FIV Dr. ALBU DRAGOS 5

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

Fetelor am recoltat in dimineata asta AMH-ul, la ML-Grivita (doar aici il recolteaza) si costa 200 lei (eu am card de reduceri). Tot in 10-14 zile lucratoare il primesc. Nici asistentele nu prea stiau ce e cu "analiza asta noua", dar s-au elucidat si chiar mi-au luat 2 eprubete, ca sa fie sigure de rezultat

Eu am totusi o nedumerire: cand-am intalnit prima data cu A, l-am intrebat cand intra in concediu si mi-a zis ca pleaca la jumatatea lui august si se intoarce la inceputul lui septembrie. Conform schemei mele de tratament, pe 27 iulie incep anticonceptionalele pe care le iau 21 de zile, apoi, pe 16 august incep dipherelinele, urmat apoi de menopur. In perioada 16 august - 9 septembrie voi face si monitorizari...dar cine imi face mie monitorizarile??? Fetelor, spuneti-mi, va rog, ca nu mi le face acel ginecolog mare, gras, de seamana cu Srek, va rog, va rog!

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

macelaru

eu amh ul l am facut la ids loborator
se face si la synevo
ref la nelamurirea ta vb cu A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

hope
e cineva in focuri acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Buna fetele!

Mercic Gabitza...
Da Mirelus au inceput focurile la mine de azi. Stimulare Z2: Diphereline, Menopur, Puregon si Femara. Deci sunt cam pe foc...
Lumi, Artistica va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenus26

Buna fetele!

Mercic Gabitza...
Da Mirelus au inceput focurile la mine de azi. Stimulare Z2: Diphereline, Menopur, Puregon si Femara. Deci sunt cam pe foc...
Lumi, Artistica va pup
Elenus,bafta viitoare mamica,sa fie cu noroc de data asta si sa iti dea DD ceea ce iti doresti tu,adica multe
Pupici

Mergi la inceput

Multumesc din suflet Lumi
Sa ne dea la toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Elenus ,tie de ce ti-a dat atat de multe medicamente de stimulare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Aristica: m-ai facut sa rad in hohote. Zau care ginecolog mare si gras? La cien te referi? Ca eu stiu doar unul mai mare si mai gras la ML Grivita...si acela nu face eco.:)))))))))))))))))

Mergi la inceput

Cred ca incearca tot ce se poate... la AMH-ul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

...pai cum sa-l intreb pe A. daca ma monitorizeaza el sau altcineva? Il sun sau ii dau sms?...ca pana acum n-am fost foarte comunicativa prin tel, de fapt, l-am sunat o singura data, mi-a respins si tot la sms am ajuns.

Elena, esti pe protocol lung? Si ce amh ai tu de esti asa rezervata in pronosticuri? Esti in floarea varstei, cand o femeie e coapta si admirata de tot ce inseamna parte barbateasca, adica in jur de 40 de primaveri?...sa nu te superi ca te intreb, dar pana cand nu mi-a dat si mie amh-ul, nu m-am gandit ca as putea avea o problema cu el, asa ca sunt interesata. Ce valoare ar trebui sa-mi iasa ca sa stau linistita?...hai c-am inceput sa bat campii, de fapt trebuia sa-ti urez sa raspunzi bine la stimulare.
Eu l-am intrebat pe A. daca merge pe blastociti si mi-a zis ca a avut rezultate foarte bune cu embrioni de ziua 2, deci sper sa ai embrioni puternici. Am citit cat am putut despre blasto vs. embrioni si parerile sunt impartite: blastocitii sunt mai puternici, caci s-au dezvoltat intr-un mediu foarte greu si diferit de cel din uter, adica in laborator, in plus se afla exact in stadiul in care se fixeaza de uter (se fixeaza in 1-2 zile de la transfer). Embrionii de ziua 2-3 au mai putine celule, dar se vor dezvolta in cel mai proprice mediu pentru ei si anume uterul mamei, insa au nevoie de 2-5 zile pentru a se implanta. Sincer, eu optasem pentru blastociti, dar cand mi-a zis A ca a avut rezultate foarte bune cu cei micuti, am ales sa merg pe cei de ziua 2 (sau nici nu merge pe blasto?!). Sper ca asa sa fie in cazul tuturor si sa fie puternici micutii.

Mirelush, tu la cate zile ai bagat puii?

...bre, m-ai dat pe spate cu berbecutii, pai eu is berbeaca, dar d-aia capoasa rau, ceea ce inseamna ca daca fac fiv-ul in septembire, am sanse sa aduc pe lume alta berbeaca?...mamaaa ce noroc pe ta-su'

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Buna fetelor,
Am revenit din CO si acum astept CM ca sa sun pt programare la histeroscopie.Este f dureroasa?Eu suport bine durerea...cred ca ar tb fac anestezie locala,nu? Tb sa ma pregatesc cu ceva anume?
In rest, mi-am facut MTHFR si am mutatia CT 677 homozigota si bine ca macar AMH este 1,2 (adica nu este subunitar!!!).Al meu sot ia in continuare antibiotic pt ecoli, eu m luat 12 zile (tb sa iau 14 dar am uitat 1 zi sa iau si pe urma nu am mai luat....mie oricum nu mi-a aparut la analize dar dr a zis sa iau si eu...asa ca asptept sa treaca timpu....dc totul e OK,probail in sept sa fac FIV-ul, dar mai este bine atunci ...sa scapam de bazdaganii intai
Aristica, ma bucur ca ai trecut cu bine peste laparo,dar nu am inteles tu ai chisturi de endometrioza? sau doar mici focare de endometrioza?Ti-a dat tratament pt endo? ca mie mi-a zis ca nu se trateaza!!!dr ala mare si gras nu este seful sectiei de materno-fetala??
Elenus ,bafta multa!
Mirela,pupici pe burtica!
la toate fetele si sa veniti cu vesti super bune!

Mergi la inceput