Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (128)
Raspunsuri - Pagina 6
Sheritra spune:
Laurika, am facut analiza la CMU, am luat rez de pe net, ma gandesc ca poate in buletinul de analiza care va aparea vineri
o sa treaca si antibioticul. Urocultura cica nu a fost sterila, a se repeta analiza, pai acelasi pisu in borcane speciale de la farmacie a fost, l-au gustat si si-au dat seama ca-i alterata ?
Ce tratament exact ti-a dat? Ca sa fac comparatie cand mi-o da!
Crispo, ths, oare infectia asta poate duce la nastere prematura? Parca asa stiam eu.
Btz, scutecele sunt bune si cand cresc copilasii, le rupi in bucati mai mici si ies niste carpe de sters praful super faine! La Alesia am avut 10 de 1/1 m si mai am decat doua!
Eu am luat din Obor, si le-am facut 1m/1m sa fie si cand cresc mai marisoare; albe simple sunt 6 ron metru liniar, iar cele mai jmekere cu ursuleti, soare, albinute, mai dichisite si materialul net superior sunt 10 ron, latime 1,5m, cusutul tot la tanti care vinde a fost 3 ron de scutec, dar mi-a ramas o gramada de material din care fac cearsafute la patuturi, etc.
Alina, odat cu mucegaiul ai bagat niste penicilina in tine, mai omoara microbii!
Shery 33 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
AMR -4
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giorgia23 Hello si din partea mea...am fost si eu la doctor...Antonia creste are aprox 3000g dar....colul meu e deschis...asa ca doctorul mi-a zis sa ma astept in orice moment...eu sper sa mai stea 1sapt sa termin cu ex...mi-a facut o injectie cu no-spa...deci se pare ca urmatoarea sunt eu...maine ar tb sa ma duc la gl la ex si sa ma intorc duminica....oare sa ma duc? GEO 36+ cu Antonia Maria AMR 3+ SAPT poze |
Esti la termen, bb are 3 kg adica o greutate ideala, asa ca eu ma bucur pentru tine ca s-a deschis colul. Ai scapat de o grija si atata vreme cat n-ai contractii si nici sters sau moale nu este nici ca nasti (eu am mai scris ca la primele 2 sarcini mi s-a deschis 2 cm la 36s si am nascut la 41s, respectiv 40s). Sa vezi ce usor nasti
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra
nela_didea spune:
Fetelor ia uitati aici ce efecte benefice are pepenele galben, inclusiv tratarea hemoroizilor si constipatiei...etc.
http://www.monitorulcj.ro/cms/site/m_cj/news/terapia_cu_pepene_galben_ii_23111.html
29 + cu o de
Mergem inainte cu Doamne Doamne
laurika1982 spune:
Deci spune-ne clar si raspicat:ESTI URMATOAREA????
Acum eu ce sa zic:stai mamica acasa ca doar nu vrei sa nasti pe bancile alora..acum tu faci cum consideri!
Sa ne zici daca scoatem MOTZATELE?
Tinem pumnii sa fie bine pentru tine si pentru bebitza mica!!
Laura 32+ cu
AMR 7+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui Sheritra Laurika, am facut analiza la CMU, am luat rez de pe net, ma gandesc ca poate in buletinul de analiza care va aparea vineri o sa treaca si antibioticul. Urocultura cica nu a fost sterila, a se repeta analiza, pai acelasi pisu in borcane speciale de la farmacie a fost, l-au gustat si si-au dat seama ca-i alterata ? Ce tratament exact ti-a dat? Ca sa fac comparatie cand mi-o da! Crispo, ths, oare infectia asta poate duce la nastere prematura? Parca asa stiam eu. Btz, scutecele sunt bune si cand cresc copilasii, le rupi in bucati mai mici si ies niste carpe de sters praful super faine! La Alesia am avut 10 de 1/1 m si mai am decat doua! Eu am luat din Obor, si le-am facut 1m/1m sa fie si cand cresc mai marisoare; albe simple sunt 6 ron metru liniar, iar cele mai jmekere cu ursuleti, soare, albinute, mai dichisite si materialul net superior sunt 10 ron, latime 1,5m, cusutul tot la tanti care vinde a fost 3 ron de scutec, dar mi-a ramas o gramada de material din care fac cearsafute la patuturi, etc. Alina, odat cu mucegaiul ai bagat niste penicilina in tine, mai omoara microbii! Shery 33 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) AMR -4 |
MI-a dat augmentin - 10zile * 2/zi si macmiror ovule 1/zi!!Acum o sa merg la 35 sapt la giulesti sa refac analizele, sper sa nu mai fie probleme!!!:*
Laura 32+ cu
AMR 7+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu
larissa_79 spune:
sheri, eu tot la cmu le-am facut. nu scrie nika in plus pe foaie fata de ce vezi pe net...iar daca e infectie sau nu scrie doar la urocultura...asa ca trebuie sa repeti urocultura. eu am scris in celalalt mesaj ca mi-a dar sa i-au eritromicina si niste ovule, 5 zile...chiar daca nu a iesit infectie.cica is niste germeni care nu ies nici la urocultura....sau o fi stiind dr ca astia de la cmu is varza cand fac analizele
giorgia, la galati?...stai cumintica acasa totusi s-o mai tii un pic. Fiecare zi in burtica mamei e importanta...cel putin doctorita mea ginecolog e pentru cat mai aproape de termen. Nu tre' sa stai in pat...miscare cu moderatie...macar pana la 38 sapt. Parerea mea...sigur tu faci...cum consideri!
Si da sunt persoane cu col deschis care duc sarcina pana in saptamana 40 si altele care nasc relativ repede dupa deschiderea colului. Nu stie nimeni sa iti zica ce si cum.
Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Otiliav spune:
Nela, mersi de link, eu si rosu si galben basculez cu drag si spor.
Acum la a treia sarcina imi dau seama cat de norocoasa am fost la primele doua ca n-am stiut ce-s aia hemoroizi decat dupa a doua nastere. Mama lor de urati, eu credeam ca ma doare epiziotomia dar de unde, aveam doi H.
Larisa, bravo, tot sa faci plimbari romantice cu sotul, acum cat sunteti doar voi doi porumbei.
Si eu am patit-o cu ramasul cam la fel ca tine. La amandoa am trecut la treaba in toamna, septembrie respectiv august dar numai in martie am ramas. Ziceam ca nu stiu decat sa fac copii iarna dar uite cand n-am facut planuri ca a iesit vara . Odiseea de mai-iunie insa iar am ratat-o. Tu macar ai o sansa sa fie zodie diferita baiatul
Sheritra, tii tu bine minte, anumiti varcolaci si infectii urinare pot duce la ruperea membranelor. Si oricum am naste trebuie sa fim cat mai scapate de bacterii ca sa evitam complicatiile.
Creatza, tie iti e teama de Listeria? Pai atunci poti cumpara lapte cat mai gras dar pasteurizat, un plic de cheag si-ti faci tu acasa branza.
Crispro, ia-o treptat cu balaceala la piscina, alergat sot prin casa, acupunctura, urcat niste dealuri si la cumparaturi cu tine zilnic. Sa vezi ce scade el, maria-sa colul.
Florentina, n-am facut in sarcina dar cand l-am facut nu mi-a curs nimic. Probabl ca acum fiind mult mai vascularizata zona se poate intampla sa curga o picatura-doua.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra
nela_didea spune:
citat din mesajul lui Otiliav Nela, mersi de link, eu si rosu si galben basculez cu drag si spor. Acum la a treia sarcina imi dau seama cat de norocoasa am fost la primele doua ca n-am stiut ce-s aia hemoroizi decat dupa a doua nastere. Mama lor de urati, eu credeam ca ma doare epiziotomia dar de unde, aveam doi H. [Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra |
Sa-ti fie de folos. Si eu basculez la greu, tocmai am dat gata o jumate din ala galben si imi face cu ochiul si cealalta jumatate, dar mai stau putin.
29 + cu o de
Mergem inainte cu Doamne Doamne
larissa_79 spune:
Otilia, eu am tras o gramada cu epiziotomia. Apoi daca mai aveam si H cred ca imi luam campii la propriu.
Da' plimbari romantice n-am cu cine ...ca asta' a meu nu vrea sa ma scoata...cica mi-a zis medicul ca e ok colul si mi-am si luat-o in cap ( programasem pe maine o iesire la Ikea...sa vad daca se aproba)
Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
ochidut spune:
Larissa, felicitari pt vestile bune! Super colul tau
Georgia, curaj ca acum scoatem motatele. Stai acolo cumintica, lasa drumurile ca nu se stie.....mai bine sa fii acasa. Dar nu fi panicata, copilul e mare si oricum poti sta cu colul deschis si pana la 40 de saptmani; si eu am o prietena care a stat 3 saptamani cu colul deschis, asa ca....
35+ cu
AMR 2 saptamani pana pupa mama pe