FIV Dr. ALBU DRAGOS 5
Raspunsuri - Pagina 18
lumimar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 ce fac fetele? eu abia m am intors de la dr A mi au iesit corpi cetonici in urina si m a chemat repede la control bebeii au 4,5cm erau la locul lor ne a pus o perfuzie morala de rigoare ref la apa care nu o beau si al meu tinea cu ursu eu as bea cu galeata, dar nu pot acum stam in pat pupici |
Sa stai cumintica si sa ai grija de bebeii tai,sa poata sa creasca mari si frumusei...
Pupici,
lumimar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lumimar
Sa stai cumintica si sa ai grija de bebeii tai,sa poata sa creasca mari si frumusei... Pupici, |
Eu sunt de doua zile acasa in pat cu dureri de stomac de la o enterocolita sau o toxiinfectie alimentata.Am mancat niste rosii cu branza si cred ca rosiile au fost super tratate si pline de pesticide si m-au doborat.Asa ca aveti grija fetelor de unde cumparati rosiile astea...
Pupici si week end placut
violeta70 spune:
mirela2 ai grija de tine si de bb-ii din burtica! Si forteaza-te sa bei apa, chiar daca nu poti.
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tannoo25 mirela, ai voie sa bei nestea ? ( nu contine, cumva cofeina? ) |
nop, m am uitat pe eticheta
oricum e singurul lichid pe care l pot bea
altceva nu pot bea
elenus26 spune:
Neataaa
Am mai scris o data o parte din mesaj si mi-a picat calculatorul :(
Reiau...
Mirelus ma gandeam daca tu ai voie sa bei ceuitz dintr-ala? Ai voie zaharuri daca ti-au iesit corpi cetonici in urina?
Saptamana asta trebuie sa faci eco sa afli ce minunini porti la ghiozdanel? Pup si aveti grija de voi.
Luminar toate belelele se tin de tine: ba cu mana, acum enterocolita asta... pupp
Eu am facut secretiile saptamana trecuta si sunt ok, acum astept maine rezultatul la spmcultura sotului. Azi termin cu progesteronul si astept uratii in cateva zile sa incep stimularea.
O sa ma tin de manuta cu Hope Au venit uratii aia? Sper ca azi sa apara ;)
Va pupic pe toate si sa aveti o duminica linistita
aristica spune:
mirelus vezi ca este un singur sortiment de nestea pe care scrie ca are si cofeina, desi toate sortimentele o au...crede-ma, caci al meu sot e proprietar de bar si stie direct de la distribuitor, deci lasa nestee-ul neaparat. Bea ceai de cretisoara sau zmeurel, ca astea n-au niciun gust, in plus mai si fixeaza sarcina...eu storc putina lamaie in el si-mi taie greata cand e cazul. Mai poti sa bei doar o supa strecurata, ca si asta am auzit ca ar face minuni la gravidute...desi, la tine e cam ciudat, ca ba nu mananci nica, ba nu bei, oricum , felicitari pentru bebici si succes.
Fetiliiiii...maretul Albu mi-a schimbat data fiv-ului si m-a pus sa ma grabesc dupa laparo...deci se pare ca evolutia mea a fost o.k. In aceasta luna, pe 27 incep AC pentru 21 de zile, la jumatatea lui august incep dipherelinele (ca, deh, endometrioza aia sta ca un ghimpe lipita de uter si poate influenta embrionasii mei mult iubiti), apoi menopurul si iaca asa pe 9 septembrie, conform graficului, voi avea et...
Eu is mica si n-am probleme cu rezerva ovariana, dar doctorul zise sa fac si AMH-ul, ca poate imi mai schimba ceva pe la doza de Menopur(la fiv-ul trecut am facut o hiperstimulare record - E2=8.000), deci, intrebare: de unde mama ma-si se recolteaza AMH? ...ca ma dusei sambata ca o floricica la ML favorit (cu o bucata de carne porc ingurgitata...ca uitasem ca fac progesteron de ziua 21, pe care, apropos, sper ca halca de carne nu l-a influentat) si fetele cica nu stiu de unde se recolteaza...asa ca n-am recoltat. AMH se recolteaza din sange?
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA