Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (75)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

Mai pun o data postarea mea ca poate nu ati citit

"Neata!
Ma rog si eu pentru bebicul Carolei sa se dezvolte normal, sa fie sanatos si fericit si sa-si bucure parintii in fiecare clipa.
Va rog frumos sa ma indrumati si pe mine spre pozele cu voi (adresa e-mail, parola, etc.); imi cer scuze, dar nu am apucat sa le cer pana acum, si sunt tare nerabdatoare sa va vad si eu.
Eu sunt foarte prinsa la servici cu evenimentele, iar cand plec de-aici merg direct in parc cu Clarinda si mai intru in casa pe la 9 rupta de oboseala.
Am fost si eu luni la Iosup la echo morfo-fetala de trim II si fetita noastra are 600 gr, totul in regula, ce m-a ingrijorat un pic (numai pe mine, ca Dr spunea ca e perfect sanatoasa) este ca, atunci cand ii dicta asistentei a zis la un moment dat "artere uterine: flux cu spectru normal si valori usor crescute al IR in artera uterina dreapta; IR a. uterina dr.=0.58; IR a. uterina stg.=0.47).
Stiti cumva la ce se refera? Eu, pana acum daca scria aspect si valori normale, nu-mi mai bateam capul sa vad exact la ce se refera, dar acum, ca scrie valori usor crescute as vrea sa stiu la ce se refera exact. Daca ma puteti lamuri, m-ati ajuta tare mult.
Va pup pe toate! "

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 23+

Poze Clarinda

Clabuc, eu nu stiu sa raspund, dar daca mi-ar zice un medic ca Iosup ca sunt perfect sanatoasa, eu l-as crede :)

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 25 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Multumesc mult Summertime! Asa zic si eu, nu-mi fac prea multe griji, dar as fi vrut sa stiu ce implica exact acest IR marit, nu l-am mai intrebat pe doctor, mai ales daca a zis ca nu-i nici o problema.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 23+

Poze Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

am pus si eu o pozica de saptamana asta sa vedeti ce burtica tuguiata, de baitel cum zic babele, avem

-----

Mami de roza + 24 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

am pus si eu o pozica de saptamana asta sa vedeti ce burtica tuguiata, de baitel cum zic babele, avem

-----

Mami de roza + 24 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Hi,hi ce burtica frumoasa!Si a mea e tuguiata!Ma contrazic cu toate babele,ca ele zic ca o sa fac baiat.

Ana22+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Bells, si noi am hotarat acum vreo luna si ceva, ca daca vom avea fetita o va chema Raisa Nicoleta
Deci... sa ne traiasca Raisele, sa fie sanatoase si voiase

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 22+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

So... terminati un capitol in cateva ore! Brava!

Eu observ ca toate persoanele care ma vad insarcinata se simt obligate sa spuna ceva si ce sa spuna oare daca nu sunt in starea mea? Se leaga de cel mai vizibil lucru, aspectul. Asa incat toate astea cu ce mare, grasa si frumoasa esti! eu o percep ca pe o lipsa de inspiratie!

Mesajul real e ca se simt obligate sa dea o parere etc., cert e ca indiferent de ce sta la baza observatiei mesajul tine de persoana care il transmite si nu de mine.
Ea simte ceva, ea stie ca s-ar simti urata sau grasa ori slaba in locul meu... si asta nu are vreo legatura cu mine.
Sau... ea isi inchipuia ca voi arata altfel in sarcina etc.

De mine tine exclusiv cum interpretez mesajul si am 2 variante: sa ma enervez ori sa ma distrez.
Asa ca raspund cu diverse aberatii, de genul: da, sunt mare, am o colega care a slabit 10 kile in sarcina. Evident ca zice ca nu e bine si intreb si eu da' cum e bine pana la urma?
Sau invers, adaug ca medicul meu s-a declarat nemultumit de greutatea luata, ca ar fi trebuit macar inca 2 kile... n-au ei de unde sti!
Si asa surad in sinea mea!
E un exercitiu haios! Ba chiar imi vine sa incep: nu vi se pare ca sunt cam grasa?

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Bells, si noi am hotarat acum vreo luna si ceva, ca daca vom avea fetita o va chema Raisa Nicoleta
Deci... sa ne traiasca Raisele, sa fie sanatoase si voiase

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 22+

Minunea noastra

Ionela, super poate o sa ne si intalnim, Campina este aproape de Bucuresti sa ne scoatem "tetitele" la plimbare in parc, cat de frumos ar fi, cu toate sa ne intalnim

Ioana, 25+ RAISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Klatisse stai linistita si noi suntem in acelasi stadiu cu numele! Nimeni nu cedeaza, amandoi suntem pe pozitii cu armele-n mana!

Burtica mea nu e tuguiata, lumea zice ca e burta de fetita!

Cristina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Fetelor, am mai citit din urma, ca aveam restanta vreo 5 capitole.
Am vazut ca a fost vorba de salina.Lora, de ce nu mergi la Salina in jud. Bacau? E aproape si e frumos. Usor de ajuns si cu trenul si cu masina, intrarea nu-i mult, parca 20 lei de persoana si acolo sunt o gramada de copiii cu care sa se joace Iustina. Au leagane, teren de fotbal, topogan gonflabil, biliard , tenis , un magazin de unde sa cumperi cate ceva si masute la care sa stati sa luati masa. Noi ne ducem dimineata(pe la 11 ajungem) cu pachetelul de acasa si stam cam pana la 15 si apoi acasa din nou.
Am vazut ca cineva , nu am retinut spunea ca noi, gravidutele nu avem voie. De ce? Ca eu am fost de cateva ori.
Referitor la kg, eu am luat 8. De la 65 la 73. Parca sunt un urs.
Va

mamica de fetita si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

alexuza vreau si eu salataa!

Ana22+

FETELOR VA ASTEPT SA MANCAM SALATA

Burtica de 27 +

Mergi la inceput