FIV Dr. ALBU DRAGOS 5
Raspunsuri - Pagina 17
lumimar spune:
Fetelor ,ce liniste este pe aici,ati plecat toate in concediu?
Vreau si eu.......
Pupici
anabel79 spune:
nu am plecat inca in concediu...dar totusi ai dreptate e cam liniste....o sa mai stau eu cu tine.....
31 ani, boala autoimuna Hashimoto,ATPO, Anti TG si ANA pozitivi, mutatia MTHFR C677T genotip homozigot nicio sarcina in 7 ani, in curand FIV 1
speranta2 spune:
Buna fetelor. Si eu stau cu voi. Ar trebui sa ma operez de fibrom la Dr. Albu si acu nu imi mai vine ciclu ca sa imi pot face programarea.
AM facut histerosalpingografie la sf lui mai, apoi mi-a venit mai devreme la 23 de zile si acu nu mai vrea...Nu stiu ce sa mai zic.
mirela2 spune:
neata fetelor
de unde concediu, cand nici pana la coltul blocului nu pot merge cu masina ca ma apuca varsatu
as vrea eu macar pana la munte un pic
lumimar spune:
Speranta,poate e de bine
Doamne ajuta
Hopeful,de tine nu mai stim nimic,ai inceput tratamentul?
hopefull spune:
Buna fetele!
Lumi.....incepusei sa-ti faci griji ca nu mai apar???
Pai am intrat in concediu, si acum incerc sa ma linistesc oleaca la cap! Din cauza asta n-am mai intrat!
Am trecut zilele astea de la extaz la agonie si viceversa de cateva ori! Trebuia sa incep stimularea acum o saptamana, dar.......am facut analiza secretiei din col si.......imi iesi din nou E.coli...in conditiile in care din aprilie ne protejam si am luat luna de luna antibiotic (cel putin 10 zile pe luna!).
Dar m-am incapatanat si n-am vrut sa cred ca n-am scapat de balaria asta de bacil, asa ca am repetat analiza la alt laborator si bineinteles ca nu mi-a iesit nimic....ca n-avea de unde!
Acum astept sa-mi vina CM sa incep stimularea.....ca l-am tot aburit saracul cu AC si acum nu mai vrea sa apara (am luat o folie jumate ca sa nu-mi vina pana nu primesc rezultatele la secretie, si sa pierd o luna aiurea!)
Nu stiu cat de coerenta am fost...sper sa intelegeti ce am vrut sa spun!
Promit sa intru mai des de acum inainte sa va tin la curent.....ca de citit citesc zilnic!
Va pupik pe toate!
Gabi - Mamica incepand cu Iulie 2010
aristica spune:
Pt cine intreba de laparo-am facut-o la MedLife cu Dr. Albu Dragos - a costat 1850 lei + 300 lei o noapte de spitalizare + 70 lei (altele - dica mi-a fost cam rau si am avut tratament suplimentar) . In acesti bani este inclusa mancarea; am stat in camera silver.
lumi, adi, mire merci de incurajari. Am facut prostia sa vin azi la munca, dar va scriu, apoi fac rapid comanda la taxi si fug acasa.
Mi-a desfundat trompa stanga, dar cum spermatozoizii sotului nu inainteaza, nu ma prea ajuta. A mai curatat pe trompa dreapta, ca asta e incolacita pe ovarul drept, e lipita de uter, vezica si colon, am si-o endometrioza de toata frumusetea...una peste alta e cam asa:
...acum va fi cu rosu, ca sa-si ia si mire informatiile...
FIV 2 cu Dr. Albu Dragos la MedLife, stimularea incepe in saptamana 6-13 septembrie 2010, voi face protocol lung.
Sotul are astenospermie severa - 14% spermatozoizi mobili, dar diformi, diabet tip 2 si 38 ani, eu am trompa stanga permeabila, trompa dreapta impermeabila, diforma, lipita de uter, ovar drept, vezica si colon + endometrioza + mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, 27 de primaveri, 3 ani la activ de tentative sa fac bebel, 1 FIV nereusit cu tot cu transfer de congelati nereusit ...dar nu ma las, o, nu, nu ma las...desi vad ca al meu sot tot spune ca nu=i musai sa avem copil, eu nu ma las
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
lumimar spune:
Aristica,este bine ca ai reusit sa descoperi cauza pt care ai avut atat de mult de suferit si ca ai puterea sa lupti mai departe pt un vis nobil
Hopeful,nu prea ai raspuns prezent la apel si de aceea m-am ingrijorat.Concediu placut si bafta la stimulari
adipapazi spune:
aristica, ce bine ca ne-ai scris, ma ingrijorasem. atitudinea ta este extarordinara. esti o frumoasa, ai suflet mare si sotzul sa-si bage mintile-n cap sa te iubeasca acolo de 10 ori mai mult. da-i si lui macca si zinc, poate gigeii aia se mai invioreaza.in orice caz, te sustine si el si asta e important. asa suntem noi, femeile, mai curajoase. bravo, sa iasa cu bebelusi data viitoare!
Adi +17 cu si
mirela2 spune:
ce fac fetele?
eu abia m am intors de la dr A
mi au iesit corpi cetonici in urina si m a chemat repede la control
bebeii au 4,5cm erau la locul lor
ne a pus o perfuzie
morala de rigoare ref la apa care nu o beau si al meu tinea cu ursu
eu as bea cu galeata, dar nu pot
acum stam in pat
pupici