Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (75)
Raspunsuri - Pagina 7
alynta27 spune:
Oramona felicitari pt fetita!Sa fie sanatoasa! Va avea cu cine se juca cu papusile!
Fetelor sa intelg ca nu va facut cu ochii inghetata mea?!![]()
Alina-Mirela
27+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LUANASHANA Noua semnatura 23+![]() |
Felicitari!Sa creasca bb mare!

Ana
22+
LoraG76 spune:
Bubante, fain ca mergeti in Delta...am umblat atata prin lumea asta si-n Delta, spre rusinea mea, n-am ajuns. Dar tare mi-as dori!
Bafta fetelor care merg la eco!
Lora, mami de Iustina si 
28+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Bubante spune:
| citat din mesajul lui LoraG76 Bubante, fain ca mergeti in Delta...am umblat atata prin lumea asta si-n Delta, spre rusinea mea, n-am ajuns. Dar tare mi-as dori! Bafta fetelor care merg la eco! |
Pai asa am facut si noi si prima data am ajuns abia anul trecut, cand aveam 33 de ani. M-am indragostit iremediabil de Delta, sau cel putin de zona in care am fost noi. Sper sa fie la fel si in wk asta prelungit.
Oricum aveam de gand sa incercam sa vedem si Romania ca e pacat de locurile noastre frumoase. Probabil ca vom mai merge anul viitor cu biliboi.
_
2 in 1 cu bebe
(20+)
summertime spune:
| citat din mesajul lui camisv Buna dimineata la toate fetele! ... si sa fie buna, numai cu vesti frumoase. M-au trecut fiorii cand am citit de Carola, abia acum realizez ca suntem atat de aproape. Carola multa sanatate la bebele tau, sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste toate si sa-ti vezi baiatul mare si sanatos. Tie multa putere si speranta ca totul va fi bine. Sora unui coleg s-a nascut la 600g si este perfect sanatoasa, la randul ei mama. Parca mai era cineva cu placenta anterioara (chichiutza)? Aveti zile cand nu-l simtiti pe bebe sau il simtiti foarte slab? Eu aseara am plans ca nu l-am simtit deloc, de nu stia sotul ce sa mai imi faca. Azi-dimineata a miscat, dar mai slab. Probabil ca sta cu spatele si avand placenta anterioara nu prea simt toate miscarile. Ma gandesc sa-mi comand si eu un aparat de ascultat miscarile lui bebe, ca altfel o iau razna. camelia 25+ ![]() |
Cami, si eu am placenta anterioara si bebe se simte mai greu. Trebuie sa loveasca mai tare sau intr-o parte ca sa-l simt bine. Mai conteaza si ce musculatura ai. Femeile care au muschii mai puternici simt mai greu bebe. Si nr de kg conteaza. Conteaza si bebe daca e linistit sau agitat. Nici agitat nu e bine de ex :) Conteaza atat de multe lucruri, incat innebunesti daca stai in fiecare zi sa pandesti. Nici eu ieri nu am simtit-o pe bebita foarte bine, nu ca de obicei. Misca incet incat nici nu-mi dadeam seama daca este ea.
Daca iti iei doppler o sa fii tot paranoica, o sa stai mereu cu el pe burta si nu e bine pt copil.
Dupa 28 de spatamani trebuie sa incepi sa urmaresti misacrile, nu acum. Stiu sentimentul de ingrijorare prea bine, dar poate te ajuta s astii ca e ok la placenta anterioara s asimti bebe mai slab...
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 25 saptamani cu
clary spune:
Asta cu "Vai da ce te-ai ingrasat" am patit-o si eu dar culmea la inceputul sarcinii cand dadeam afara si apa care o beam si nu luasem nici macar 1 kg.
Aseara m-am dus la nasimea si mai bine stateam acasa ca m-a enervat rau de tot...cum ma vede imi zice "da tie nu-ti mai creste burta?ca nu-i normal.."mi-a picat fata pentru ca mi-e mi se pare ca am burta mare si m-am latit mult in solduri..burta mea se vede bine de tot si in rochiile super largi pe care le port.I-am zis ca asa e burta mea si ca important e ca e fata in grafic cu greutatea ca asta conteaza cel mai mult..si ea nu..ca nu-i normal....am plecat de la ea plina de draci

Ii povestesc si sotului la telefon si-mi zice sa-i trimit poze pe net..ii trimit si-mi zice ca burta mea ii ocupa tot monitorul
..un dragut..asta ca sa ma impace..![]()
27+

24+ cu un carucior multicolor :)