FIV Dr. ALBU DRAGOS 5
Raspunsuri - Pagina 19
lumimar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica mirelus vezi ca este un singur sortiment de nestea pe care scrie ca are si cofeina, desi toate sortimentele o au...crede-ma, caci al meu sot e proprietar de bar si stie direct de la distribuitor, deci lasa nestee-ul neaparat. Bea ceai de cretisoara sau zmeurel, ca astea n-au niciun gust, in plus mai si fixeaza sarcina...eu storc putina lamaie in el si-mi taie greata cand e cazul. Mai poti sa bei doar o supa strecurata, ca si asta am auzit ca ar face minuni la gravidute...desi, la tine e cam ciudat, ca ba nu mananci nica, ba nu bei, oricum , felicitari pentru bebici si succes. Fetiliiiii...maretul Albu mi-a schimbat data fiv-ului si m-a pus sa ma grabesc dupa laparo...deci se pare ca evolutia mea a fost o.k. In aceasta luna, pe 27 incep AC pentru 21 de zile, la jumatatea lui august incep dipherelinele (ca, deh, endometrioza aia sta ca un ghimpe lipita de uter si poate influenta embrionasii mei mult iubiti), apoi menopurul si iaca asa pe 9 septembrie, conform graficului, voi avea et... Eu is mica si n-am probleme cu rezerva ovariana, dar doctorul zise sa fac si AMH-ul, ca poate imi mai schimba ceva pe la doza de Menopur(la fiv-ul trecut am facut o hiperstimulare record - E2=8.000), deci, intrebare: de unde mama ma-si se recolteaza AMH? ...ca ma dusei sambata ca o floricica la ML favorit (cu o bucata de carne porc ingurgitata...ca uitasem ca fac progesteron de ziua 21, pe care, apropos, sper ca halca de carne nu l-a influentat) si fetele cica nu stiu de unde se recolteaza...asa ca n-am recoltat. AMH se recolteaza din sange? MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA |
Pupici
lumimar spune:
Aristica,de douqa ori pupici si pt forumul de dincolo.Cred ca vom fi amandoua pe baricada in septembrie la inceput,saptamana viitoare ma voi programa si eu la dr,insa pana atunci astept rezultatele sotului la spermocultura si spermograma sa vedem daca s-au sterilizat brontozauriide e ccoli si apoi vom vede ce mai zice doctorasul
Pana atunci sa auzim numai de bine
Pupici la toate fetele
aristica spune:
lumi, sar-mana, dar la voi, n-ar cam fi a treia luna de tratament la sot?...adica eu banui ca va fi totul bine
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
hopefull spune:
Buna fetele!
Aristica, vezi ca astia la ML nu fac AMH! Mergi la Synevo (pe mine la ei m-a trimis Albu)....dureaza 10-14 zile si costa 250 ron.
Bravo si bafta multa!
Mirelush, Elenus, Lumimar !
Rica......ce mai faci?
Eu inca astept sa vina ciclosu' sa ma apuc de stimulare.....si se cam lasa asteptat! Taaare capos mai e! Cand vrei sa vina intarzie, si cand nu vrei sa-ti vina...apare mai devreme!
Gabi - Mamica incepand cu Iulie 2010
mirela2 spune:
aristica si atunci ce sa beau mama, ca nik nu intra???
ceai de cretisoara am baut la inceput
acum la 12s e super fixata sarcina
cel de zmeur nu se bea cand tre sa nasti ca provoaca contractii???
aristica spune:
bors? ia vezi, e o.k. sa bei bors in sarcina? ...vorbesc de ala facut de tarani, ca-i si acru, nush, imi dau si eu cu parerea.
Bine ca mi-ai zis de zmeurel, ca eu stiu de la o prietena ca a baut toata sarcina si acum are o fetita de 7 luni.
lumimar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica lumi, sar-mana, dar la voi, n-ar cam fi a treia luna de tratament la sot?...adica eu banui ca va fi totul bine MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA |
Fetelor voi ce mai faceti?
Pupici
aristica spune:
Fetelor am recoltat in dimineata asta AMH-ul, la ML-Grivita (doar aici il recolteaza) si costa 200 lei (eu am card de reduceri). Tot in 10-14 zile lucratoare il primesc. Nici asistentele nu prea stiau ce e cu "analiza asta noua", dar s-au elucidat si chiar mi-au luat 2 eprubete, ca sa fie sigure de rezultat
Eu am totusi o nedumerire: cand-am intalnit prima data cu A, l-am intrebat cand intra in concediu si mi-a zis ca pleaca la jumatatea lui august si se intoarce la inceputul lui septembrie. Conform schemei mele de tratament, pe 27 iulie incep anticonceptionalele pe care le iau 21 de zile, apoi, pe 16 august incep dipherelinele, urmat apoi de menopur. In perioada 16 august - 9 septembrie voi face si monitorizari...dar cine imi face mie monitorizarile??? Fetelor, spuneti-mi, va rog, ca nu mi le face acel ginecolog mare, gras, de seamana cu Srek, va rog, va rog!
hopefull spune:
Hello!
Aristica m-ai facut sa rad......auzi, Srek! Nici mie nu-mi place fata aluia!
Eu am fost ieri la dr......se pare ca sangerarea de week-endul trecut a fost de fapt menstruatie...cu toate ca inca luam Logest! Asadar, astept CM viitor, aproximativ peste 2-3 saptamani, si sper, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa incep stimularea! Ma incadrez la fix pana in concediul d-lui dr....asta daca-mi vine la timp!
Asta e motivul pentru care am modificat si semnatura...se pare ca DD s-a gandit ca deja suntem prea multi berbeci in casa.......inca doi ar insemna balamuc de-a binelea!
Elenus, bafta multa! Iti tin pumnii sa "produci" cat mai multe "oua-calitatea I"!
Mirela, Lumi
Gabi - Mamica incepand cu August 2010......bebeii nu vor sa iasa Berbeci ca mami si ca tati!