Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (75)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Lucianna mercik de info! Eu auzisem ca big berceni s-a desfiintat si ca acum e un mall acolo! Toti pantalonii pe care-i am ma strang la burta si nu-i suport, am sa merg sa caut!

Cristina 23+

S-a facut si mall-ul dar pe terenul viran, magazinul big a ramas, in fata lui s-a refacut tot si gasesti tot ce vrei...iar undeva pe oltenitei in dreapta mall-ului s-a mai facut ceva care se numeste tot Big (cel nou) :))...n-am intrat acolo, l-am vazut din strada....dar sigur e tot cu tarabe si tot felul.

20+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

of of of... si e doar inceputul, asa-i? (me refer la picioare umflate)
Eu nu prea pot sa stau cu inca un scaun sub birou si sa tin picioarele pe el, ca nu prea am loc

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 22+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Citat:
citat din mesajul lui lucianna_83
[ Si cum burtica era mai mica cand ma duceam spre plaja o puneam peste sutien si in jos pantaloni, nici nu se observa ce e, zici ca e maieu cu bretele de la sutien .

Poze Raul

Chiar vroiam sa te intreb daca era maieu sau burtiera si de unde ai luat-o! Bine ca ti-a fost bun costumul vechi. Mie sigur nu mai mi-e bun, e burtica prea mare si slipul vine fff decoltat si nu m-as fi simtit bine si nici sutienul nu imi mai era bun

Mersi oricum de info!

Dana 27+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Sincer si la mine e la limita costumul ala, dar slipul era cu snur in parti asa ca il puteam mari, sutienul, mereu iesea cate o bucatica de sfarc afara ....probabil peste cateva sapt nu mai mergea

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

of of of... si e doar inceputul, asa-i? (me refer la picioare umflate)
Eu nu prea pot sa stau cu inca un scaun sub birou si sa tin picioarele pe el, ca nu prea am loc

Sunt o cu de 22+

Minunea noastra

Si caldura influenteaza .. plus sarcina in sine..si caldurile mari de abia acum incep sa vina..Dar ce nu induram noi pentru bebelini?

Klarisse graviduta 22+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Nici la mine nu incapea un scaun sub birou, dar a incaput un dulapior mic, nu incap foarte bine picioarele....dar oricum e mai bine cu ele in sus! si asa nici nu vede nimeni ce si cum e sub birou....!
La inceput ma gandeam chiar sa iau un taburet mic ceva sa improvizez...dar m-am descurcat cu dulapiorul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Va pup si va doresc o dupa masa cat mai placuta!

MErg sa alimentez frigiderul si sa recuperez una bucata alintatura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Hmmm, cred ca o sa ma gandesc la o improvizatie

Sunt o cu de 22+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Dupa cum ziceam..abia astept prenatalul..stau la racorica, cu laptopul pe brate si conversez cu fetele mele....asta e traiul adevarat.

Klarisse graviduta 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Lucianna saru tare! Astept putina racoare (cika saptamana viitoare va veni putina) si ma voi transporta pana acolo in cercetare!

Klari daaa, asta e inceputul! Sa vezi butucei si vorba ta "parizele" pe la picioare mai incolo nitel! Sa te tii! dar ce nu facem noi pentru bebelini?

Cristina 23+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Dupa cum ziceam..abia astept prenatalul..stau la racorica, cu laptopul pe brate si conversez cu fetele mele....asta e traiul adevarat.

Klarisse graviduta 22+

Si sa profiti de el la max ca imediat trece si duce ce vine bebe o sa stai cu el si nu cu laptopul

Poze Raul

Mergi la inceput