FIV Dr. ALBU DRAGOS 5

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liana.berbec

mirela2,
Zboara timpul, sau asa. Tot la Albu mergi la masurat? Eu am fost deja la 12 saptamani si suntem in grafic.

Liana

14+

dap, tot la el ca are rabdare multa
ia zi mi unde nasti si cu cine?
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Buna fete dragi,ce faceti?Eu sunt la tara,la parintii sotului,am net dar foarte slab,trebuie sa stau la poarta pt a avea semnal cat de cat.
Va intrebam zilele trecute care este parerea voastra despre cata vreme trebuie sa treaca de la o laparo pana la inceperea procedurilor pt fiv
Cumnata mea s-a operat de hidrosalpinx pe trompa stanga acum doua sapt la dr A , nu i-a scos trompa decat i-a taiat-o,i-a cauterizat-o iar pe cea dr i-a curatat-o,iar diagnosticul a fost de peritonita pelvina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ptr FIV este necesar cam 6-8 saptamani de la laparoscopie..depinde si de dct si de organimul pers respective
mie asa mia spus

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Gata,am ajuns acasa unde am net maxim
Sa continui povestea:dupa operatie,s-a refacut foarte repede,joi i s_au scos atele de la operatie,si urmeaza sa inceapa tratamentul cu ac pt fiv la sfarsitul lunii.Dupa schema de tratament se pare ca are protocolul scurt,adica are aprox 10zile microginon apoi incepe cu dipheraline 0,1 o data pe zi si ac ,iar apoi menopur 150.Dr AD a zis ca exista riscul sa se formeze si pe cealalta trompa hidroxalpinx si de aceea a grabit inceperea fiv.Voi ce parere aveti,oare nu este prea devreme dupa laparoscopie?
Multumesc si pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

mirela2,
Unde sa nasc si cu cine? . Nasc la Medlife cu dr. Albu Dragos, ca are multa rabdare . In cazul meu a avut un feeleng sa ma trimita sa fac analizele de trombofilie desi am o sarcina dusa la capat cu bine (acum 10 ani e adevarat). Si analizele mi-au iesit prostut. Am obtinut sarcina asta greu, dupa 3 ani si a zis el ca sa suflam si in iaurt. Pentru asta are o mare bila alba de la mine, dar nu numai pentru asta.

Tu? Cum te gandesti sa faci?

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

luminar..exista aici o fata pe forum.iana se numeste ..care a facut FIV imediat in luna dupa laparoscopie..si a reusit si are 2 gemeni.acum...anul trecut parca a nascut.ea sia scos trompele cu hidro

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Fetelor,doctorasul nostru ar intra in concediu de joi pana pe data de 2,07,2010 .Voi stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

joi, pe 24.06.2010 nu cred ca intra in concediu, ca eu am programare la el la 17:30

Cand voi fi mamica, JUR sa nu-mi ranesc pruncii nici cu vorba, nici cu mana, nici cu fapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Eu am fost sapt trecuta la Dr. A si mi-a spus ca pleaca in concediu din 15 august. Eu trebuie sa ma operez la el in iulie, asa ca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Nu am auzit ca ar fii in Concediu......pt ca sapt viitoare tb sa fac histero,nu stiu data fixa pt ca este in fctie de data cand in vine CM.
Mirela ,tu parca ai luat ceai de cretisoara pana cand ai facut FIV-ul,nu? Cum l-ai luat?Am citit ca ese bun pt o gramada de probleme,inclusiv pt endometrioza(noua mea problema)
fetele

Mergi la inceput