Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (128)
Raspunsuri - Pagina 4
michelle1981 spune:
Alina, daca e vorba de yahoo, te duci la Options -> Mail Options -> Spam -> e o sectiune Blocked Email Addresses si completezi Add a blocked address, apoi dai Add si la final Save Changes
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">32+ cu
AMR 7+
btz_ovi spune:
Fetelor voi cat ati dat pe 1m de finet?
35+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
mousel spune:
dintr-un metru de finet cate scutce 90x90 ies ?
e greu cu matematica si croitoria
28+ Fetita cu fundita
Florentina_C spune:
Fetelor iar sunt pe langa subiect dar trebuie sa va intreb ceva...
Dupa recolatrea celulelor de pe col (de la testul Papanicolau) mi-a cur s cateva picaturi de sange. Aistenta m-a anuntat ca o sa apara firisoare de sange in urma recoltarii deoarece instrumentul ala de recoltare avea suprafata abraziva. Sa ma ingrijorez de la asta? Voi ati mai facut Papanicolau in sarcina? Sau nu trebuia sa-l fac? L-am deranjat cumnva pe bebe?
Nu m-a durut dar... Si medicul mi-a recomandat testul pt ca la ultimul control a descoperit un fel de infectie pe col si vroia sa se asigure ca e doar o infectie... Offf, cate griji si intrebari...Scuze ca va stesez...
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 29+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
Alina2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Alina, daca e vorba de yahoo, te duci la Options -> Mail Options -> Spam -> e o sectiune Blocked Email Addresses si completezi Add a blocked address, apoi dai Add si la final Save Changes ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">32+ cu AMR 7+ |
m-ai salvat
se vede ca am terminat filologia,nu?
Alina, 35+ cu Aida Alexandra
Fetita mea
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mousel dintr-un metru de finet cate scutce 90x90 ies ? e greu cu matematica si croitoria 28+ Fetita cu fundita |
Depinde de latimea materialului si daca ii faci margine. Daca iei de 70 cm dublu lat, deci 1.4 m atunci iese doar un scutec dintr-un metru liniar de material. Daca gaseti de 90 cm dublu lat, adica latime totala de 1.8 m atunci poti scoate 2 scutece dar sa le surfilezi, nu mai ai material pentru margine.
Oricum daca iti ramane finet poti face si din acela cateva dreptunghiuri numai bune de pus intre picioare la iritatii mari sau pe umar cand pui bb sa scoata aerul.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra
mousel spune:
Depinde de latimea materialului si daca ii faci margine. Daca iei de 70 cm dublu lat, deci 1.4 m atunci iese doar un scutec dintr-un metru liniar de material. Daca gaseti de 90 cm dublu lat, adica latime totala de 1.8 m atunci poti scoate 2 scutece dar sa le surfilezi, nu mai ai material pentru margine.
Oricum daca iti ramane finet poti face si din acela cateva dreptunghiuri numai bune de pus intre picioare la iritatii mari sau pe umar cand pui bb sa scoata aerul.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra
[/quote]
ce complicat ...un scutec gata facut cam cat costa sau se gasesc de cumparat?
tre sa-mi conving soacra sa coase niste scutece la nepoata daca nu gasesc gata facute sau sunt prea scumpe
28+ Fetita cu fundita IULIA (la al 2-lea nume ne mai gandim)
crispro spune:
Mousel, eu am vazut pe net 2 scutece cu 19 lei, marimea 70x80. Cred ca imi iau si eu...
Cristina 34+ cu
Alina2005 spune:
eu am luat scutece deja facute cu 2 lei/buc 60x60 si 3 lei 90x90. doar locuiesc la tara...aici e lumea saraca
luasem si din carrefour 3, cu 6 lei/buc, 60x60 si nu e nicio diferenta intre ele la material..
Alina, 35+ cu Aida Alexandra
Fetita mea
tina_80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
Depinde de latimea materialului si daca ii faci margine. Daca iei de 70 cm dublu lat, deci 1.4 m atunci iese doar un scutec dintr-un metru liniar de material. Daca gaseti de 90 cm dublu lat, adica latime totala de 1.8 m atunci poti scoate 2 scutece dar sa le surfilezi, nu mai ai material pentru margine. Oricum daca iti ramane finet poti face si din acela cateva dreptunghiuri numai bune de pus intre picioare la iritatii mari sau pe umar cand pui bb sa scoata aerul. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra |
dar de ce nu luati de gata?
eu am gasit 90x90 cu 3,5 lei...eu zic ca e un pret bun si nu mai ai treaba cu surfilatul
tina 33+ cu Tudor Gabriel
AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!