Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (127)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Creatza cum au zis si fetele 90*90 sunt dimensiunile cele mai folosite,insa tu le poti face de cat vrei.
Fetelor hai ca va pun si eu o intrebare aiurea :deci la ce se foloseste finetul asta?Mama imi zicea ca dansa il folosea pe post de pampers ca de'h nu erau asa ceva acum 25 de ani.Da astazi pt ce?Pt infasat bebe cumva?Eu ma gandesc ca fiind vara sa il mai pun si pe motan infasat in pat nu se sufoca mititelul de cald?SI asa bebeii au temperatura corpului un pic mai mare fata de a noastra.
Carmen in rochita .Da da da si musai poze sa vada si ochiu meu ca tare am fi vrut si noi o fetita cu rochita si codite

35+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

gata...am ajuns si noi acasa...

vesti bune, dar nimic nou...stiti zicala: 'nu e pt cine se pregateste ci pt cine se nimereste...'

Filip creste, are 3170 gr... colul tot de 4,6 cm...asa ca nici gand sa vina soon... la monitorizare s-a prezentat excelent...dr. zicea ca e de pus in rama o asa monitorizare...

asa ca daca in 7-10 zile nu nasc, tot la cabinet voi ajunge la urmatorul control... acu sa vedem...cine stie...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Creatza cum au zis si fetele 90*90 sunt dimensiunile cele mai folosite,insa tu le poti face de cat vrei.
Fetelor hai ca va pun si eu o intrebare aiurea :deci la ce se foloseste finetul asta?Mama imi zicea ca dansa il folosea pe post de pampers ca de'h nu erau asa ceva acum 25 de ani.Da astazi pt ce?Pt infasat bebe cumva?Eu ma gandesc ca fiind vara sa il mai pun si pe motan infasat in pat nu se sufoca mititelul de cald?SI asa bebeii au temperatura corpului un pic mai mare fata de a noastra.
Carmen in rochita .Da da da si musai poze sa vada si ochiu meu ca tare am fi vrut si noi o fetita cu rochita si codite

35+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Gabita, finetul e bun la orice, la baita, de ex, pui un scutec sub el, in apa si cu altul il speli usor, la invelit noaptea daca e mai racoare, e bun de pus in carucior/landou/scoica sub ei..eu de ex asa o sa fac, materialul de la carut e bun, dar finetul e si mai bun la absorbit transpiratia. Daca fetele cu copii mai stiu si alte intrebuintari, sa ne spuna si noua, incepatoarele.

Alina, 35+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

citesc din urma,capitolul 125:

OTILIA,mie imi plac la nebunie lalelele !!!! cand o sa am o curte,pun si eu .ce noroc ai cu asa vegetatie !

CARMEN ma gandeam ca s-or deschide cumva patratele alea de la dulap,dar cum nu am mai vazut,ma uitam ca taranul Ce idei ai,mai!!mai da-ne poze !ca nu am mai vazut asa ceva.

RODICA-te mai doare maseaua?ma gandeam sa te duci sa iti faca o radiografie,iti pune nu stiu ce pe burta..vezi daca se mai poate face acum,parca sa zic eu ca da...ca sa nu ai infectie sub lucrare.unde ti-ai pus portelanul,aici sau in Ro?
ma gandesc ca daca ar fi doar de la curent,o inflamatie,mai mult la gingii,ca la o masea nu are de ce daca e sanatoasa,ar fi trebuit sa cedeze la paracetamol .

ce frumoase sunteti in pozele cu printesica mica !!!

DENISA mult curaj si multa putere in continuare !!

ALINA poate convingi medicul sa asiste sotul,daca iti doresti ! e nemaipomenit sa fie acolo,pt amandoi,iti garantez eu dupa doua asistari din astea,ca nu ar pierde pt nimic in lume ,ar opri timpul in loc decat sa nu fie prezent.

OANA-

Citat:
...de fapt eu cred ca noi singuri ne complicam viata inutil cateodata
Iar nasterea e o minune....eu sper din tot sufletul sa fie bine, sa pot naste natural cu epidurala si cu Marius langa mine

RODICA-
Citat:
printesita mea a inceput sa pape iaurt si branza de vaci de la 3 luni.
acum ai sa dai dupa 6 luni ,si iaurtul si mai tarziu.ai sa vezi ca o sa iti dea listele de mancare,diversificarea incepe la 6 luni,iaurtul va fi doar cel adaptat dar dupa 8 luni parca a fost.o sa te ghideze la fiecare revizie.
si fara gluten pana la 8 luni,aici tin mult la asta pt ca e o alergie care daca o face,e pe viata.si se gasesc biscuiti si cereale fara gluten.banuiesc ca o sa te tii dupa schema de alimentatie de aici.

citesc ca te duceai la o inghetata,imi scot si eu una
eu mananc inghetata doar daca aud sau vad la cineva.

DRAGAICA-
Citat:
Fetele voi mai iesiti la plimbare?
Eu dupa 30 minute tre sa ma intind, nu mai pot de ciuda
eu inca mai merg 3 ore pe jos,si cu copiii dupa mine ,ei in general ajung in carut,dar ii mai ridic si in brate ,unul alearga,altul vrea la pishu...si tot asa.
daca nu as avea ametelile si starea de rau din cand in cand..cu burta nua s avea probleme.
mai rau e cand mi-e rau si stau in pat,imi e f greu sa ma repun,ma doare spatele,piciorul,abia ma ridic...Imi e mai bine cand ma misc mult.

vad ca si Rodica si Otilia merg mult..asa e,cand ai copii vrei nu vrei ,mergi.
nu mai zic cum sunt la noi cumparaturile in patru !!!!!!! mergem cu doua caruturi dupa noi,ca astia mici adorm pe drum,ne ia ore ! alergaturi dupa ei..

zicea RODICA de scaunul rotativ de la birou.
sa va spun cum am cazut eu cu Sofia in burta,cu ditai burta,cu scaunul ala pe roti !
eram pe scaun la calculator,si ridic picioarele sa le pun sus pe masuta,sa ma intind ca o vaca adica,cu copitele pe sus,si UIT ca am ditai burta si nu mai am acelasi centru de greutate,eu dau cu picioarele in sus,si oooooodata ma duc pe spate ,scaunul cu rotile in sus vajaind,eu cad pe spate cu ditai burtouil de am bubuit !!!!
nu am avut nimic,dar am fugit repede in pat,m-am pus la asteptat sa miste copilul

eu am ajuns la mesajele lui Racusoru,si parca sunt din filmele alea cu prosti,aia de vad filmul a doua oara dar se asteapta sa fie alt final..asa si eu parca asteptam sa spuna ca vine acasa si inca nu naste
asa m-a emotionat cand am citit mesajul ca a nascut !!!!!!!!!!!!!!!!
ce daca stiam deja de cateva ore

30+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

eladea, vesti buneee
insa iti doresc sa se mai grabeasca un pic bebe, e deja maricel
felicitari pt monitorizare!

Alina, 35+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Bravo bb Filip, se dezvolta cum tb...stie el cand tb sa vina pe lume, nu-l mai grabi
E tare cald...ma topesc

Paula, 33+ cu , Raul Codin
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

Multam de raspusuri, burticutelor!
Crispo, eu am vazut ca Eladeea mi-a raspuns direct mie la intrebare, insa m-am gandit ca nu a inteles ea ce am intrebat eu, scutecele din finet sunt scutece cu care se infasau copiii in vremurile trecute. Sincer, acum nici eu nu stiu pt ce le vom folosi, poate ne vor spune mamicutele....

tina, si eu zic ca e tot de la bebe, s-o cuibari el mai bie acolo.

Si iata ca am schimbat si noi semnatura!

31+ cu un invingator David Gabriel
AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

gata...am ajuns si noi acasa...

vesti bune, dar nimic nou...stiti zicala: 'nu e pt cine se pregateste ci pt cine se nimereste...'

Filip creste, are 3170 gr... colul tot de 4,6 cm...asa ca nici gand sa vina soon... la monitorizare s-a prezentat excelent...dr. zicea ca e de pus in rama o asa monitorizare...

asa ca daca in 7-10 zile nu nasc, tot la cabinet voi ajunge la urmatorul control... acu sa vedem...cine stie...

Wow! Ce grasan!

Felicitari!

Deci cum ramane?! Te apuci de frecat podele?

tina 33+ cu Tudor Gabriel

AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Fetelor, ati vazut ca s-a nascut un bebe la odiseea de sept-oct? Uau!

35+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 3 saptamani! Dar nu mai mult de 5 !

what???? deja??? uauuuu...sper sa fie bine micutul/micuta...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

aha....hai ca ne-a raspuns deja alina la ce folosesc scutecele din finet! Multi !

31+ cu un invingator David Gabriel
AMR 8+

Mergi la inceput