Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (127)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Fetelor am facut ceva modificari pe prima pagina, am adaptat-o conform celorlalte odisei...sper sa va placa.

Sunt belu....si felicitari eladea pentrru vestile bune de la eco...

ma bag imediat sa fac capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Creatza, cam 5 scutece cred ca iti ajung dar acum depinde la ce le folosesti. Gabitza, eu le pun pe masuta de infasat care are o musama rece. Si accidente cu pipi/kk sunt slava domnului. Sau poti pune pe pat cand vrei sa-i faci masaj cu ulei/crema ca sa nu se murdareasca ce ai tu pe pat pus. Eu le am de cand era Ana mica, iar ea se irita intr-o veselie de nu stiam cu ce sa-i mai dau la fund, era rana vie. Asa ca am renuntat vreo 2 zile la scutece de unica folosinta si cu cele de bumbac la fund si-a revenit copilul.
Desigur, se pot folosi si scutecele de unica folosinta dar costa ceva la cate folosesti saptamanal. Cele de unica folosinta am preferat sa le folosesc in locuri publice, la iarba verde pentru ca sunt plastifiate pe o parte si asa nu ma mai apucam sa dezinfectez sub el.
Eladea, super vesti. Mai trebuie niscaiva exercitii cu sotul ca e prea lung colul tau .
Arissa, eu sper ca daca schimbam zodia sa fiu si mai norocoasa acum. Ca sagetatorii au foc la fund , agitati, in continuua miscare. Tu ai avut mare noroc cu asa copil, mai rar.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

La noi cu somnul Alexiei nu a fost chiar asa rau....adica dormea ea cat dormea...insa se trezea mai mereu plangand, adormea destul de greu si doar la san, plus colici, plus uneori nici la san nu vroia, nici aia nici ailalta. Adica nu stiu trecea toata ziua...eram franta de oboseala..iar cand adormea nu stiam pe ce sa pun mana prin casa..mai pune la spalat, mai cu fetele pe forum fugeam la dus...

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

haha...esti de-a mea...asa eram si eu... si cred toate mamicile care suntem la al doilea copil... si totusi ne-am incumetat again la treaba asta...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Va invit la
Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Neata! Multumim Larisa pt vestile care ni le aduci de la Racusor.

Aseara i-am visat(Racusor si Andrei)!
Ma duceam la ei la spital si mi-a spus Racusor sa o ajut sa-i fac baita lui Andrei........si i-am facut!

Sa aveti o zi buna!

tina 33+ cu Tudor Gabriel

AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

Si eu am visat-o pe Racusoara cu Andreiutu.... Era Andreiutu asa cum ne-a spus Racusoara ca i-a atins fatuca si era moale si catifelata. Deabia astept sa vina sa ne puna poze

29 + cu o de

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Andreea, dar ce marisor e flacaul. Sa mai dea si la altii.

35+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 3 saptamani! Dar nu mai mult de 5 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

Felicitari eladea pt bebe Filip perfect! poate te va asculta si peste 2 sap va incepe sa impinga usa sa iasa afara , daca nu, te bagi mai bine la o partida de nebun, lasa naibii frecatul podelelor!!!

31+ cu un invingator David Gabriel
AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

gata am recuperat din urma!

ce sa spun va felicit pt vestile bune!

eu azi am umblat de dimineta am fost dupa incaltamintea speciala a lui Vladut platit diferenta de 330lei1

Apoi luat analizele sotului si o rochita pt mine!
Acum sunt in pat si m apregatesc pt m=un mic pui de nani!

BB-lina e ff miscacioasa si imi e fff draga sa o simt asa!

In legatura cu numele...va fi Ana-Maria (Maria am vrut eu asa ca sotul are si el dreptul sa alega unul si lui ii place ANA)

asa ca voi schimba la semnatura!

Anca +30s IRINA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

sa va spun cum am cazut eu cu Sofia in burta,cu ditai burta,cu scaunul ala pe roti !
eram pe scaun la calculator,si ridic picioarele sa le pun sus pe masuta,sa ma intind ca o vaca adica,cu copitele pe sus,si UIT ca am ditai burta si nu mai am acelasi centru de greutate,eu dau cu picioarele in sus,si oooooodata ma duc pe spate ,scaunul cu rotile in sus vajaind,eu cad pe spate cu ditai burtouil de am bubuit !!!!
nu am avut nimic,dar am fugit repede in pat,m-am pus la asteptat sa miste copilul

30+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Vai ce m-ai facut sa rad in hohote, noroc ca-s singura in birou.
Eu vineri, cu pantaloni albi pe mine. Ma las pe vine sa o pup pe Elisa la plecare de acasa, ea la usa, eu in afara casei. Dau sa o pup si sclifosita nu vrea, ma impinge cu mana si eu am cazut pleasca pe spate . Norocul meu ca nu plouase ca ar fi trebuit sa schimb costumatia.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11

Doamne fetelor, m-am tacanit de tot!
De azi de dim astept sa-mi raspunda si mie careva la intrebare si....nimic. Stau cu foarfeca si materialu pe pat si vroiam sa ma apuc sa le croiesc singurica cum cred eu.Pai normal mai fetelor ca nu aveti cum sa-mi raspndeti....eu vroiam sa stiu cate scutece din FINET ati luat si ce dimensiune au, caci are mama finet, dar am scris tifon, in loc de finet la mesajul anterior....si eu, tocmai acu am realizat, deci s-au dus toti neuronii mei....

eladeea, larisa va asteptam cu vesti bune si cu tot cu burtici inapoi acasa!

cris ce nasica minunata! Si mie mi se pare ca esti slaba si nu se vad cele 12 kg cu care te lauzi!

30+ cu un invingator David Gabriel

cel mai bine le faci 90x90 cm, sunt mai mari si implicit te ajuta mai mult. daca iti mai ramane material, poti sa le faci carpe pt regurgitat etc.

Alina, 35+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

ahaaaa..acuma am pricpeut ce vrei... eu am cumparat cateva scutece, si le-am taiat in diverse dimensiuni...sa am pt orice...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput