Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (128)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

eldeea, ma bucur ca e totul bine cu Filip...la asa col insa...niste activitati domestice mai intense n-ar strica...

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Am o nedumerire,poate stiti voi...bebele meu se va naste in august(15-20) e clar vremea va fi inca f calduroasa,la noi in casa nu putem trai fara aer conditionat...citeam pe net ca temperatura optima ar fi undeva la 20 grade Celsius...totusi pt un bebe nounascut de cateva zile pana intr-o luna o afecta aerul conditionat?acum ma gandesc ca va sta la rece in casa ,dar spre seara tot as vrea sa-l scot macar in gradina si va fi mai cald...dar nici sa stam in casa la 30 grade nu putem...poate pare ciudat dar sunt in dilema cu temperatura pt bebe pe timpul verii...

27+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Wooowww, ce veste frumoasa!
BRAVO RACUSOR !FELICITARI!Bine ai venit pe lume Andrei!Sa cresti mare,sanatos si sa bucuri pe mami si tati!Ce surpriza,Doamne...Ma bucur mult...cine urmeaza?

Eu abia astept sa intru in concediu sa mai stau cu voi la taclale,copiii au luat deja vacanta,mai am o saptamina pina iau pauza de la treaba.
Bebe Bogdan e f bine, s-a intors cu capsorul in jos, si-mi da cu piciorusele drept in ficat,ii pun Mozart si Josh Groban sa asculte si sa fie cuminte cind vine pe lume,si mai ales sa doarma noaptea,ii dau sa manince numai fructe si legume caci altceva nu pot inghiti pe caldurile astea.Abia astept sa-i vad mutrisoara..Pe 21 facem si sedinta foto la burtica si ecografia de trim.III.In rest vopsim,montam patutul, caruciorul,si mai fac alte cumparaturi pe net.Am poze noi,sper sa le pun in week end.

Cam atit despre noi, ma intorc sa mai citesc ce ati mai scris si revin.

Catalina 27+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca30

Am o nedumerire,poate stiti voi...bebele meu se va naste in august(15-20) e clar vremea va fi inca f calduroasa,la noi in casa nu putem trai fara aer conditionat...citeam pe net ca temperatura optima ar fi undeva la 20 grade Celsius...totusi pt un bebe nounascut de cateva zile pana intr-o luna o afecta aerul conditionat?acum ma gandesc ca va sta la rece in casa ,dar spre seara tot as vrea sa-l scot macar in gradina si va fi mai cald...dar nici sa stam in casa la 30 grade nu putem...poate pare ciudat dar sunt in dilema cu temperatura pt bebe pe timpul verii...

27+Thomas

Raluca de ce nasti pe 15-20 august? Vad ca ai 27 saptamani. Eu nasc cam in acea perioada dar sambata intru in saptamana 30.
Si eu stiu ca temperatura camerei unde sta bebele trebuie sa fie undeva intre 18-20 grade. Poti lasa AC sa mearga cand nu esti in camera cu bebele, apoi il opresti.

29 + cu o de

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

+30

Catalina 30+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

gata cu plimbarile pe azi, mi-am cam facut de cap...

ma bucur ptr racusor ca e fericita cu Andrei, acum nu mai e nevoie sa se streseze dinainte cum va fi nasterea...

aelita, ce-am mai ras la faza cu scaunul rotativ! al meu e maaare, gen fotoliu, cred ca mi-ar fi greu sa-l rastorn, dar deja imi ridic cu mai mare grija picioarele pe fotoliul de langa birou...
sigur ca o sa incerc sa urmez "meniul" de aici ptr bb, dar cu printesita nu am avut incotro, ii era foame si cum nu puteam sa-i dau nici biscuiti nici cereale (era deja la limita obezitatii bblusa), era foarte fericita cu iaurt, branzica si banane.

eladea, bb Filip

raluca, temp nu trebuie sa difere in camera daca e iarna sau vara, mie imi spunea pediatra ca ideal e la 22 grade, maxim 24...

_

34+ AMR 39z Gibraltar la lac_
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Larisa, ma bucur de vestile bune!!!

Giorgia, grasunica bebelina, bravo! Daca doctorul zice ca poti naste oricand, ai grija pe unde umbli...

Sheri, nu stiu ce sa zic de infectie. Am auzit ca infectiile puternice pot duce la nastere prematura. Dar in cazul tau trebuie facuta urocultura, sa stii exact daca e sau nu infectie, si cat de serioasa. Posibil sa fi un fasssss, poate doar niste antibiotice preventiv, si atat.

Otilia, maine merg la medic sa vedem cum stam , masuram una bucata col, si daca e tot mare trec la actiune, conform sfaturilor tale.

Cristina 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

sheri, eu tot la cmu le-am facut. nu scrie nika in plus pe foaie fata de ce vezi pe net...iar daca e infectie sau nu scrie doar la urocultura...asa ca trebuie sa repeti urocultura. eu am scris in celalalt mesaj ca mi-a dar sa i-au eritromicina si niste ovule, 5 zile...chiar daca nu a iesit infectie.cica is niste germeni care nu ies nici la urocultura....sau o fi stiind dr ca astia de la cmu is varza cand fac analizele

Stiu ca-s varza cu analizele, maica-mia lucra la laborator analize Tulcea, stia cum are urocultura ca si-o facea personal, vesnic avea inf, vine la Buc o duc eu la CMU ca-i mai jmeker de Bucale, zic stai sa vezi ce-ti vad astia aicea te rzolva, da femeia 400.000 acu 5 ani si-i iese negativa!!!!!!!! M-a bestelit pt banii aia iti dai seama !
Pai astept uro si ma duc la Mendez, sper sa nu-mi declanseze nasterea infectia asta!

Shery 33 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

raluca, "Temperatura este foarte importanta pentru mentinerea sanatatii copilului. In cazul sugarilor, temperatura trebuie sa se incadreze intre 22 - 24 grade Celsius, iar pentru copiii mai mari sunt suficiente intre 18 - 22 grade Celsius. Temperatura camerei nu trebuie sa coboare sub 16 grade Celsius. Un termometru este indispensabil in camera copilului. "

uite aici articolul complet: www. copilul. ro/bebelusi /cu-bebelusul-acasa /Camera_copilului-a40.html (am lasat cateva spatii libere) dar fiecare o sa-ti dea probabil alta valoare. eu m-am luat dupa pediatra printesitei.

_

34+ AMR 39z Gibraltar la lac_
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Eu am luat finet la 10 lei ml, la o latime de 2,14 m; materialul e excelent, mult mai pufos si moale decat al scutecelor deja facute care le-am gasit in comert. Pai mie dintr-un singur metru imi ies 3 scutecele si mai ramane si material pentru bucatele mai mici. Eu zic ca am facut economie.

giorgia, daca nu ai contractii nu vad de ce te stresezi. Bebelina e maricica. Poate ca mai sta 1-2 saptamani. Stiu pe cineva care a nascut acum cateva saptamani care a aavut dilatatie 4 cm din sapt 36 pana in 39, asa ca nu e obligatoriu sa nasti curand. Stai linistita. Cat despre plecatul la drum, aici e decizia ta. Daca te simti bine, nu vad de ce sa nu pleci.

35+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 3 saptamani! Dar nu mai mult de 5 !

Mergi la inceput