Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (75)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Eu am incetat sa-mi fac griji vis-a-vis de kilogramele mele...la Bia am luat 38 kg pe care le-am dat jos in 3 luni si ea a avut 3360g, deci una peste alta toata lumea a fost bine si sanatoasa si asta conteaza cel mai mult.
Acum am luat 7 kg si pe langa burta s-au pus...mama lor...pe fund/coapse.... arat mai ceva ca JLopez...indata indata o sa fiu un cubulet. Sanatosi sa fim. Cum spuneam pe mine mai mult ma ingrijoreaza greutatea lui bebe care la 21s5z avea pana in 400g....parca undeva la 395 g. Mult sub ai vostri....da nu s-a ingrijorat dr deloc... Na, nu-s ce sa zic...

Lora arati minunat!

Mi-e cald de mor si m-am 'nervat ca am o gramada de bluzite si o singura pereche de pantaloni de care m-am saturat...si m-am dus in piata (am o piata peste drum de servici) si de nervi mi-am luat o pereche de blugi trei sferturi pentru gravide (cu burta dintr-aia mare) pe care am dat 25 lei si o pereche de pantaloni de in largi, cu snur in talie la 16 lei....si un pepene maare ca mi-e sere.
Va poftesc pe toate la o felie!

23+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Fetelor si-a adus aminte sotul meu de o salata care am mancat-o la o cunostinta si a venit mama ieri si ne-a facut se face super simplu : paste spirale , ardei rosu , verde si galben , porumb , piept de pui si maioneza(am pus cumparata ca am citit ca nu avem voie facuta in casa cu ou crud ) IMI VINE SA MANANC INTRUNA

Burtica de 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Mihaelka sunt 100% de acord cu tine! Toata lumea e buna de dat cu parerea si se simt cu totii importanti! Pot sa ma fac si de 100kg! E problema mea personala. Numai sotul e dragut, zice ca sunt haioasa, ca e normal, asa sunt gravidutele! Face baza si-mi zice da daca mi-ar creste numai burta m-as dezechilibra ca mi s-ar schimba centrul de greutate!

Cristina 23+

Mergi la inceput

Alexuta ce tare e sotul tau! Si al meu ma tot hraneste, o tine una si buna cu "carnita" si mie-mi vine sa vars de la ea!

Cristina 23+

Mergi la inceput

Eveline vreau si eu pantaloni de-aia de in cu snur! eu nu gasesc nicaieri in porcaria asta de oras! De la aia cu burta ma incing tare si la cat e de cald...

Cristina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Chichiutza dupa cum spuneam la noi e plin, si sunt chiar multe culori...insa in piata la astia cu tarabe cu haine, nu prin magazine. Nu se poate sa nu fie si pe la voi asa ceva, tarabisti dintr-astia pietari.... Cu siguranta si sa gasesti ... si-s si extraordinari de ieftini, parerea mea, si fiind pe snur ii poti purta si dupa aia (in cazul in care nu ii uzezi de tot)

23+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Pt fetele din Bucuresti: Daca gasiti pe undeva rochitele lejere de mers la serviciu, VA ROG sa imi ziceti si mie.
Ma intereseaza genul de rochie care nu e foarte decoltata in fata/spate si sa fie macar pana pe la genunchi sau putin sub

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 22+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Eveline vreau si eu pantaloni de-aia de in cu snur! eu nu gasesc nicaieri in porcaria asta de oras! De la aia cu burta ma incing tare si la cat e de cald...

Cristina 23+

Si eu vreau pantaloni din in cu snur..am cautat ieri juma de zi si nu am gasit nimic.De obicei port rochite dar mi s-a facut dor de pantaloni..nu ma las pana nu gasesc.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Salutari buburuzelor! Vad ca nu ne lasa canicula putin sa respiram.Stiu ca si la voi e la fel de cald.

Discutam iar de kg.Aseara am ramas masca.Cand m-am intors din concediu aveam 66,8 kg iar aseara cand m-am cantarit aveam 68,3.Am pus 1,5 kg in 3 saptamani,nu-i corect.Culmea ca toata lumea ma intreaga ca nu am de gand sa ma ingras.

Pe Sarah Sophie o simt foarte des, se misca mult, mai nou face valuri prin burtica.Cand loveste toata burta sa scutura.

24 cu + Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Eveline am cautat in piata si nu am gasit. M-am dus ca mi-a mai zis cineva ca s-ar putea sa gasesc acolo. Nu au nici un fel de pantaloni pentru gravide si nici de-astia care se pot adapta!

Cristina 23+

Mergi la inceput