelor este si reputatia voastra in joc ca voi promovati concursul.. Si inca ceva: cand ne-ati prezentat concursul ati spus Va rugam sa ne reprezentati site-ul la inaltime. ca sa aratam ce bebelusi frumosi sunt nascuti de mamicile DC... exista vreun alt link de inscriere unde participa useri de pe alte forumuri de bebei? ca eu vad ca fiecare poza are ca link romtelecom.deprecopii.com .. sa va spun ca am dat ping pe site-ul concursului si nu mi-l gaseste.. ca si cum nu ar exista? Am dat trace sa vad de unde vine, prin ce servere "trece" si imi spune ca nu exista
Pe scurt: innainte sa va inscrieti in concursuri cititi cu atentie regulamentul, iar daca avetii dubii, abtineti-va de la inscriere. eu una asa voi face
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
bluekidoo spune:
Si tot pentru DC: din respect pentru useri vostri va rog frumos sa scoateti bannerul ala cu concursul sau macar verificati ce-am spus si o sa vedeti ca spun adevarul.. va multumesc
Nunta 12.05.2007
desprecopii spune:
Bluekido - concursul e pe bune si e organizat de romtelecom! Toata procedura tehnica e facuta de ei si nu de noi. AM sa verific ce s-a intamplat/ cand am niste raspunsuri - am sa le postez aici. Te asigur de cea mai buna intentie din partea noastra.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
admin spune:
Am luata aminte de mesajele voastre si am cerut un raspuns celor care se ocupa de organizarea concursului. Cand avem un raspuns oficial il public aici!
O zi buna Echipa Desprecopii.com
bluekidoo spune:
DC eu nu v-am acuzat pe voi si nici nu am spus ca nu aveti intentii bune. Eram doar curioasa daca atunci cand vi s-a prezentat concursul nu vi s-au dat garantii ca este pe bune.. si nu doar pentru ca in regulament nu se spune in ce periaoada este concursul, cand se "extrag" castigatorii, unde sunt anuntati, ci si pentru ca dupa numarul de voturi eu ar trebui sa fi castigat pana acum si nu este asa, plus ca nimeni nu verifica daca acele voturi sunt pe bune.. la o scurta verificare ar vedea ca un singur IP a dat 3 voturi pe secunda cate 2-3 mii de voturi pe zi
Sunt curioasa sa vad ce raspuns va dau cei de la romtelecom
ADMIN daca te ajuta eu pot in cateva ore sa am peste 100.000 voturi.. asta asa sa nu aduca cine stie ce argumente ca nu sunt masluite voturile.. anunta-ma daca e nevoie
multumesc pentru raspunsurile prompte
Nunta 12.05.2007
bluekidoo spune:
ADMIN transmitele celor de la romtelecom ca nu si-au rezolvat problema.. daca au sters pozele cu prea multe voturi nu au rezolvat nimic pentru ca un posesor de poza suparat ii poate spama toate pozele de la concurs si sa ridice la fiecare numarul voturilor.. ce-o sa faca atunci? o sa le stearga pe toate? sa filtreze ip-urile ca fiecare ip sa nu poata da decat un vot pe saptamana, pt ca sa zicem ca va banna ip-urile noastre, se va gasi oricand un calculator de pe care sa putem vota, chiar dintr-o sala de net
sincer nu inteleg de ce atunci cand se face un astfel de concurs, cei care il fac nu au grija sa fie si corect, sa nu poata cineva sa triseze.. este adevarat ca am vazut si concursuri unde au protectie exceptionala, dar prea putine din pacate.. ar trebui sa se gandeasca ca atunci cand apare un concurs inntotdeauna se vor gasi doritori sa triseze. sper sa-si rezolve problema macar pentru cei care sunt corecti ca e tare frustrant sa vezi ca pierzi in defavoarea unor trisori (mai ales cand este copilul tau la mijloc)
Nunta 12.05.2007
My_Lady0091 spune:
au introdus validarea votului prin email...intr-un final....
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
miremia spune:
Si intreb si eu care este regulamentul concursului? Poti sa votezi de pe aceeiasi adresa de email de 100 de ori la rand? Macar sa stim si noi ca vad ca a castigat poza unui bebe (dragut de altfel, ca toti beblusii inscrisi in concurs) caruia i-au aparut in ultimele ore vreo 400 de voturi din cele 500.
Si ca sa stiti....concursul nu este pe site-ul romtelecomului, este pe site-ul desprecopii. Deci voturile sunt contorizate de administratorii "desprecopii". Ma insel?
Vreti sa votati o delfinitza in concurs?
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
My_Lady0091 spune:
Si ca sa stiti....concursul nu este pe site-ul romtelecomului, este pe site-ul desprecopii. Deci voturile sunt contorizate de administratorii "desprecopii". Ma insel? Vreti sa votati o delfinitza in concurs? _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
e posibil sa nu te inseli.oricum si conducerea ROMTELECOM....o stiu prea bine...mama e somera din cauza mintilor luminate...si multe altele ca ea...foste operator RTC