Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (127)
Raspunsuri - Pagina 7
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Eladea tu nu dormi mult? Ca eu tot mai cred ca esti pe lista next!! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 32+ cu AMR 7+ |
Carmen, eu nu dorm mult si bine de vreo 3 ani sa zicem...asta datorita faptului ca pe finalul sarcinii cu Eric la fel dormeam greu din cauza burtii, apoi a fost somnul lui Eric (care nici acum nu doarme o noapte intreaga fara sa se trezeasca macar o data)...plus sarcina...deci... io nu m-as lua dupa asta... ca ar insemna sa nu mai nasc...
Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
paula_m spune:
Crissy, am votat si modulul III. Cate module sunt? Ce ati castigat pana acum?
Cris, frumoasa si slaba!!!!
Paula, 33+ cu , Raul Codin
AMR 6 saptamani
ooana spune:
citat din mesajul lui eladea2005 Oana, eu dupa ce-am ajuns acasa am folosit tampoane de-alea Always...acu vezi tu de care, in fctie de ce scurgeri mai ai...la inceput foloseam de-alea de noapte, apoi tot mai subtirele... nu mai stiu exact cate zile am folosit tampoane, dar nu cred ca mai mult de o sapt... ********************************************************* Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE... ********************************************************* ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
ahaaaaa deci sa nu ma agit ca nu e cazul la spital imi dau ei si acasa o sa ma dotez cu Always Coca-Cola
Oana 35+ Matei
AMR 29zile
larissa_79 spune:
citat din mesajul lui Cris2010 Vazut si eu burtici frumoase de Michelle, Crispro si Pufescu. Cine are timp de pierdut si se plictiseste va pun un clip de la nunta unde am nasit. Suntem si noi p-acolo in cateva cadre. Pozele inca nu le-am primit... http://www.youtube.com/watch?v=HPiZpOQgTK8 Cris 34+ cu |
ce nasica frumoasa si slabuta.... Sa va traiasca finii si sa va bucurati de ei! Practic acum sunteti parintii lor spirituali....nu e deloc putin lucru!
Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
Carmen, eu nu dorm mult si bine de vreo 3 ani sa zicem...asta datorita faptului ca pe finalul sarcinii cu Eric la fel dormeam greu din cauza burtii, apoi a fost somnul lui Eric (care nici acum nu doarme o noapte intreaga fara sa se trezeasca macar o data)...plus sarcina...deci... io nu m-as lua dupa asta... ca ar insemna sa nu mai nasc... ********************************************************* Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE... ********************************************************* ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
bey..nu mai speria fetele.... ca nu se doarme dupa ce vine bebe....se doarme fetelor...se doarme...nu-si mai aduce bine aminte eldeea...
da' voi nu va faceti probleme totul va fi ca inainte....cu mici ajustari...nesemnificative
P.S vai de capu' nostru ce ne asteapta cele care nu sunteti mamici...n-aveti nici cea mai vaga idee
Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
baby78 spune:
citat din mesajul lui larissa_79 'neata! Am vorbit de dimineata cu racusoru'. Sunt bine amandoi. Tocmai mancase si era super fericita ca ii era foameee. Ea e in rezerva...bebe e inca la neonato intr-un fel de incubator...mai mult asa preventiv ca el respira singurel si a papat laptic la biberon. Racusoru' se pune pe baut galactogil...nu stie insa cand o sa i-l aduca pe bebe la san. In rest bune si frumoase...a fost la bebe aseara si l-a vazut...inca nu l-a tinut in brate. Astia de la CMU sufla si-n iaurt cand e vorba de prematuri. Nu stie nici inca cand ii vor da drumul acasa...proababil va sta mai mult de cele 3 zile din contract. Cam asta... Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 7 saptamani pana la http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Multumim pentru vestile despre Racusor si Andrei...Mamica nr.1 si delfinasul nr.1 sunt bine si asta e cel mai important.
Racusor, multa sanatate si refacere rapida si sa ajungi cat mai curand acasa si sa ne povestesti minunea prin care treci....
32+ Tudor Constantin
AMR -8
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui paula_m Crissy, am votat si modulul III. Cate module sunt? Ce ati castigat pana acum? Paula, 33+ cu , Raul Codin AMR 6 saptamani |
votat si de la noi... bafta!
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
baby78 spune:
citat din mesajul lui mousel a mai luat careva Cefuroxim? mi l-a recomandat medicul de familie pt infectia urinara (medicul ginecolog e in concediu) Oare sa iau Cefuroxim sau sa astept pana in iulie cand vine din concediu medicul? Pt anemia mi-a dat "combinatie de fier+acid folic+vit B12" - asa scrie pe reteta. Avand in vedere ca iau si Centrum Mterna care contine acid folic si vit B12, nu o sa fie cam mare doza de acid folic si bit B12? 28+ Fetita cu fundita |
Pai nu ai facut si antibiograma? Cefuroxim probabil ca are substanta la care nu e rezistent virusul. Si eu am avut infectie urinara in saptamana 29 si am luat antibiotic. Nu e de gluma cu infectiile astea ca pot ajunge la stumf...
32+ Tudor Constantin
AMR -8
eladea2005 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui larissa_79
bey..nu mai speria fetele.... ca nu se doarme dupa ce vine bebe....se doarme fetelor...se doarme...nu-si mai aduce bine aminte eldeea... da' voi nu va faceti probleme totul va fi ca inainte....cu mici ajustari...nesemnificative P.S vai de capu' nostru ce ne asteapta cele care nu sunteti mamici...n-aveti nici cea mai vaga idee Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 7 saptamani pana la http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
larisaaaaaaaaa...nu speria fetele mai...ca nu mai fac copii pe urma...(ca acu nu mai pot da inapoi...)
doamne ajuta sa aveti cu toatele copii cumintei care sa doarma ffff bine toata noaptea... (asta imi doresc si eu, macar e data asta...)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...