FIV Dr. ALBU DRAGOS 5

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ce fac fetele??

eu cum ma stiti, ieri a fost cumplit, azi e un pic mai bine
siiiiiii de frica am fost la un eco sa mi vad gandaceii
sunt mortali, unul facea tumbe de mama mama
celalalt era un finut, agita manutele si piciorusele
sunt in parametrii normali, atat cat s a putut vedea la eco asta
iar medicul nu era de specialitate, s a straduit
mi e tare drag de ei

pupi fetelor

p.s. daca e vreo modificare la lista sa mi scrieti cu rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Aristica,ce faci,sper sa fii bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabel79 spune:

buna fetelor, nu am nicio veste in legatura cu fivul, vom vedea cum merge tiroida....

luminar nu te speria cel mai bun lucru este faptul ca nu ai niciuna homozigota cum o am eu, iar faptul ca ai homocisteina buna inseamna ca nu e afectat organismul.o sa ai nevoie poate de B uri si aspirina in doze mai mici, iar dc sunt probleme in sarcina poate si clexane.
Eu am C677 homo si homicisteina 17 si e destul de grav...sa iei acid folic ca e si el un B foarte important.

anda82 felicitari ptr productie foarte bine ptr un singur ovar...si tu ai probleme cu tiroida, poate ar fi bine sa iei 5-10 mg de prednison pe perioada transferului de congelati.....mai studiaza oricum aceasta doza e mica fata de ce folosesc alti doctori....bafta

mirelus cresti mare, ma bucur ptr naravasii tai.....sunt activi ca mama lor....

artistica unde faci laparoscopia ca eu nu am facut o si ma gandesc sa o fac.....

samira la ce endocrinolog ai fost ptr rezistnta la insulina....valoarea glucozei e normala ca la mine e chiar mai mica....

va pup fetelor si bafta multa in ce va propuneti....

31 ani, boala autoimuna Hashimoto,ATPO, Anti TG si ANA pozitivi, mutatia MTHFR C677T genotip homozigot nicio sarcina in 7 ani, in curand FIV 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

anabel,la dr. Copaescu am fost pentru rezistenta la insulina...trimisa de dr. Albu la dansa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

dandanutz, incearca la cytofenomic.

aristica, esti bine?

mirela, asa-i ca ti-e dor sa ii vezi?

Adi +16

Mergi la inceput

samira multumesc....

31 ani, boala autoimuna Hashimoto,ATPO, Anti TG si ANA pozitivi, mutatia MTHFR C677T genotip homozigot nicio sarcina in 7 ani, in curand FIV 1

Mergi la inceput

Anabel,multumesc frumos.Am citit si eu despre combinatia celor doua mutatii si am vazut ca genotipul heterozigot nu este asa de grav,insa trebuie tinut sub control.Tu ce mai faci,cand te vei apuca de fiv;celelalte probleme de sanatate s-au mai ameliorat?
Fetelor,voi ce mai faceti?Hopefull,Elena,Rica,Speranta nu mai stim nimic de voi?
Aristica,tu esti bine;ti-ai revenit dupa operatie,sper ca nu te-a chinuit doctorasul prea rau?
Pupici

Mergi la inceput

luminar ...cu placere...inca nu stiu cand voi face fiv mai ales ca au aparut si ceva probleme cu banii...oricum as vrea ca organismul meu sa fie ok ptr o sarcina adica tiroida buna si pe linia de plutire efectele acelei mutatii.trebuie sa merg sa repet homocisteina ptr ca am luat 2 luni de vitamine si acid folic si sa vad ce efect au avut..

oricum eu va urmaresc tot timpul chiar dc nu iau decizia de a face fiv prea curand...tu si sotul tau ati scapat de antibiotice, cand incepeti pregatirile ptr fiv?si iti tin pumnii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

care cum mai sunteti?
cand incepeti protocolul de fiv?

adi i as vedea tot timpul
anabel de unde agitatie la mine, ca am prin radacini in pat

azi dupa lungi batai la cap ....sotului.... a chemat pe cineva si a facut un pic de ordine si curatenie prin casa ca ne mancau carcalacii

in rest, clocit si astept eco de pe 16 iul cand avem 12s si 2z

Mergi la inceput

Anabel
Inca nu am scapat de antibiotice,pt ca sotul meu si-a prelungit tratam cu de la sine putere inca o luna asa ca pe la sf lunii vom face analizele sa vedem daca ma scapat de lighioane,iar fiv-ul nu stiu inca vom vedea probabil ca pe undeva prin septembrie,daca nu mai apare altceva....sa speram ca nu
Hopefull,tu ce mai faci,ai inceput tratamentul pt fiv?
Aristica,tu cum esti,cum a fost la operatie ,cum stai cu trompele?
Mirela,stai linistita in pat si totul va fii bine
si celelalte fete

Mergi la inceput