Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (128)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11

Fetelor eu as manca rosii u branza in prostie (si inainte eram la fel), doar ca as manca branza din aa de la tarani, stiti vo, de aia cu gaurele, de care facea bunica la tara. Pt mine rosia cu orice alt fel de branza nu-i buna nici pe jum fata de cea de tara.Ce credeti, as putea sa-mi fac si eu aceasta mare dambla? Cat de rau i-asputea face lui bebita?

31+ cu un invingator David Gabriel
AMR 8+

sa stii ca si eu am mancat telemea si cas de la tara..imi era asa o pfota ca am zis ...numa un pic...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Mey 18-20 gr la un nou nascut e crima, daca vrei sa-l ai cu muci verzi pan=n la brau! Mie mi-e frig la temp asta dar ei! Cand anunta astia 18 gr totusi iesi in pantofi afara si-o geaca.
Pediatrii recomanda 22-24 gr, fie iarna, fie vara.
Intr-adevar, a nu se confunda setarea AC la 18 gr sa zicem, vara; in functie de foaiala din casa, etaj, temp reala poate fi de fapt 23. Eu nu vad unde e calirea si imunitatea daca tii copilul la rece zgribulit si cu muci in nas, stranuntand intr-una, si cu picioarele reci ca sloiul, eventual si pe tratament, copilul se creste fara excese dar la caldurica si lumina, ca o planta, pt o dezv armonioasa!

Shery 33 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -4

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Hello si din partea mea...am fost si eu la doctor...Antonia creste are aprox 3000g dar....colul meu e deschis...asa ca doctorul mi-a zis sa ma astept in orice moment...eu sper sa mai stea 1sapt sa termin cu ex...mi-a facut o injectie cu no-spa...deci se pare ca urmatoarea sunt eu...maine ar tb sa ma duc la gl la ex si sa ma intorc duminica....oare sa ma duc?

GEO 36+ cu Antonia Maria
AMR 3+ SAPT
poze

Esti la termen, bb are 3 kg adica o greutate ideala, asa ca eu ma bucur pentru tine ca s-a deschis colul. Ai scapat de o grija si atata vreme cat n-ai contractii si nici sters sau moale nu este nici ca nasti (eu am mai scris ca la primele 2 sarcini mi s-a deschis 2 cm la 36s si am nascut la 41s, respectiv 40s). Sa vezi ce usor nasti

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra

giorgia nu t panica...ref la nastere...bbelina e mare, bine, so... ref la examen, hmm..eu una nu m-as duce...acu tu stii cum e mai bine pt tine...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Cris,ce frumoasa ai fost nasica,si rochia f draguta.Sa va traiasca finii.
Michelle, cum a fost filmul ?
Alina,vad ca vrei sa nasti in Bucuresti,unde vei sta pina atunci?Si eu voi face ca tine prin august.
Crissy,petrecere frumoasa la banchet!Si eu am probleme,nu incap decit intr-o pereche de sandale,atit,dar nici nu mai cumpar altceva.
Rodyca,trebuie sa-ti spun ca poza cu burtica pe terasa printre hainute puse la uscat,si cu marea in spate este SUUUPERBAAAA!Mi-e draga tare.
Carmen, sa o scoti pe Leti in rochita,e o zi mare!
Tina, ca te-ai gindit la mine.

Catalina 30+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

eldeea, ma bucur ca e totul bine cu Filip...la asa col insa...niste activitati domestice mai intense n-ar strica...

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

hmmm...pai uite cum fac: maine ma duc la Baby expo...in weekend iesim oriunde numai sa iesim... sapt viitoare merg la epilat...dupa atatea luni de ras cu lama... acolo va fi show... apoi ma pun pe curatenie prin casa...ca asta se cere mai mereu....

alte idei??

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Otilia, eu am tras o gramada cu epiziotomia. Apoi daca mai aveam si H cred ca imi luam campii la propriu.
Da' plimbari romantice n-am cu cine ...ca asta' a meu nu vrea sa ma scoata...cica mi-a zis medicul ca e ok colul si mi-am si luat-o in cap ( programasem pe maine o iesire la Ikea...sa vad daca se aproba)

Felicitari pt vestile bune, bune de la eco! Bravo tie mami ascultatoare!

Mai lamureste-ma si pe mine inca o data ca am uitat....
- ai avut colul moale, scurt?
- cat timp stai in pat? sau mai bine spus cat timp nu petreci in pat?

Eu merg luni la dr si am niste emotii de imi vine sa mor, ca poate iar imi da niste vesti de-alea naspa de plang tot drumul.

Acum ma ingrijoreaza si niste dureri jos de tot, mai asa pe la ovare

Merci mult!

tina 33+ cu Tudor Gabriel

AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Fetelor sunt ffff suparata ...dr. meu a intrat in concediu si va fi pana pe 5 iulie plecat ...deci nici o sansa sa ma mai vada ca poate pana atunci nasc...eu asa sper...

Si ma chemase sapt. viitoare sa vedem cum stam si acum nu stiu ce sa fac, ca nu a lasat pe nimeni in locul lui si tare as vrea sa vad cum este bebe mai ales dupa varicela asta

Giorgia capul sus de acum bebe este in termen si daca va hotari sa iasa la lumina, sa dea Domnul sa fie bine. Eu am stat cu dilatare 2, 3 sapt. pana s-a hotarat sa iasa...asa ca nu neaparat ca vei si naste imediat.Hai capul sus....

Elena, 36+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: mai putin de 30 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

nela-didea-sunt in saptamana 29 acum, uitasem sa-mi modific semnatura..vai! observ ca sunt si mai aproape de termen..trebuie sa incep cumparaturile curand!
Voi instala un termometru de camera si o sa incerc sa pastrez temperatura constanta la un 22 grade cred, dar tot nu sunt sigura daca nu va fi un soc pt bebe sa-l scot in gradina la o temperatura mai ridicata...nu l-as vrea racit in prima luna,dar nici nu-l pot tine in 30+ grade in casa...citeam si chestia cu scutecele acum,sincer nu m-am gandit ca-mi trebuie scutece,credeam ca pampers si costumas e suficient...

29+Thomas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Mey 18-20 gr la un nou nascut e crima, daca vrei sa-l ai cu muci verzi pan=n la brau! Mie mi-e frig la temp asta dar ei! Cand anunta astia 18 gr totusi iesi in pantofi afara si-o geaca.
Pediatrii recomanda 22-24 gr, fie iarna, fie vara.
Intr-adevar, a nu se confunda setarea AC la 18 gr sa zicem, vara; in functie de foaiala din casa, etaj, temp reala poate fi de fapt 23. Eu nu vad unde e calirea si imunitatea daca tii copilul la rece zgribulit si cu muci in nas, stranuntand intr-una, si cu picioarele reci ca sloiul, eventual si pe tratament, copilul se creste fara excese dar la caldurica si lumina, ca o planta, pt o dezv armonioasa!

Shery 33 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -4

asa e...22-24 e ok pt bebe...nu mai putin...ca sunt f sensibili, mai ales cat sunt micuti...si ce te faci daca in casa ai 19 grade si iesi afara la 40??? e prea mare dif si pt noi, darmite pt ei...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Creata, eu am patit asa, ca il simteam numai intr-o parte (la mine era pe dreapta), dar destul de sus, adica de la buric pana sub san, in partea dreapta, de nu stiam cu ce da. Era de fapt intors, cu capul in jos, cu spatele spre stanga, ca litera C, iar in dreapta erau lovituri de maini si picioruse. Acum, ca e mai mare burta, se si vede unde sta cu spatele si fundicu, ca e mai pronuntat. S-a intors pe cealalta parte: tot cu capul in jos, dar fata spre stanga, asa ca acum in stanga da suturi, si in dreapta isi impinge fundicu... Sper ca ai inteles ceva...

Cristina 34+ cu

Mergi la inceput