Problema lui: sexul; problema mea: familia
Raspunsuri - Pagina 6

sad_ameli spune:
crissandrada, wow... nu vreau sa te jignesc, dar prefer sa plang si sa sufar dar sa simt ca traiesc decat sa ajung ca un robot...O fi si asta o metoda de supravietuire intr-o relatie..dar eu mai sper ca este si alta solutie.. E bine ca tu rezisti asa..nu stiu daca eu as putea.

crissandrada spune:
Crede ma ca traiesc la maxim fiecare minut. Sunt ca un robotel adica stiu exact ce am de facut si nu mai am timp de ganduri aiurea si de plans de mila si de asteptat ca altcineva sa ma faca fericita.
Probabil tine de varsta. Eu cred ca tu esti foarte tanara si cu trecerea timpului vei vedea lucrurile altfel.
Mie nu-mi place sa fiu trista, sa plang, sa sufar. Eu sunt o fire vesela si vad mai mult patrtea plina a paharului. Da, ne chinuim cativa ani dar realizam ceva : o casa. Nu e putin lucru, cel putin pt noi. Si dupa asta avem alte planuri, si alte planuri.
E drept ca noi mergem si in concedii, in week end mergem cu totii la casa,invitam prietenii si mancam acolo. Avem si o viata sociala.
Bazar general DC
Criss

"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

larissa_79 spune:
sad_ameli, iesirea lui de ieri dimineata si ideea de despartire...chiar spuse si la nervi mie nu imi suna chiar in regula. In conditiile in care voi aveti un copilas, si inca unul in burtica nu prea ai cum sa emiti astfel de "solutii". E foarte posibil ca problemele voastre sa fie mult mai grave decat cele expuse de tine aici. Ar trebui sa discuti cu el...cred ca are si el un "cumul" de nemultumiri adunate.
Ce nu prea am inteles e cum "el nu era curat" in noaptea cu pricina...in conditiile in care voi nu va protejati si esti insarcinata. A fi curat in asemenea conditii nu mai e o optiune ci un must. Uite asa apar diverse infectii...iar in sarcina mai ales trebuie avut mare grija. Bine..la noi nu se discuta dusul inainte...dar la fel pot sa inteleg ca nu reprezinta o regula pentru fiecare familie. Ii poti explica ca acum e vorba de bebe in primul rand si nu e un "moft" al tau.
Nu stiu daca am inteles eu bine...el in weekend mergea sa faca fotografii la o nunta? suntem in post...cel putin la ortodocsi nu se fac nunti.
Larisa 34+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

sad_ameli spune:
crissandrada, dupa al 2-lea mesaj imi pot forma o total alta parere despre viata ta..intelesem gresit din primul mesaj..
larissa_79, intradevar,e riscul la infectii si am sa fiu mai ferma pe viitor cand e vorba de dus. Sper ca daca voi pune problema d.p.d.v. al sanatatii bebelui si al meu cred ca il voi convinge sa faca acest efort.
Legat de mersul la nunti in post, m-am distrat un pic de situatia de la noi..Cica, din cauza crizei de sali de nunti, preotii le-au dat mirilor nu-stiu-ce dezlegare in post pt a face nunta (ce nu face omul pt. ban ;) ). Si uite asa, luna in care credeam ca va fi mai liber, s-a aratat a fi aproape plina.
Sambata asta a luat pana la urma nunta, dar mi-a spus ca vrea neaparat sa mergem weekenul urmator cu cumnatul si familia lui la Felix. Nu imi fac multe planuri pt ca nu vreau sa ma trezesc cu surprize si sa fiu dezamagita. Daca el zice ca vrea sa mergem, sper ca nu spune doar pt. mine. Sper ca si el are nevoie de un respiro de la lucru asta non-stop.

inbox spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sad_ameli [Sambata asta a luat pana la urma nunta, dar mi-a spus ca vrea neaparat sa mergem weekenul urmator cu cumnatul si familia lui la Felix. Nu imi fac multe planuri pt ca nu vreau sa ma trezesc cu surprize si sa fiu dezamagita. Daca el zice ca vrea sa mergem, sper ca nu spune doar pt. mine. Sper ca si el are nevoie de un respiro de la lucru asta non-stop. |
Asta cu nunta in post deja a devenit o practica si la noi in oras, asa ca nu ma mira.
Vad ca pana la urma ati ajuns la o intelegere, foarte bine, de aia e bine sa discutati si nu doar sa trageti concluzii pe baza stiu parerea ta -stii parerea mea.
Referitor la ce a spus foarte frumos Marius ( mai intelegator ca o mamica), o minciuna e minciuna...eu am vazut situatia asa: odata ce el a intrebat daca poate sa ia nunta desi probabil stia care e parerea ta, a facut-o mai mult pentru a primi sustinere de la tine, sa primeasca o confirmare, ca daca nu, nu mai intreba si refuza din start, probabil vroia sa mearga cu inima impacata la treaba asta; raspunsul tau insa nu l-a linistit...pana la urma vad ca sotul tau a stiut cum sa puna problema, nu i-a venit ideea pe loc, dar vezi ca solutii exista, bravo lui.
Plus ca gandeste-te, daca al doilea job al sotului este asta cu serviciile prestate la diverse ocazii gen nunti/botezuri/cumetrii, asta e o perioada de exploatat la maxim pana in toaman tarziu, ca apoi urmeaza o perioada moarta, deci, acum e sezonul propice si trebuie profitat!
Eventual, mai spunei din cand in cand despre starea ta, fara a suna a vaicareala, dar sa stii ca nu toata lumea intelege starile celuilalt asa pe intuite.
Mami, prajitura e legum ?
mamica de printesa Maria si bebica din burtica

corinaczm spune:
Sincer pe mine atitudinea ta, sad_ameli, chiar ma enerveaza, si inca rau.
Chiar crezi ca noi restul care devenim "robotei" pentru binele familiei noastre suntem mai altfel decat tine?
Nu doar avem alte prioritati!
NU ne gandim in primul rand la noi,in al doilea rand la noi si in al treilea rand la noi.
Daca iti vei schimba prioritatile, poate fi si bine. daca nu ... ai sa vezi tu cum va fi.
Mai cunosc eu cateva persoane in situatia asta, care au considerat ca merita totul... iar acum singure cuc...
Daca te-ai suparat imi pare rau dar sa stii ca nu esti in cea mai grea situatie. Multumeste lui Dumnezeu ca ai un copil sanatos si un sot, asa cum e el.

gabriela42 spune:
scuze! pt fiecare fiinta alegerile facute ii imfrumuseteaza sau uriteste viata!sad-ameli eu te rog clarifica sentimentele cu sotul tau ,vorbeste cu el despre dorintele tale,incearca sa fii mai toleranta cu programul lui el totusi pleaca dupa banutii atit de necesari familiei.vorba lui cu despartitul mie nu mi-a placut deloc si este un semn de nemultumire din partea lui si vezi ca barbatii sunt diferiti de noi.femeile sunt mai ...despica firul in 4,8,16...pina se imbolnavesc de nervi aiurea!barbatii spun ca un copil aia aia aia.eu sunt mai barbat asa nu stau pe ginduri spun ce am de spus si rezolvam problema.tu acum esti mai sensibila si din cauza viitorului puiut si iti va fi din ce in ce mai greu,te rog vorbeste cu el si incearca sa fie pace prin orice metoda.

bunifericita spune:
Nu am citit ce au scris fetele,decat printre randuri.Vreau sa-ti spun parerea mea fara ocolisuri si te rog sa nu te superi.E un sfat il urmezi sau il ignori.Deci in primul rand lasa atitudinea de victima,nu te mai vaieta ,mai ales la sot,nu de asta e nevoie ci de sex.Daca nu o face cu tine...ai ghicit,o face cu altcineva pana la urma.Va si destreseaza,va apropie si te va iubi si aprecia mai mult.De,ce sa zic ,barbatilor , majoritatea nu prea le place sa le vorbesti de probleme,au impresia ca le reprosezi situatia.Cred ca ai un sot foarte bun ,asa ca ai grija si...maturizeaza-te putin.Mai citeste pe aici.Chiar si eu am ramas paf ,ce sfaturi grozave poti primi.Doamnelor sunteti minunate.

bunifericita spune:
Inca ceva .Zici ca problema lui e sexul.Pai atunci asta trebuie sa-i oferi ca sa rezolvi problema ta :familia.E bine ca sti ce vrea .Multe afla dupa ce apare cealalta la orizont ce vroiau soti lor.Nu toti vor asta, uni vor mancare,alti curatenie ,alti bautura,alti alte femei.Deci tu esti norocoasa,sotul tau te vrea pe tine.E ceva rau in asta?Eu zic sa faci un program,indiferent de situatie tu oferai seara de seara.Sa nu ai ce regreta.Cultiva-ti pasiunea.Iti va intera in obicei.

iris_2009 spune:
Nu stiu, oi fi eu altfel insa am citit tot ce s-a scris aici, toate sfaturile pe care le-ai primit, si ma minunez. Tind sa dau dreptate pe de o parte si celor care intr-o anumita masura te condamna insa.......
......insarcinata in 5 luni sa faci sex seara de seara????? Doar ca sa nu se indeparteze EL?????
Pai cine conteaza mai mult acum? El sau bebele??? Mi-e greu sa cred ca poti face din placere sex atat de des pe timpul sarcinii. Mie mi se pare ca in cazul asta egoismul e la el.
Unele din sfaturile primite tin de epoca primitiva, parerea mea. Da, sunt de acord si ti-am si spus-o ca esti mult mai norocoasa decat multe alte femei, problema la voi e comunicarea, si asa cum ti s-a spus si mai sus, el te vrea pe tine, nu mancare, nu curatenie. Insa esti totusi insarcinata! Ma gandesc ca meriti un pic mai multa atentie decat de obicei.
Nu stiu, m-as lansa intr-o polemica fara sfarsit, asa ca ma opresc aici.
Iti urez multa liniste, ca de asta ai nevoie, si sa stii ca replica lui cu despartitul n-as lua-o in serios. Lor le place sa se joace cu cuvinte de genul asta, fara bineinteles a lua in calcul impactul lor asupra ta. La ei e mai mult o joaca, o amenintare, dar nu au curajul sa mearga mai departe. Asta considera ei ca e o arma a lor. Eu una zic sa nu pui la suflet,desi nu se face asta. La o discutie minora sa vina replica asta....nu-i chiar in regula.
In fine, iti doresc mult succes, sanatate in primul rand si sa auzim numai de bine.