Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (127)
Raspunsuri - Pagina 18
crispro spune:
Creata, io acum citind mesajul, ma intrebam cum de nu ai vazut raspunsurile feteleor, cu tifonul impaturit, cu tampoanele de noapte etc. Tu asteptai raspunsul la scutece de finet, si nimeni nimic
Io nu stiu sa iti spun, ca nu am deloc, nu stiu ce sunt, si nu stiu la ce folosesc. Ma miram eu cum cosi tifonul de vata, dar am zis ca cine stie...![]()
Cristina
34+ cu 
Alina2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Creatza11 Doamne fetelor, m-am tacanit de tot! ![]() De azi de dim astept sa-mi raspunda si mie careva la intrebare si....nimic. Stau cu foarfeca si materialu pe pat si vroiam sa ma apuc sa le croiesc singurica cum cred eu.Pai normal mai fetelor ca nu aveti cum sa-mi raspndeti....eu vroiam sa stiu cate scutece din FINET ati luat si ce dimensiune au, caci are mama finet, dar am scris tifon, in loc de finet la mesajul anterior....si eu, tocmai acu am realizat, deci s-au dus toti neuronii mei.... eladeea , larisa va asteptam cu vesti bune si cu tot cu burtici inapoi acasa!cris ce nasica minunata! Si mie mi se pare ca esti slaba si nu se vad cele 12 kg cu care te lauzi! 30+ cu un invingator David Gabriel |
cel mai bine le faci 90x90 cm, sunt mai mari si implicit te ajuta mai mult. daca iti mai ramane material, poti sa le faci carpe pt regurgitat etc.

Alina,
35+ cu
Aida AlexandraFetita mea
CarmenAlbu spune:
Eu am luat termometru de frunte!
Aelita atunci pregatesc rochita palariuta si sandalute
, si pampers, nimic altceva!
Am si poze cu Leti foarte clare dar in format quick time si nu le accepta, o sa mosmondesc sa le pun in alt format si sa pun pe forum, e incredibil, am poza in rama si ii vad perfect fata sitrasaturile, chiar si grimasa pe care o face in somn
, are gurita lui tati si cred ca forma ochilor mei speram ca si culoarea ca m-a innebunit fetita Larisei cu ochii ei albastri si vreau si eu la fell!! La mine in familie toata lumea pe ambele linii are ochi albastri, la sot doar bunicul lui! Suntem foarte curiosi sa o cunoastem!!!!
am spalat geanta pentru spital, am selectat lucrusoarele si acum mai trebuie sa le aranjez acolo!
Eu nu fac tampoane am de la chicoo din alea de care spuneti, asa ca voi incerca sa vad daca imi sunt bune si doar daca nu, atunci fac!
inca ceva, pe mine ma doare / arde destul de tare in capul pieptului, nu sunt arsuri ca de la stomac ci e usturime durere unde se unesc coastele, o fi normal, e destul de puternica durerea![]()
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
32+ cu 
AMR 7+
adrianaBuc spune:
| citat din mesajul lui Creatza11 Doamne fetelor, m-am tacanit de tot! ![]() De azi de dim astept sa-mi raspunda si mie careva la intrebare si....nimic. Stau cu foarfeca si materialu pe pat si vroiam sa ma apuc sa le croiesc singurica cum cred eu.Pai normal mai fetelor ca nu aveti cum sa-mi raspndeti....eu vroiam sa stiu cate scutece din FINET ati luat si ce dimensiune au, caci are mama finet, dar am scris tifon, in loc de finet la mesajul anterior....si eu, tocmai acu am realizat, deci s-au dus toti neuronii mei.... 30+ cu un invingator David Gabriel |
eu am cumparat 3 ml de finet la 2,15 latime si l-am taiat in diverse dimensiuni, de la dimensiunea unei batiste pana la scutec. Le-am dat cuiva sa le surfileze si gata.
35+ Vine o
Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 3 saptamani!
Dar nu mai mult de 5 !
CarmenAlbu spune:
Ciresele , eu le spal bine si le mananc nu am desfacut niciodata, si nici nu cred ca imi pasa , mananc cu pofta
, ca asa daca m-as gandi si la carnatii proaspeti in mat de oaie si asa mai departe![]()
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
32+ cu 
AMR 7+
Florentina_C spune:
Crissy77 ce ii spuneai lui Bumblebee de durerea de gat pe care ai tratat-o cu indiferenta... Ce s-a intamplat pana la urma?? Nu de alta , dar am si eu dureri in gat si nu stiu de ce...
Eu am sosit de la recoltare probe de pe col pt testul Papanicolau... Nu m-a durut aveati dreptate
, doar simteam cum umbla pe acolo si cu racaia cu obiectul ala abraziv pe colul meu... Sper sa fie bine. Peste 10 zile iau rezultatul abia...
Va 
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 29+ cu
Florentin Andrei. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
tina_80 spune:
Larisa, Eladea, multa bafta la eco! Abia astept sa va citesc!
Fetelor, de ieri am niste dureri sub burta, in parti, cam pe unde sunt ovarele. Mai simt si niste junghiuri prin vagin....oare de la ce sa fie?
tina
33+ cu
Tudor Gabriel
AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!
adrianaBuc spune:
tina, si eu le am. Ii "vina" lu' bebe.
35+
Vine o
Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 3 saptamani!
Dar nu mai mult de 5 ! ![]()
anca_vlad spune:
| citat din mesajul lui crispro Wow, ce chestie tare am citit pe yahoo. Sot si sotie, s-au cunoscut la munca, au prunci, totul bine. Ea locuia in copilarie in Florida, el in Canada. S-au uitat peste niste poze vechi, de peste 30 de ani, cand sotia era o copila in vizita la un parc Disney. Sotul si-a recunoscut in fundalul pozei tatal, si pe el in carucior. Ei de fapt s-au intalnit si acum 30 de ani, in acel parc. Considera ca soarta i-a facut sa fie impreuna. Avand in vedere ca unul locuia in Florida, altul in Canada, wow, cam care erau sansele? ![]() Cristina 34+ cu ![]() |
sa va spun de sanse sa se intalneasca?
sora mea nascuta in romania, sotul ei in polonia....acum 6 ani a plecat in state cu contract de munca a stat un an jumate...sotul si el la fel (la mom cand s-au cunoscut fiecare avea cate o relatie in tara sora mea de 8 ani sotul ei de 4) - s-au cunoscut placut...in 2006 au facut cununia civila la brasov, anult trecut nunta in polonia, iar botezul cred ca anul acesta in Anglia!
in 2006 s-au mutat in Anglia!
sa vorbin de soarta nu de sanse!
Anca +30s
IRINA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA
anca_vlad spune:
| citat din mesajul lui arissa In legatura cu trezitul noaptea, la Maya mea a fost un pic altfel: in primele 6 luni se trezea cam la 3-4 ore, papa san si adormea la loc, fara plansete, fara chitaiala, spre bucuria mea. La 6 luni au aparut dintii si pana pe la 1 an si ceva noptile au fost mai grele, o suparau gingiile, era mataita, nu plangea mereu, dar ma tinea treaza. Dupa ce au iesit toti dintii, cu exceptia acelor masele care ies pe la 2 ani, lucrurile s-au calmat si am putut dormi toata noaptea. Nu-s toti copiii la fel, pentru mine a fost o mare surpriza inca de la spital sa vad ca doarme asa linistita noaptea si se trezeste relativ rar pentru papa. arissa - mamica Mayei - 18.03.2007 Vine doi! 34+ |
poti sa te declari o mamica fericita!
eu pana nu a fcaut 3 ani nu ma stiut ce e ala somn cap coada o noapte intreaga!
iar in periaoada caninilor care au fost de cosmar incepusem serviciul si dim 7.20 trebuiasa fiu in birou is copilul dus la cresa ....cand au dat canini i-au sangerat si gingiile!
Asa ca da doamne sa am o fetita care sa doarma!
Anca +30s
IRINA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA