Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (75)
Raspunsuri - Pagina 10
ana_25 spune:
Fetelor,pantaloni lejeri cu bata de bumbac si cu snur mai repede gasiti in bazare si in piete,nu in magazine.Eu mi-am luat doua perechi de pantaloni treisfert subtiri cu bata de bumbac cu 12 lei buc.Nu stiu daca la voi in oras sunt magazine"La paloma" ca la noi e plin.Si in magazinele alea cu totul la 10 lei sunt o gramada de modele dragute si lejere cu bani putini.De ce sa dai in magazin 70-80 lei pe o pereche cand poti sa-ti iei cinci,de banii aia?
Apropo de burta mare,pe mine ma intreaba sotul "cine a inghitit pepenele ca nu-i mai in frigider"?![]()
Ii drag tare de burta ca si noaptea cand se trezeste o cauta sa o mangaie!
Ana
22+
chichiutza spune:
Alexuta

BUna idee!!!!
Alynta nici eu nu sunt adepta inghetatei de casa, desi e mult mai sanatoasa! Nu-mi iese buna, e tare tun! Am sa mai incerc, imi spunea cineva ca pe parcursul inghetarii trebuie scoasa din cand in cand si bagat cate un mixer sa se mai afaneze...
Cristina
23+
Bells spune:
Buna BURTICI,
Nu am scris de multicel, am recapitulat tot din urma si am vazut asa de multe carucioare, sa ne dea DD sanatate la toate si la toti bebeii nostrii. Carola sa ai curaj si putere sa ai grija de bebicul tau, Dumnezeu sa fie cu voi la fiecare pas!
De noi spunem ca suntem fetita o sa ne cheme RAISA, o sa ne nastem la maternitatea Giulesti cu dr. Muheidli Chadi, rog fetele sa ne treaca si pe noi cu aceste completari in listuta. Suntem foarte active, ne dezvoltam normal si corect.
La echo de trim 2 masuratorile au fost foarte bune pt bebe, insa pe mine m-au gasit cu fluxul in artera uterina stanga foarte crescut, IR 0,81, dr. mi-a spus ca urmeaza o echo numai pentru fluxuri si daca tot asa marit este imi v-a da tratament, daca nici prin tratament nu scade o sa venim pe lume mai devreme de termen. Sunt putin speriata din cauza asta
, dar sper sa trecem cu bine si de acest moment si sa pot duce sarcina pana la capat, ca bebelusa mea sa se nasca la termen.
In rest va pup pe toate

fara exceptii si va urez sanatate multaaa

Ioana,
25+
RAISA
Klarisse spune:
Bells bine ai revenit
, multa sanatate sa ai si tu si Raisa.
Klarisse
graviduta 22+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Bells spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Bells bine ai revenit ![]() , multa sanatate sa ai si tu si Raisa.Klarisse graviduta 22+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Multumesc mult de tot Klarisse

este bine sa fiu din nou printre voi
Ioana,
25+
RAISA
chichiutza spune:
Bells bine ai revenit printre noi! Felicitari pentru fetita sanatoasa, sunt sigura ca totul va fi bine pana la urma!
Cristina
23+
Bells spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Bells bine ai revenit printre noi! Felicitari pentru fetita sanatoasa, sunt sigura ca totul va fi bine pana la urma! ![]() Cristina 23+ |
Multumesc

, nu mi-am pierdut speranta ca asa v-a fi, DD o sa ne protejezeIoana,
25+
RAISA