Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (75)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

alynta eu nu mai fac inghe acasa ca niciodata nu iese cum vreau eu.Parca are gheata multa prin ea.Ca sa iasa fina si spumoasa ar trebui amestecata in timp ce se ingheata.Am vazut odata un aparat de facut inghe acasa.Puneai compozitia,si avea o paleta care o amesteca pana se facea crema si apoi o ingheta.Aparatul il aveau niste vecini care stau in germania si mai vin acasa din cand in cand.

Ana22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Alynta, eu o sa incerc sa fac, dar trebuie sa-mi cumpere cineva frisca lichida intai.

Lora, mami de Iustina si 28+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Nerantula, asta noapte am luat si eu un paracetamol, insa nu a cedat si, la fel, cu cat stau mai mult in pat, cu atat se intensifica durerea...am mai luat acum 20 de min. un paracetamol si vad ca parca-parca imi trece...mai-mai sa cedez asta noapte sa iau si eu jumatate de algocalmin, dar am rezistat. Calciu am inceput sa iau si eu de ieri, Ca+D3, cate o pastila/zi, la recomandarea medicului ginecolog.

Lora, mami de Iustina si 28+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Lora, eu aveam dureri de cap de la tensiune. Ia vezi sa nu fie de acolo. Eu am luat no spa pt durere de cap si dr a ras de mine, ca aveam tensiunea mica, no spa o scadea si mai tare si mai rau imi faceam. daca stai in cap, pune-ti si niste felii de cartof crud pe frunte si tample.

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 25 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Neata!
Ma rog si eu pentru bebicul Carolei sa se dezvolte normal, sa fie sanatos si fericit si sa-si bucure parintii in fiecare clipa.
Va rog frumos sa ma indrumati si pe mine spre pozele cu voi (adresa e-mail, parola, etc.); imi cer scuze, dar nu am apucat sa le cer pana acum, si sunt tare nerabdatoare sa va vad si eu.
Eu sunt foarte prinsa la servici cu evenimentele, iar cand plec de-aici merg direct in parc cu Clarinda si mai intru in casa pe la 9 rupta de oboseala.
Am fost si eu luni la Iosup la echo morfo-fetala de trim II si fetita noastra are 600 gr, totul in regula, ce m-a ingrijorat un pic (numai pe mine, ca Dr spunea ca e perfect sanatoasa) este ca, atunci cand ii dicta asistentei a zis la un moment dat "artere uterine: flux cu spectru normal si valori usor crescute al IR in artera uterina dreapta; IR a. uterina dr.=0.58; IR a. uterina stg.=0.47).
Stiti cumva la ce se refera? Eu, pana acum daca scria aspect si valori normale, nu-mi mai bateam capul sa vad exact la ce se refera, dar acum, ca scrie valori usor crescute as vrea sa stiu la ce se refera exact. Daca ma puteti lamuri, m-ati ajuta tare mult.
Va pup pe toate!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 23+

Poze Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Andreea82 si Bubante bafta multa azi la eco . Sa veniti numai cu vesti bune si foarte fericite. Andreea, tu te intorci cu un carucior colorat? Sau mai rezisti sa nu stii?

mamica de fetita si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Lora aceeasi problema o am si eu, cel mai mult cu soacra-mea, m-a luat la fel ca si bona ta! Eu am 1.62 numai, acum am 70 kg, am luat 6kg, eram oricum mai rotunda dupa lasatul de fumat din septembrie, dar acum ce sa fac? Sa nu mai mananc nimic? Tare deprimata sunt din cauza asta...n-am depasit niciodata 57kg...

Cristina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUANASHANA

Noua semnatura

23+

Felicitari pentru noua semnatura , sa cresteti mari si sanatosi

Burtica de 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Fazele cu kilogramele...istorie lunga. Eu aveam inainte de sarcina 1.66 si cam 48 -50kg (am facut 50 ca am luat vitamine, m-am lasat de tigari si de anticonceptionale si toate astea in mai putin de 6 luni) si mananc mai mult ca un barbat. Am avut in ultimii ani parte de remarci gen: o sa te ingrasi dupa ce te mariti, o sa te ingrasi dupa ce faci 30 ani - astea s-au intimaplat si NU m-am ingrasat . Dupa aceea a venit chestia cu: o sa te ingrasi cand o sa faci un copil. E culmea cum nu incape lumea de kg mele. Acasa, la Alba Iulia, pe mama o intreaba toata lumea daca m-am ingrasat cu sarcina ( astea griji nu daca e copilul sanatos) si mama le zica ca nu, doar i-a crescut burta. Foarte rai sunt oamenii; pe mine nu m-au interesat niciodata lucrurile aste: cate kg are cineva, cate cosuri pe fata, cat de des parul, cati bani in banca etc. Din partea mea toti oamneii sa fie sanatosi , fericiti, multumiti cu ei insisi si cu ce au realizat in viata. Nu inteleg rautatile gratuite si invidia, nu inteleg "grija" pentru ce are/ce face celalalt. Urate caractere.
Haideti ca m-am descarcat; scuze ca m-am intins atat dar STIU CUM E sa nu incapa lumea de tine...

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

In legatura cu greutatea , normal ca ne ingrasam doar suntem gravide , eu sunt un pic mai " norocoasa" pentru ca stau numai in pat nu are cine sa imi zik k m-am ingrasat eee inafara de mama careia ii place sa ma vada si ii mai vine in unele zile sa ma tachineze si imi zice " mama ce bulane ai facut" dar ma consoleaza sotul ca este normal sa se intample asta si k am eu timp sa slabesc dupa
El este cel care imi da sa mananc di ora in ora ca sa nu ii fie foame fetitei lui, dak muncam de cate ori vroia el acum aveam 150 kg pe putin

Burtica de 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Bubante bafta multa la eco!

Luanashana felicitari pentru semnatura frumoasa!

Cristina 23+

Mergi la inceput