Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (127)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
CarmenAlbu spune:
Larisa catre Andreea;
Nu speria fetele ca imi gasesc eu mai bine cuvintele
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!32+ cu
AMR 7+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby78/baby78.jpg)
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 Si acum marea mea problema... MA DISPERA O TUSE SEACA... Nu am febra, nu am muci, doar tuse sacaitoare rau, violenta as indrazni sa spun ![]() ![]() ![]() Fetele care nu ne-au votat (din Ro)... ne mai puteti ajuta? Am link la semnatura (site personal), gasiti in stanga-sus sectiunea concurs. Multumim, ![]() ![]() ![]() Cristina ![]() ![]() ![]() Site personal |
TRIMIS 2 VOTURI de pe vodafone si Orange
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
AMR -8
arissa spune:
Neata!
Abia acum beau si eu cafeaua, ca am fost sa duc puiul la gradi. Nu mi-a venit sa cred ce cald e afara pentru ora 8.
Maya, poate iti faci timp sa ne spui si cum esti
Lala, nici vorba de dormit cum trebuie, cel mult, daca am noroc, reusesc sa adorm la loc dupa ce imi schimb pozitia in pat, asta insemnand 1001 de treziri, rasuciri...
crissy, am votat si pozele din ultimul modul. Ma gandeam ca esti ocupata cu sfarsitul de an de n-ai mai intrat, poate de maine stai mai cumintica.
Cris2010, ce nasa frumoasa ai fost!
adriana, ai fost haioasa - ia sa vorbesti cu bebelina de acum si instruieste-o sa se nasca ziua
Tampoane din vata am folosit la spital in cele 3 zile, apoi acasa Always, dar nu-mi amintesc exact cat au durat lohiile, cel putin 2 saptamani au fost oricum.
Am terminat si eu cu serbarea la gradi, a fost dragut desi toti parintii erau emotionati cand au zis poezia/cantecelul. Fiica-mea si-a spus poezia mai frumos decat am reusit eu sa cant. Am pus cateva poze pe Picasa, inclusiv cu tortuletul pe care l-am.
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 34+
Victo spune:
neata
sa o iau in ordine.
pt tuse seaca e f bun Stodal, incercat pe copilul meu. :)
Oana, dc nasti natural, vei avea nevoie de muuuuuulte tampoane :)dar sunt suficiente always normale. va fi nasol cu caldura asta, o sa ne coacem ...
eu de pe acum dim sunt deja la dus, ca transpir noaptea de numa. diseara bagam in funtiune AC. am curatat aseara filtrele. numa alea mari trebuie sau se mai scihmba si ceva chestii mitittele pe aoclo?
de dormit..hm..primele 3 luni no chance..:) apoi pana pe la 7-8 luni asa cat sa rezistati..dupa 8 luni, dc copilul deja mananca serios, nu se mai trezeste noaptea la mancare.
nu vorbesc despre cei care beau doar lapte de la san, am inteles ca ei se tot trezesc noaptea pana f tarziu, ca au nevoie de tataiala..:):)
eu la 9 luni nu am mai avut lapte, iar pana atunci i-am dat mixt, si san si biberon.
Paula cu
Mihai 35+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 4+ de dans in burtica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mousel/mousel.jpg)
mousel spune:
[/quote]
Pai nu ai facut si antibiograma? Cefuroxim probabil ca are substanta la care nu e rezistent virusul. Si eu am avut infectie urinara in saptamana 29 si am luat antibiotic. Nu e de gluma cu infectiile astea ca pot ajunge la stumf...32+
Tudor Constantin
AMR -8
[/quote]
am facut antibiograma ..sunt indecisa pt ca medicul ginecolog e in concediu si nu il pot suna iar antibioticul este recomandat de medicul de familie. Nu stiu daca sa il iau sau sa astept pana vine dr. din concediu (abia in iulie termina concediul) 28+ Fetita cu fundita
laurika1982 spune:
Foarte frumos filmuletzul de la nunta...si doamna nasaaa, eee, doamna nasa...ce burtica frumusica si ce slabutza esti..:)
Laura 32+ cu
AMR 7+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cris2010/Cris2010.jpg)
Cris2010 spune:
Merci fetele, de aprecieri. Eeeeii, ce era mai "grosut" am ascuns sub rochita. La mine s-au pus toate kg (alea 12) la picioruse si fundulet
.
Bee, Larissa, multumesc pt urari. Intradevar asa este. Rolul nasilor este foarte important in viata spirituala. Sotul si-a luat rolul foarte in serios. Mi-a placut foarte mult cum ne-a vorbit la sfarst parintele care a cununat (o manastire de calugari pe langa Iasi).
Crissy, votat toate pozicile de pe 3 telefoane.
Cris
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cris2010/Cris2010.jpg)
Cris2010 spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu Larisa catre Andreea; Nu speria fetele ca imi gasesc eu mai bine cuvintele ![]() ![]() ![]() ![]() Letizia Doamne Ajuta-ne!!! ![]() ![]() AMR 7+ |
da, da...
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Cris
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
crispro spune:
Arrisa, ce frumoasa e Maya ta, o scumpica! Sa nu imi spui ca tu ai facut tortul...
Cristina 34+ cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu Larisa catre Andreea; Nu speria fetele ca imi gasesc eu mai bine cuvintele ![]() ![]() ![]() ![]() Letizia Doamne Ajuta-ne!!! ![]() ![]() AMR 7+ |
hihi, Carmen n-am vrut sa ma intind prea mult...
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](mamica.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...