Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (75)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bells

Buna BURTICI,

Nu am scris de multicel, am recapitulat tot din urma si am vazut asa de multe carucioare, sa ne dea DD sanatate la toate si la toti bebeii nostrii. Carola sa ai curaj si putere sa ai grija de bebicul tau, Dumnezeu sa fie cu voi la fiecare pas!

De noi spunem ca suntem fetita o sa ne cheme RAISA, o sa ne nastem la maternitatea Giulesti cu dr. Muheidli Chadi, rog fetele sa ne treaca si pe noi cu aceste completari in listuta. Suntem foarte active, ne dezvoltam normal si corect.

La echo de trim 2 masuratorile au fost foarte bune pt bebe, insa pe mine m-au gasit cu fluxul in artera uterina stanga foarte crescut, IR 0,81, dr. mi-a spus ca urmeaza o echo numai pentru fluxuri si daca tot asa marit este imi v-a da tratament, daca nici prin tratament nu scade o sa venim pe lume mai devreme de termen. Sunt putin speriata din cauza asta, dar sper sa trecem cu bine si de acest moment si sa pot duce sarcina pana la capat, ca bebelusa mea sa se nasca la termen.

In rest va pup pe toate fara exceptii si va urez sanatate multaaa

Ioana, 25+ RAISA

Bells felicitari pentru bebelina Raisa.Sa cresteti mari si sanatoase!

24 cu + Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

bellsmulta sanatate si felicitari pt bb-ita Raisa!Sa fie sanatoasa!

Ana22+ Maia Elena

Ana multumesc mult si voi la fel

Ioana, 25+ RAISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Ana eu pana acum n-am gasit nici lungi nici mai scurti! Mai cautam...

Cristina 23+

In ultimele trei poze din album aveam pe mine o pereche din aia.Mi-am luat o pereche albi si una cu floricele.
Voi aveti magazine din alea cu "totul la 10 lei?"

Am scris si eu numele lui bb-ita la semnatura.

Ana22+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Of ce bine de voi ca stiti deja ce nume vor avea bebelusii vostri. La noi inca e subiect tabu....nu ne intersectam in idei deloc..

Klarisse graviduta 22+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Multumesc Loredana, si voua multa sanatate

Uitandu-ma acum pe prima pagina am vazut ca noi sunt cele care am echilibrat balanta pt luna Septembrie scor egal 17 la 17

Ioana, 25+ RAISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

mie imi zice mama mereu ca m-am ingrasat si eu ma enervez tare , tare. Pai si ce, nu-i normal, ce ea nu se ingrasase? Si mereu, mai fa si tu miscare, fa aia si aialalta ca sa nasti usor si uite ce te-ai ingrasat . Si saptamana trecuta la munca, eram intr-o rochita si o colega zice... nu mai manca atata, ca uite te-ai facut cat un balon. Sa mor de nervi, ea care nu vrea copiii ca sa nu se ingrase. Lasa ca dam noi kg jos mai tarziu, acum sanatoase sa fim si bebei la fel.
Ma gandeam de azi sa iau Elevit, ca am amanat cu o luna de cand mi la dat dr. si poate de asta e bebita mai mica la masuratori , dar de grasuta mie mi se pare grasuta la 528 g si 22s si 6 zile(dupa UM) sau 1 zi (dupa masuratori).
Asa ca Lora, capul sus ca nu esti singura, e enervant , dar lumea ar trebui sa gandeasca inainte de a deschide gura.

mamica de fetita si 22+

Heeeei, nu va mai faceti griji. Nu cred ca e doar garsime, ne mai si umflam, e normal. Unele persoane spun cu drag ca suntem grase, mie cel putin. Mie nu mai imi intra nici verigheta pe deget, dar asta nu inseamna a m-am ingrasat, e normal de la lichide, sracina, caldura, etc. Eeeeee...si chiar daca suntem grase, e pt o cauza nobila. Important e sa ne ingasam de la fructe, legume si inghetata, nu de la kfc, asta e tot ce conteaza pt ficatul nostru si bebelusi.

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 25 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Va rog sa-mi raspundeti si mie la ce v-am rugat, pleaseee!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 23+

Poze Clarinda

Mergi la inceput

Mai pun o data postarea mea ca poate nu ati citit

"Neata!
Ma rog si eu pentru bebicul Carolei sa se dezvolte normal, sa fie sanatos si fericit si sa-si bucure parintii in fiecare clipa.
Va rog frumos sa ma indrumati si pe mine spre pozele cu voi (adresa e-mail, parola, etc.); imi cer scuze, dar nu am apucat sa le cer pana acum, si sunt tare nerabdatoare sa va vad si eu.
Eu sunt foarte prinsa la servici cu evenimentele, iar cand plec de-aici merg direct in parc cu Clarinda si mai intru in casa pe la 9 rupta de oboseala.
Am fost si eu luni la Iosup la echo morfo-fetala de trim II si fetita noastra are 600 gr, totul in regula, ce m-a ingrijorat un pic (numai pe mine, ca Dr spunea ca e perfect sanatoasa) este ca, atunci cand ii dicta asistentei a zis la un moment dat "artere uterine: flux cu spectru normal si valori usor crescute al IR in artera uterina dreapta; IR a. uterina dr.=0.58; IR a. uterina stg.=0.47).
Stiti cumva la ce se refera? Eu, pana acum daca scria aspect si valori normale, nu-mi mai bateam capul sa vad exact la ce se refera, dar acum, ca scrie valori usor crescute as vrea sa stiu la ce se refera exact. Daca ma puteti lamuri, m-ati ajuta tare mult.
Va pup pe toate! "

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 23+

Poze Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

Va rog sa-mi raspundeti si mie la ce v-am rugat, pleaseee!

Poze Clarinda

Ai PM Clabuc.

Klarisse graviduta 22+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Multumesc frumos [blue]Klarisse[/blue] si Lora! Am vazut PM-urile! Va pup! Ma duc la masa!

Poze Clarinda

Mergi la inceput