FIV Dr. ALBU DRAGOS 5

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Nu stiu bre cum il cheama pe al mare si gras, poate va dati voi seama din descriere: e inalt cam ca Dr. A, are parul alb si putin ondulat, are burta mare, se misca greoi, are maini de meltean (adica degete noduroase si nu foarte lungi)...sper sa nu faca eco, ca eu l-am vazut intr-o seara, ieseau paciente de la el, inclusiv gravidute si i-am zis sotului clar ca eu nu-l las sa bage "maciuca" in mine, cu toate ca maciuca de la Ml e cea mai "buna" dintre cele testate de mine pana acum,... o nu, deci daca e mare sef la MMF, mai bine merg la doctorita bruneta si tinerica, desi am vazut-o anul trecut cand era prima ei zi la ML si i-a facut un chiuretaj unei fete de era cu mine in rezerva cand am facut laparo si, cu toata anestezia locala, fata a simtit tot, a zbierat cat a putut si a zis ca nu va mai cere anestezie locala niciodata.....deci nu stiu cat de buna e doctorita. In plus, i-a zis ca a pierdut sarcina din ghinion si ca nu are de ce sa-si faca griji, ca in 3 luni poate sa ramana iar gravi, nu i-a dat sa faca nicio analiza, nimic, nimic, nimic.

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenus26

Buna fetele!

Mercic Gabitza...
Da Mirelus au inceput focurile la mine de azi. Stimulare Z2: Diphereline, Menopur, Puregon si Femara. Deci sunt cam pe foc...
Lumi, Artistica va pup

sa fie cu reusita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aristica

...pai cum sa-l intreb pe A. daca ma monitorizeaza el sau altcineva? Il sun sau ii dau sms?...ca pana acum n-am fost foarte comunicativa prin tel, de fapt, l-am sunat o singura data, mi-a respins si tot la sms am ajuns.

Elena, esti pe protocol lung? Si ce amh ai tu de esti asa rezervata in pronosticuri? Esti in floarea varstei, cand o femeie e coapta si admirata de tot ce inseamna parte barbateasca, adica in jur de 40 de primaveri?...sa nu te superi ca te intreb, dar pana cand nu mi-a dat si mie amh-ul, nu m-am gandit ca as putea avea o problema cu el, asa ca sunt interesata. Ce valoare ar trebui sa-mi iasa ca sa stau linistita?...hai c-am inceput sa bat campii, de fapt trebuia sa-ti urez sa raspunzi bine la stimulare.
Eu l-am intrebat pe A. daca merge pe blastociti si mi-a zis ca a avut rezultate foarte bune cu embrioni de ziua 2, deci sper sa ai embrioni puternici. Am citit cat am putut despre blasto vs. embrioni si parerile sunt impartite: blastocitii sunt mai puternici, caci s-au dezvoltat intr-un mediu foarte greu si diferit de cel din uter, adica in laborator, in plus se afla exact in stadiul in care se fixeaza de uter (se fixeaza in 1-2 zile de la transfer). Embrionii de ziua 2-3 au mai putine celule, dar se vor dezvolta in cel mai proprice mediu pentru ei si anume uterul mamei, insa au nevoie de 2-5 zile pentru a se implanta. Sincer, eu optasem pentru blastociti, dar cand mi-a zis A ca a avut rezultate foarte bune cu cei micuti, am ales sa merg pe cei de ziua 2 (sau nici nu merge pe blasto?!). Sper ca asa sa fie in cazul tuturor si sa fie puternici micutii.

Mirelush, tu la cate zile ai bagat puii?

...bre, m-ai dat pe spate cu berbecutii, pai eu is berbeaca, dar d-aia capoasa rau, ceea ce inseamna ca daca fac fiv-ul in septembire, am sanse sa aduc pe lume alta berbeaca?...mamaaa ce noroc pe ta-su'

ari, A lucreaza numai cu protocol lung
la ML nu stiu sa existe cultura de blasto, n am auzit sa fi pus cuiva blasto
eu am pus 4 pui de ziua 2 cu 4celule si cu 5 celule, 2 cu 2
cu pitici lucra A, daca punctia se face vineri, luni se face transferul, si puii au 3 zile
rica a fost in situatia asta

Mergi la inceput

pe shrek il cheama Predoi si e sefu

lyly pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Hai ca m-ati distrat fetelor cu Shrek asta, Dr. Predoi adica.
Si eu l-am vazut pe la MF si ma gandeam cum o fi sa te controleze Dumnealui Mi-e mi-ar fi un pic teama, drept sa va zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Merci, deci Predoi il cheama (sa inteleg ca si sotia lui e tot gineco la ML?)Daca totul va merge conform planului, pe 9 septembrie voi avea punctia, intr-o zi de joi, deci, conform spuselor tale, mire, asta ar insemna ca intr-o sambata voi avea et. Exact asa s-a intamplat si la primul fiv: joi cu sambata si a fost un esec grosolan, pe 4 dec. 2009, cu 2 zile inainte de ziua tatalui meu, a doua oara, marti, 13 aprilie, fix de ziua mea - un alt esec grosolan....ma bucur ca de data asta nu am absolut nimic de serbat in perioada et.

Mire, tu ai procentaj de 50%. Felicitari!
Cu rica ce s-a mai intamplat? Am citit povestea ei, stiu ca sarcina s-a oprit din evolutie si-mi pare sincer rau, dar nu mai are congelati?

[b/]lumi[/b] sotul tau poate face spermocultura si spermograma si poate vedea rezultatele fara sa i le aduca doctorul? Al meu sot tre' sa faca intr-o luna spermocultura si el se gandea sa faca si o spermograma, dar eu ma gandeam ca daca nu i-a zis A s-o faca, asta inseamna ca n-are cum sa i-o prelucreze embriologul...sau tot embriologul de fiv face si spermograma si spermocultura?

Fetele, mai intrebati-l voi, cele care ajungeti mai curand la el, cand pleaca in concediu, va rog, ca poate si-a schimbat omul programul.

Mergi la inceput

ari nush ce sa ti spun
gandeste pozitiv

Mergi la inceput

rica a avut 5 embrioni, i au fost pusi toti.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hopefull spune:

Aristica, eu sunt nascuta pe 12 aprilie
Am fost ieri la dr. A si l-am intebat de concediu. Intra pe 15 august! Chiar a calculat ca o sa fiu oarecum la limita cu FIV-ul.....adica beta va fi chiar inainte sa plece dr. in concediu.

Gabi - Mamica incepand cu August 2010......bebeii nu vor sa iasa Berbeci ca mami si ca tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Multumesc fetele pentru sustinere!

Artistica inca n-am ajuns la 40, am 33 de ani, dar AMH-ul e 0.29
Ce sa zic... tanara mi-s, dar cu oarece defecte dar o sa fie cu noroc de data asta...asa simt eu.

Am o durere cumplita de cap...ce pot sa iau?

va pup

Mergi la inceput