Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (75)
Raspunsuri - Pagina 17
puiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucianna_83 [ Si cum burtica era mai mica cand ma duceam spre plaja o puneam peste sutien si in jos pantaloni, nici nu se observa ce e, zici ca e maieu cu bretele de la sutien 20+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008Poze Raul |
Chiar vroiam sa te intreb daca era maieu sau burtiera si de unde ai luat-o! Bine ca ti-a fost bun costumul vechi. Mie sigur nu mai mi-e bun, e burtica prea mare si slipul vine fff decoltat si nu m-as fi simtit bine si nici sutienul nu imi mai era bun

Mersi oricum de info!

Dana
27+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
Bells spune:
Fetele, vreau sa vad si eu pozicile cu voi? Unde le pot vedea?
Multumesc !
Ioana,
25+
RAISA
Klarisse spune:
Uite ca mai apar si eu din cand in cand..
.
Astept concediul ca pe o comoara rara![]()
..sa dorm si sa stau linistita.
Cuculetul meu tropaie de zor
.
Va pupacesc!
Klarisse
graviduta 22+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ionela.n spune:
Frumoasa revenire, Klarisse 
Tie ti se umfla picioarele sau esti fresh?
Ce remediu aveti pt picioare umflate? Tinem cont ca suntem la munci 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 22+
Minunea noastra
oramona spune:
Fetelor si eu am picioarele umflate si le sui frumos pe inca un scaun si gata. Dar am multe geamuri la birou si mi-e cam jena cand vad ca mai trece cate cineva pe hol, dar asta e .
Va pup , ca fug acasa.

mamica de fetita si
22+ 
mari_paun spune:
lora, satnatate multa 
kiti
, nerantula si
toate fetele
caldura mare dragele mele, insa acasa am asa de racoare ca nu pot sa stau desculta...deci e mai bine acasa decat la birou, ca daca dam drumul la AC ma i-a frigul pe la picioare, daca il orpim e prea cald...cum o dai nu-i bine
maine merg la festivitatea de inchidere de an scolar la Ema, trebuie sa-i cumpar si coronita , i-a si premiu...uf! o sa pun poze
, am fata mare
p.s. unde sa pun poze sa ne vedeti?
o sa fac poze si eu cum pupa burtica tati si Ema
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
21+
si mami de Ema
clary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Frumoasa revenire, Klarisse ![]() Tie ti se umfla picioarele sau esti fresh? Ce remediu aveti pt picioare umflate? Tinem cont ca suntem la munci ![]() -------------------------------------------------- Sunt o cu de 22+Minunea noastra |
Eu profit ca sunt singura in birou si mi-am tras un scaun aproape..stiu ca nu-i frumos sa stau cu picioarele pe scaun dar e mai bine decat sa simt ca-mi explodeaza sandalele

27+
Klarisse spune:
Ionela se umfla..mai ales seara..Ca si remediu, ma maseaza sotul in fiecare seara si stau cu ele pe niste perne..Aseara am observat vinisoarele alea subtiri la glezna..
Klarisse
graviduta 22+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
oramona spune:
Clary, dar tu nu esti in concediul? S-a mai imbunatatit situatia la voi la firma?

mamica de fetita si
22+