FIV Dr. ALBU DRAGOS 5

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va zic io ca am vorbit azi cu el...pleaca la un congres Vineri si se intoarce Joia viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniam spune:

Buna,

Va urmaresc si eu din umbra.... O sa nasc vineri 25 iunie la 8:30 cu Dr. Albu. Mie mi-a spus ca pleaca pe 26 (sambata) si se intoarce pe 30 iunie, deci de joi e din nou in clinica.

Va pup si multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

lyly, ref la ceaiul de cretisoara, am baut si in perioada stimularii si dupa, pana aproape de eco.
imi faceam cam 1,5l si ii beam toata ziua
e bun la gust

liana cat mai e o nastere la medlife?
stiam ca e cat un fiv, nu cred ca imi permit, la mine o sa fie si mai scump tinanduse cont ca e gemelara

eu ma lupt cu ¨morile de vant¨, greturile mele, sunt lesinata rau
as putea sa beau vreun ceai, ca nu mai stiu ce sa pun in gura fara sa vomit, ziua greta+voma, noaptea la fel
stiu macar ca e ok sarcina

pupi fetelor si bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

mirela2,
Nasterea pachet silver este 7800 lei iar pentru gemelara se adauga cred 30% in plus. Nici mie nu-mi prea da mana sa arunc banii astia dar m-a bagat in sperieti rau sistemul sanitar de stat. Mai mult decat atat am o amintire neplacuta de la prima nastere.

Liana

15+

Mergi la inceput

Cel mai ieftin e pachetul Silver, camera cu doua paturi, adica 7000 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

melania nastere usoara vineri. Ce este bebelul, baiat sau fetita?
mirela matusa mea a avut greturi exact cum descri tu si din cate-mi amintesc, ea avea niste covrigei foarte uscati sau biscuiti la fel de uscati, sau paine prajita foarte bine - langa pat. Inainte de a se da jos din pat manca niste uscaciuni din astea si statea 5-10 minute, apoi se ridica din pat. Incearca asa, poate merge si la tine.
liana tu ce porti la "marsupiu"?

Cand voi fi mamica, JUR sa nu-mi ranesc pruncii nici cu vorba, nici cu mana, nici cu fapta!

Mergi la inceput

Multumesc Aristica. E bebita Stefanut. Am urmarit toate discutiile voastre pentru ca aici am gasit cele mai multe informatii despre dr. Albu. Va tin pumnii la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

artistica,
Teoretic la marsupiu port baiat, previziune facuta la 12 sapt si ceva. data viitoare ma gandesc ca vom fi si 100% siguri.

Liana

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Melania,bafta vineri,sa ai o nastere usoara si un bebic sanatos si frumos
Fetelor,este cam multa liniste pe aici
Pe cine sustinem luna viitoare?Cine intra in emotii si focuri cu pregatirile pt fiv?
Pupici,

Mergi la inceput

Multumesc Lumimar.

Mergi la inceput