Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (75)
Raspunsuri - Pagina 18
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Lucianna mercik de info! Eu auzisem ca big berceni s-a desfiintat si ca acum e un mall acolo! Toti pantalonii pe care-i am ma strang la burta si nu-i suport, am sa merg sa caut!![]() Cristina 23+ |
S-a facut si mall-ul dar pe terenul viran, magazinul big a ramas, in fata lui s-a refacut tot si gasesti tot ce vrei...iar undeva pe oltenitei in dreapta mall-ului s-a mai facut ceva care se numeste tot Big (cel nou) :))...n-am intrat acolo, l-am vazut din strada....dar sigur e tot cu tarabe si tot felul.

20+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008Poze Raul
ionela.n spune:
of of of... si e doar inceputul, asa-i?
(me refer la picioare umflate)
Eu nu prea pot sa stau cu inca un scaun sub birou si sa tin picioarele pe el, ca nu prea am loc 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 22+
Minunea noastra
lucianna_83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui puiutza
Chiar vroiam sa te intreb daca era maieu sau burtiera si de unde ai luat-o! Bine ca ti-a fost bun costumul vechi. Mie sigur nu mai mi-e bun, e burtica prea mare si slipul vine fff decoltat si nu m-as fi simtit bine si nici sutienul nu imi mai era bun ![]() Mersi oricum de info! ![]() Dana 27+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
Sincer si la mine e la limita costumul ala, dar slipul era cu snur in parti asa ca il puteam mari, sutienul, mereu iesea cate o bucatica de sfarc afara
....probabil peste cateva sapt nu mai mergea 
20+
Klarisse spune:
| citat din mesajul lui ionela.n of of of... si e doar inceputul, asa-i? (me refer la picioare umflate)Eu nu prea pot sa stau cu inca un scaun sub birou si sa tin picioarele pe el, ca nu prea am loc ![]() -------------------------------------------------- Sunt o cu de 22+Minunea noastra |
Si caldura influenteaza .. plus sarcina in sine..si caldurile mari de abia acum incep sa vina..Dar ce nu induram noi pentru bebelini?

Klarisse
graviduta 22+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
puiutza spune:
Nici la mine nu incapea un scaun sub birou, dar a incaput un dulapior mic, nu incap foarte bine picioarele....dar oricum e mai bine cu ele in sus! si asa nici nu vede nimeni ce si cum e sub birou....!
La inceput ma gandeam chiar sa iau un taburet mic ceva sa improvizez...dar m-am descurcat cu dulapiorul asta!
Dana
27+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
puiutza spune:
Va pup si va doresc o dupa masa cat mai placuta!
MErg sa alimentez frigiderul si sa recuperez una bucata alintatura!
Dana
27+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
ionela.n spune:
Hmmm, cred ca o sa ma gandesc la o improvizatie ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 22+
Minunea noastra
Klarisse spune:
Dupa cum ziceam..![]()
abia astept prenatalul..stau la racorica, cu laptopul pe brate si conversez cu fetele mele..
..asta e traiul adevarat.

Klarisse
graviduta 22+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
chichiutza spune:
Lucianna saru tare! Astept putina racoare (cika saptamana viitoare va veni putina) si ma voi transporta pana acolo in cercetare!
Klari daaa, asta e inceputul! Sa vezi butucei si vorba ta "parizele" pe la picioare mai incolo nitel! Sa te tii! dar ce nu facem noi pentru bebelini?
Cristina
23+
lucianna_83 spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Dupa cum ziceam.. ![]() ..asta e traiul adevarat.![]() ![]() ![]() ![]() Klarisse graviduta 22+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Si sa profiti de el la max ca imediat trece si duce ce vine bebe o sa stai cu el si nu cu laptopul
20+