Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (127)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Si acum marea mea problema...
MA DISPERA O TUSE SEACA... Nu am febra, nu am muci, doar tuse sacaitoare rau, violenta as indrazni sa spun. Cu ce-as putea sa o tratez? In afara de Stodal... si socata de la frigider

Fetele care nu ne-au votat (din Ro)... ne mai puteti ajuta? Am link la semnatura (site personal), gasiti in stanga-sus sectiunea concurs. Multumim, , la modulul asta ne-am lasat pe o ureche, suntem pe locul 11. Pt cele care nu aveti ce face, gasiti un test la sectiunea PROTECTIA MUNCII

Cristina 29 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal

Eu votai deja, de pe ambele tel (al meu si al sotului).
Cat despre tuse, nasol, miere ceva? Remedii multe nu prea stiu, dar poate totusi ar merge ceva homeopat
Sanatate multa!

Alina 32+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Gata, fug, ca altfel nu fac fata. va

Alina 32+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata delfinariu!

Fetele cu bbi, imi poate explica cineva babeste cum tre' sa arate tampoanele alea de vata cu tifon? Adica , grosime, lungime, latime... Cand ar trebui sa le facem? Macar vreo 2 sa fie facute, ma gandesc.

gargarita

hai sa-ti zic cum am facut eu: am scos vata din punga, am impaturat-o in 2-3(adica tre sa fie groasa, ca nah, curge sange, una alta...)apoi am infasurat-o de cateva ori in tifon, de sus in jos si invers... ca lungime, stiu si eu, sa-ti ajunga de la osul pubian sa zicem pana dupa fund...(scuze de explicatie...ideea e sa nu iasa oaresce pe afara, sa murdaresti frumusete de camasuta sau patul...(oricum infirmierele is obisnuite si cu astel de accidente...)

Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Oana, eu dupa ce-am ajuns acasa am folosit tampoane de-alea Always...acu vezi tu de care, in fctie de ce scurgeri mai ai...la inceput foloseam de-alea de noapte, apoi tot mai subtirele... nu mai stiu exact cate zile am folosit tampoane, dar nu cred ca mai mult de o sapt...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata delfinariu si noului delfin!!
Larisa multumim pentru vesti, ce bine ca se ocupa asa de bine de Racusor si Andrei la CMU, cred ca asa ar fi perfect daca s-ar intampla peste tot

Lala si eu dorm greu, nu din cauza burticii ci din cauza ca imi fuge somnul repede!

Criss ai fost o nasica foarte frumoasa!!!!

Adriana toate fetele pe care le cunosc au trecut prin faza cu somnul profund cam cu 2 sapt inainte de nastere, nu stiu daca e coincidenta!!

Crissy atatea ore!!!! Uau, eu nu rezistam!!

Eladea tu nu dormi mult? Ca eu tot mai cred ca esti pe lista next!!

Ce bine imi pare ca a iesit Nati castigatoare ca aveti multe feluri in care o puteti alinta!!, la celalalt nume iese mai mult o reclama la un produs raspandit!

Am vrut sa scriu mai multe dar am uitat, de acum ma astept la nasteri o data pe saptamana!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
32+ cu
AMR 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Neata burtici si mamici!

a mai nascut careva? va invit la cafea...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

he he , de acum asta e intrebarea!!

fetele voi mai puteti dormi noaptea? eu nu mai imi gasesc locul de niciun fel si simt ca ma sufoc. am o burtica tare acum si-s umflata de la nedormit

----------------------------------------------
my somebody....

34+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Neata fetele!!
Asta vreau si eu sa intreb de ceva vreme..ma chinui noaptea sa dorm, sufar de cald, nu am loc, ma tine burta...iar azinoapte la 3 bebe face TUMBE in burtica. simteam cu mana cu scoate manutzele si parca si capsorul prin burta...pana la 3 jumate a facut asa...pe urma nu mai adormeam eu ..uufff...
Sincera sa fiu si eu ma uit cu teama in fiecare dimi sa vad daca mai naste vreuna

Laura 32+ cu
AMR 7+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Alina2005, poate ai citit deja in urma... Racusor s-a dus pe 8 seara la un control si au hotarat sa-i faca de urgenta cezariana dupa 12 noaptea pt ca Andrei a intrat in suferinta fetala(inimioara ii batea incet). Inainte de control, Racusor s-a plans de niste crampe care au tinut-o o noapte intreaga. Acum, amandoi sunt bine.
Mai multe amanunte le asteptam de la Racusor.

Cris 34+ cu

racusoru' zice ca i-a zis medicul ca acelea nu au fost crampe ci contractii mari..pe care ea le-a conceput ca si crampe.

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Crissy, ce zi ai avut, pe caldurile astea... Nu stiam de modulul III... Ai specificat pe forum? Ma apuc de votat...

Alina 2005, mie mi se parea ca mergi devreme la Buc, sa nasti, si uite ca nu a trecut o zi, si a aparut un delfinas.

Bumblebee, Crissy, bagati miere la greu pt gat - e buna si la durere, si la tuse...

Cris2010, ce frumoasa si slabuta esti! Vad ca nu te-ai bagat la dansul pinguinului.

Ma bucur de Racusor ca e bine, ca a papat, ca l-a vazut pe bebe. Abia astept pozici cu scumpul de Andrei...

Cristina 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

oana, eu am avut nevoie de tampoane always cum zice eldeea cam 3 saptamani....atat au tinut lohiile. Nu erau f abundente dar destul cat sa trebuiasca tampon. La cezariana tin mai putin am inteles. Oricum e nasol cu lohii, taietura si caldurile astea....faceam n-spe dusuri pe zi.
Io asa n-am mai vrut sa nasc vara...dar asta al meu nu stie dom'ne sa faca copii in alt anotimp. numa' in octombrie....ca noi am muncit din iulie...da' nimic pana in octombrie.

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Vazut si eu burtici frumoase de Michelle, Crispro si Pufescu.

Cine are timp de pierdut si se plictiseste va pun un clip de la nunta unde am nasit. Suntem si noi p-acolo in cateva cadre. Pozele inca nu le-am primit...

http://www.youtube.com/watch?v=HPiZpOQgTK8

Cris 34+ cu

ai fost o nasica foarte frumoasa

Oana 35+ Matei

AMR 29zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput