FIV Dr. ALBU DRAGOS 5

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

mireluta ma bucur ca su t bine bebelusii...cat despre greturi ce sa zic o sa scai tu de ele....si sa vezi atunci....
am si eu o intrebare unde as putea sa gasesc progesteron inj?si multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Fetelor,o intrebare va rog...
dupa cat timp de la laparoscopie se poate face fiv?
Mirela,rabdare ca vei scapa de toate problemele tale...bine ca bebeusii sunt bine...si trece-te si tu la gravidutze...
Lyly,eu am facut doarsecretia vaginala si culturi din col,alte analize nu am mai facut
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Lumimar,nu stiu dupa cat timp se poate face FIV,dar stiu ca dupa laparoscopie se poate incerca natural luna urmatoare.
Aceleasi analize le-am facut si eu.

Mirela,hai ca or sa treaca greturile asteaincearca sa mananci ceva hrana uscata:covrigi etc. stiu ca nu este mare lucru....dar la inceput de sarcina este mai greu,pe urma trecebebeii sa fie sanatosi!
la toate fetelew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

mirela 2 luni m-am chinuit si eu cu greturile nu puteam sa manac decat cateva rndele de morcovi, nu tu apa, sucuri sau mai stiu eu ce. dar apoi au trecut asa ca prin minune. o sa treaca si la tine, dar e foarte important sa te hidratezi, deci daca vomiti prea rau mergi si baga o perfuzie.

22+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

lumi am sa vorbesc joi cu A tocmai despre laparo si fiv si te voi tine la curent.
mirela am auzit ca dupa primul trimestru greturile ar cam inceta.

Cand voi fi mamica, JUR sa nu-mi ranesc pruncii nici cu vorba, nici cu mana, nici cu fapta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aristica

lumi am sa vorbesc joi cu A tocmai despre laparo si fiv si te voi tine la curent.
mirela am auzit ca dupa primul trimestru greturile ar cam inceta.

Cand voi fi mamica, JUR sa nu-mi ranesc pruncii nici cu vorba, nici cu mana, nici cu fapta!
Aristica,sarmana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari,

lumimar,eu am facut laparo pe 8.10.2008 si fiv aminceput pe 10.02.2009 cu AC,02.03 diphereline,menopur.... ET 26.03.2009

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

botez si altele

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui gabitza35

salutari,

lumimar,eu am facut laparo pe 8.10.2008 si fiv aminceput pe 10.02.2009 cu AC,02.03 diphereline,menopur.... ET 26.03.2009

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

botez si altele
[/quote
Gabitza,multumesc frumos
Sper sa avem si noi fetele norocul tau,sa reusim din prima si sa fie si doi bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor
ce faceti???
merci de incurajari fetelor
miercuri facem 9s
abia astept sa vina data de 16 iulie
atunci avem 12s si mergem sa ne masuram
si....poate vedem ce sex avem, sper sa fie o pereche, un cuc si o ica

pupi fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

mirela2,
Zboara timpul, sau asa. Tot la Albu mergi la masurat? Eu am fost deja la 12 saptamani si suntem in grafic.

Liana

14+

Mergi la inceput