Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (75)
Raspunsuri - Pagina 19
chichiutza spune:
Dupa ce intram in prenatal cred ca o sa scriem ora si capitolul!
Cine lipseste o zi o sa aiba de recuperat o tona!![]()
Cristina
23+
Klarisse spune:
Lucianna..ceva imi zice ca si dupa ce nastem tot o sa mai aparem pe aici sa impartasim impresii..
. O sa fie o placere sa schimb laptopul cu cuculetul meu.
Klarisse
graviduta 22+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Bells spune:
Va pup fete, plec si eu de la scarbici, apropo eu mai am 5 zile si intru in concediu de odihna, dupa care direct in prenatal yyyuuuuupppppiiiiiiii

...ne "vedem" maine

, o dupa-amiaza placutaaa

Ioana,
25+
RAISA
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Dupa cum ziceam.. ![]() ..asta e traiul adevarat.![]() ![]() ![]() ![]() Klarisse graviduta 22+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
La faza cu aruncatul in apa eu zic sa mai meditezi!
Alina-Mirela
27+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
lucianna_83 spune:
Fie-va mila si de mine, chiar daca stau acasa am de urmarit, crescut, educat, plimbat....etc un copil care e ca argintul viu. Acum o astept pe mama sa ajunga acasa, o lasam sa manance (sta extrem de aproape de noi) dupa care ne intalnim si ea alearga dupa Raul prin parculete iar eu stau pe banca
.
20+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
Poze Raul
ionela.n spune:
Bells, sa ai o zi frumoasa si racoroasa.
Incet, incet plec si eu, nu mai rezist, e prea cald
, vorbim maine.
Va pup, sa aveti grija de voi si sa veniti cu vesti bune (fetele care merg la dr)

--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 22+
Minunea noastra
mihaelka77 spune:
Acu 2 saptamani ma plangeam de frig si ploaie acum ma plang de cald
Oricum mai bine sa fie cald ![]()
Azi cand am citit de Carola si de bebele ei mi s-a strans stomacul... saracii cat de greu incercati sunt. Putem doar sa ne rugam si sa speram ca va fi bine.
Culmea ca azi am simtit-o foarte putin pe bobolina mea si dupa ce am citit si despre Carola am avut cateva ore de panica. Sunt eu nebuna sau e normal sa iti fie teama stiind ca se poate intampla oricand, oricui???
26+
alynta27 spune:
Facui inghetata! Cum o zi numai gheata sa aiba ca e cald! Pe David l-am nascut pe 27 iunie si aveam niste picioare umflate....
Am auzit azi ca atunci cand mergi sa nasti (la stat) se platesc taxe dupa cum urmeaza:
-Nastere naturala- 50 lei
-cezariana de urgenta-250 lei
-cezariana la cerere-500 lei!
Alina-Mirela
27+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Bells spune:
| citat din mesajul lui ionela.n Bells, sa ai o zi frumoasa si racoroasa. Incet, incet plec si eu, nu mai rezist, e prea cald , vorbim maine.Va pup, sa aveti grija de voi si sa veniti cu vesti bune (fetele care merg la dr) ![]() ![]() -------------------------------------------------- Sunt o cu de 22+Minunea noastra |
Merci Ionela, la fel si tie, la noi ploua putin...s-a mai racorit dar nu foarte tare

Ioana,
25+
RAISA
lucianna_83 spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Lucianna..ceva imi zice ca si dupa ce nastem tot o sa mai aparem pe aici sa impartasim impresii.. . O sa fie o placere sa schimb laptopul cu cuculetul meu.Klarisse graviduta 22+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
cu siguranta v-om intra si dupa, si fiecare o sa-si laude puiul

, dar cred ca cine e la primul bebe o sa intre cand doarme el, iar cine e la al2lea...un pic mai greu, cand prinde o fereastra libera intre cei 2 
....eu una prefer sa nu ma gandesc, profit de fiecare ziulica in parte....
20+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008Poze Raul