Problema lui: sexul; problema mea: familia
Raspunsuri - Pagina 7
sad_ameli spune:
Din puntul meu de vedere se poate incheia subiectul asta..Cred ca am primit tot soiul de sfaturi. Decat sa mai zic ceva si sa "enervez" alte forumiste harnice si altruiste, care nu se mai gandesc la ele ci NUMAI la copiii si la sotii lor, prefer sa tac si sa imi vad de ale mele.. Oricum, multumesc mult pt. timpul acordat scrierii mesajelor voastre si imi pare rau pt. nervii creati la unele dintre voi..culmea, ca femeile s-au enervat mai tare ca barbatii..Ma asteptam ca ei sa sara sa zica sa mai tac din gura si sa-i dau ce-i trebe barbatului.. Bravo, dragele mele! Va doresc o casnicie minunata, dar oricum cred ca o aveti deja, dupa cum descrieti ca trebuie sa fie, inseamna ca asa e la voi! Good for you!
sunt cateva mesaje care mi-au mers pana la inima si voi tine cont de ele, dar unele, m-au socat de-a dreptul..Vorba voastra: trebuie sa ma maturizez, asa-i? :P Ok..o seara faina la toti! 
larissa_79 spune:
eu sunt sigura ca tu o sa iei ce e mai bun din raspunsurile primite, ce ti se potriveste! indiferent de raspunsuri etc....totul tine de voi, sa va armonizati! Sa va fie bine!
Larisa
35+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 4+
saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
My_Lady0091 spune:
tu ai spus-o singura:"problema e la mine"....asa ca nu ma mai incurc in explicatii....
atat iti mai spun....inceputul si schimbarea sunt cele mai grele culmi ...odata ajunsi acolo..fie pastram ce avem fie distrugem tot.
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
mianna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sad_ameli s-a trezit si dupa ce a iesit din camera tot facea galagie, ba se plimba pana in cealalta camera, ba la baie, si la noi scartaie parchetul, fata noastra e sensibila la somn dimineata si se tot agita, desi era adormita..in cele din urma a venit sa vada cum dormim si, cum parchetul scartie foarte tare la intrarea in camera, sa trezit micuta..m-am enervat |
poate realitatea e alta, dar eu pot vedea doar ce scrii tu aici. din punctul meu de vedere, omul n-a facut decat gesturile firesti pe care, cel putin eu, le fac in orice dimineata: de a merge in cealalta camera, de a merge la baie, ba chiar si un gest de tandrete (asa se vede de la mine) de a-si vedea sotia si fiica. si a primit in schimb nervii nevestei... mda. sa se-nvete minte ca alta data ca iasa direct pe geam, nu de alta, da' parchetul scartaie

greieras spune:
Sad_amelia cumva ma regasesc in ceea ce spui tu, dar din perioada cand eram insarcinata. La noi a fost un pic si mai greu pentru ca nu ne-am asteptat sa ma schimb atat de mult in sarcina (era prima sarcina), si ca si tine nu am trait inainte de casatorie cu sotul si nu am avut decat 10 luni numai noi doi, dupa care am ramas insarcinata. Deci experienta 0. Sarcina m-a facut de nerecunoscut. Sotul meu s-a panicat si a crezut ca nu-l mai iubesc, pe cand eu tot ce-mi doream era sa fiu lasata in pace...despre sex nici nu mai vorbesc. Ce nu a inteles nici el iar eu n-am stiut sa-i explic (fiind luata si eu prin surprindere) a fost ca era ceva trecator, ca nu aveam ceva cu el personal. Noi Slava Domnului am trecut cu bine si am invatat o gramada unul despre altul iar acum ne uitam in urma si radem.
Daca ai putea sa-l faci sa inteleaga ca e o perioada extrem de sensibila pentru tine in care ai nevoie de prezenta lui langa tine ca prieten si tat ar fi super. Eu m-am si mirat ca tot tu te trezesti si noaptea dupa aia mica pentru a-l proteja pe el. Trebuie ca esti superfemeie. La noi in casa regula a fost ca daca vrea sa ma vada multumita el sa se trezeasca noaptea cu fetita pentru ca e stiut ca femeile nu barbatii au nevoie de mai mult somn. Si eu si el am invatat ca daca nu ma odihnesc indeajuns nimeni in casa nu e fericit.
Sa nu pui la inima ce au zis fetele pe forum. Scriind aici te-ai expus parerilor si ideilor tuturor, este un risc pe care ti l-ai asumat.
Va doresc sa cresteti in relatie pentru a avea o fam. fericit.
Gloria si Eva (22 dec. 2004)
Craciun 2008
Evil thrives when good men do nothing
nemosidori spune:
Eu cred ca asta e in 90% din cazuri.Din pacate.Ma intreb .chiar ma obsedeaza asta,asa or fi si barbatii din alte tari?
greieras spune:
Nemosidori cultura isi spune mult cuvantul. In culturile vestice am eu impresia ca barbatii sunt mai implicati in relatii si in familie. Dar depinde enorm si de familia din care provine, de cum a fost crescut. Petrec timp cu familii de americani si desi sotii sunt destul de implicati, vad ca tot femeile trag greul. Odata chiar venise o tipa pe la mine si din vorba in vorba i-am spus ca sotul(american) tocmai spala aragazul si cuptorul si saraca era sa cada pe spate.
Gloria si Eva (22 dec. 2004)
Craciun 2008
Evil thrives when good men do nothing
bunifericita spune:
Chestia cu spatele e valabila pentru muuuulte dintre noi.Cat am incercat,degeaba.
sad_ameli spune:
Am vorbit pe rand cu doua prietene de ale mele, amandoua mamici - una la un bebe de 8 luni, alta la un baietel de 1 an si 2 luni. Le-am zis de problema mea cu cheful sotului de sex cand eu is prea obosita..Cand le-am zis ca "trebuie" sa-mi vina si mie cheful cam de 2 ori pe saptamana, ca altfel sotul "explodeaza" s-au socat.Ambele mi-au zis ca la ei in familie fac dragoste cam o data pe luna, din cauza copiilor si al oboselii, atat a lor ca mamici, cat si oboseala sotilor care lucreaza mult.. Si nu e o chestie de respingere, ci de comun acord sau inteles si au acceptat sa faca mai rar. No, asta dilema.. De ce unii is intelegatori cu sotiile lor, care culmea, au doar un copil si nu-s insarcinate (ca mine)?
Interesant e sotul meu, stie ca am avut niste zile foarte incarcate si m-au apucat niste dureri de spate de la ridicat fetita si de la aplecat si lucru ... ba chiar imi si zice "stiu ca esti rupta si n-ai chef, dar daca nu facem dragoste simt ca nu mai pot"...Si uite asa, trebe sa-mi vina cheful, fie ca vreau, fie ca nu vreau..
Cateodata imi doresc sa-mi zica ginecologul la control ca nu mai avem voie sa facem sex pana dupa nastere 
Nu este ceva pastila si pt. femei, sa am chef mai des? :P
dov spune:
mie mi se pare copilaroasa comparatia. fiecare cu apetitul lui sexual. sau cu "metodele" lui de refulare. nu mai face comparatii, vei gresi amarnic.