Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (128)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Mousel, eu am vazut pe net 2 scutece cu 19 lei, marimea 70x80. Cred ca imi iau si eu...

Cristina 34+ cu

Scump dle, scump! dincolo era mai ieftin!

eu le-am luat din en-gross

tina 33+ cu Tudor Gabriel

AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Vroiam sa scriu 3 la 19 lei. Oricum e scump fata de ce ati gasit voi. Probabil iau si eu din Carrefour.

Cristina 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui aelita

Nu am apucat sa va pun poza cu PATURICA terminata de mult ; acum sunt la a doua,pe terminate,cea in triunghi ,se vede in pozele urmatoare spre dreapta.

Ma bagi in boala. Ai facut acoperisul in relief, cum sunt tiglele pe casa . O dublezi acum cu bumbac sau nu?

asa era modelul in revista
da,asa as vrea sa o dublez cu ceva material,sa vad cand oi ajunge la un magazin de materiale..

OCHIDUT,fac cand mi-e rau si stau in pat ca morrr sa stau !!! sau seara,dupa ora 22 cand se culca copiii,eu ma uit la tv,ei dorm bine toata noaptea,deci odihna am cat cuprinde,si nu pot sa ma uit la tv fara sa dau din maini.la pranz iarasi dorm copiii ...si cum in ultima vreme eu sunt ca melcul si mai mult stau decat ma misc...e timp si de lucru

30+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Back! Caldura mare....
Suntem ok...colul s-a intarit...cica nu trebuie sa mai stau la pat dar sa ma misc cu moderatie. E in continuare de 3.5 cm, inchis, situat posterior intarit....in rest toate bune si frumoase. Maine dr pleaca in concediu...i-am promis ca o astept dar just in case mi-a dat un nr de telefon de la alt doctor.
Si eu am leucocite din astea in urina si cum la urocultura n-a iesit nik mi-a dat totusi sa i-au eritromicina si niste ovule 5 zile. A zis ca sunt niste germeni si nu ies la analize si e mai safe sa i-au totusi un mic tratament. In rest...alea de sange is cam toate sub limita inferioara...o usoara anemie....i-au in continuare fier si magneziu dar atat na. Glicemia super buna 67 adica spre limita inferioara desi eu bag inghetata si dulciuri la greu. Nu-i nimic se vad pe fundulet. Mi-a zis sa vin la control pe 25 iunie...si din momentul in care intru in saptamana 37 sa intrerup orice no-spa sau supozitor.
A si cum am primit vesti bune de la eco....am fost si am papat...in oras...

Fineturile alea is super bune...nu mai stiu exact sa punctez unde si cum foloseam dar stiu ca eu aveam vreo 20 si nu mi se parea ca am multe. Asa nu stateam stresate ca nu am curate.
Va pup..ma asez cu burtanul in sus ca am obosit.

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

aelita abia astept sa stiu ca puii mei sunt super ok sa ma pot apuca sa le fac si eu cate ceva
mama era tate priceputa la lucru de mana si am invatat si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Poftiti la pepene galben, rece de la frigider sa va mai racoriti putin.

29 + cu o de

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

nela multumim
acum taiem si ni unul rosu si sunteti invitatele mele

azi mi a fost mai bine dar nu ma misc din pat
mi e frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

florentina, stai linistita ca nu are bebe nimic, nu a ajuns nimeni pana la el, nu te mai impacienta din cauza picaturilor de sange de care ai fost de fapt preveita de catre asistenta

racusoruleeee, ce fericita si implinita poti fi acum cu printisorul sanatos in brate, de abia satept sa vi acasa sa ne pui poze si sa ne impartasesti trairile

Fetelor eu as manca rosii u branza in prostie (si inainte eram la fel), doar ca as manca branza din aa de la tarani, stiti vo, de aia cu gaurele, de care facea bunica la tara. Pt mine rosia cu orice alt fel de branza nu-i buna nici pe jum fata de cea de tara.Ce credeti, as putea sa-mi fac si eu aceasta mare dambla? Cat de rau i-asputea face lui bebita?

Azi am cam stat toata ziua pe urmele lui fiu-meo....pai stiti ca la ultimul control nu era pozitionat pelvin. Atunci statea cu capul sub tziti dreapta, curuletu pe undeva prin dreptul buricului in stanga,iar picioarele in deapta jos. Imi era foarte clar cand misca din ce misca, manute sau picioruse. Asa....faza e acu ca de 2 zile s-a mutat sigur, dar nici de data asta nu cred ca s-a pus bine. Il simt doar pe partea stanga, de sus pana jos,parca as zice ca simt lovituri mici jos mai mult, nu-mi dau seama unde da cu ce da, doar ca acum face si valuri care sunt vizibile, dar numai in partea stanga, atat. Ati putea sa va dati si voi cu o parere despre pozitia lui fi-meu in acvariu la momentul asta?

31+ cu un invingator David Gabriel
AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Hello si din partea mea...am fost si eu la doctor...Antonia creste are aprox 3000g dar....colul meu e deschis...asa ca doctorul mi-a zis sa ma astept in orice moment...eu sper sa mai stea 1sapt sa termin cu ex...mi-a facut o injectie cu no-spa...deci se pare ca urmatoarea sunt eu...maine ar tb sa ma duc la gl la ex si sa ma intorc duminica....oare sa ma duc?

GEO 36+ cu Antonia Maria
AMR 3+ SAPT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Eladea,Larisa felicitari pt vestile bune

Ce ma bucur ca Racusor si Andrei sunt bine

Acum ma duc sa stau linistita in pat

GEO 36+ cu Antonia Maria
AMR 3+ SAPT
poze

Mergi la inceput