FIV Dr. ALBU DRAGOS 5
Raspunsuri - Pagina 8
samira33 spune:
va zic io ca am vorbit azi cu el...pleaca la un congres Vineri si se intoarce Joia viitoare
melaniam spune:
Buna,
Va urmaresc si eu din umbra.... O sa nasc vineri 25 iunie la 8:30 cu Dr. Albu. Mie mi-a spus ca pleaca pe 26 (sambata) si se intoarce pe 30 iunie, deci de joi e din nou in clinica.
Va pup si multa bafta.
mirela2 spune:
neata
lyly, ref la ceaiul de cretisoara, am baut si in perioada stimularii si dupa, pana aproape de eco.
imi faceam cam 1,5l si ii beam toata ziua
e bun la gust
liana cat mai e o nastere la medlife?
stiam ca e cat un fiv, nu cred ca imi permit, la mine o sa fie si mai scump tinanduse cont ca e gemelara
eu ma lupt cu ¨morile de vant¨, greturile mele, sunt lesinata rau
as putea sa beau vreun ceai, ca nu mai stiu ce sa pun in gura fara sa vomit, ziua greta+voma, noaptea la fel
stiu macar ca e ok sarcina
pupi fetelor si bafta
liana.berbec spune:
mirela2,
Nasterea pachet silver este 7800 lei iar pentru gemelara se adauga cred 30% in plus. Nici mie nu-mi prea da mana sa arunc banii astia dar m-a bagat in sperieti rau sistemul sanitar de stat. Mai mult decat atat am o amintire neplacuta de la prima nastere.
Liana
15+
aristica spune:
melania nastere usoara vineri. Ce este bebelul, baiat sau fetita?
mirela matusa mea a avut greturi exact cum descri tu si din cate-mi amintesc, ea avea niste covrigei foarte uscati sau biscuiti la fel de uscati, sau paine prajita foarte bine - langa pat. Inainte de a se da jos din pat manca niste uscaciuni din astea si statea 5-10 minute, apoi se ridica din pat. Incearca asa, poate merge si la tine.
liana tu ce porti la "marsupiu"?
Cand voi fi mamica, JUR sa nu-mi ranesc pruncii nici cu vorba, nici cu mana, nici cu fapta!
melaniam spune:
Multumesc Aristica. E bebita Stefanut. Am urmarit toate discutiile voastre pentru ca aici am gasit cele mai multe informatii despre dr. Albu. Va tin pumnii la toate.
liana.berbec spune:
artistica,
Teoretic la marsupiu port baiat, previziune facuta la 12 sapt si ceva. data viitoare ma gandesc ca vom fi si 100% siguri.
Liana
15+
lumimar spune:
Melania,bafta vineri,sa ai o nastere usoara si un bebic sanatos si frumos
Fetelor,este cam multa liniste pe aici
Pe cine sustinem luna viitoare?Cine intra in emotii si focuri cu pregatirile pt fiv?
Pupici,