Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (127)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Alina, asa pateam inainte, mi se tot parea ca simt carnita, ajunsesem sa nu mai mananc, chiar daca le desfaceam. Acuma mananc si nu ma gandesc. Asta la cirese, ca-s mici si eu mananc cu kilele.

Alina 32+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Hello gagici
Grety welcome back si spor la treburi.Pupam burticuta mare
Ma bucur ca barladeanca mea Puiutz_mic e bine si sanatoasa.
Vai eu mor de cald,stau cu ventilatorul la viteza cea mai mare (AC din pacate nu avem),cu tzatzele goale si in chilotei si sunt uda de parca am iesit de la dus acum.MA SUFOC!!!!
Legat de dormit:nu stiu ce am da de o sapt dorm de rup.Aseara nu stiu cand am adormit,m-am trezit numai o singura daca pt susu,eu care faceam naveta la baie noaptea,iar dimineata pana la 10 cand m-a sunat sotu nu m-am ridicat deloc din pat.Si acum vreau sa mai bag o tura de somn ca tare obosita ma simt
Azi dimineata stateam pe stanga si i-am vazut manutza motanelului meu pe afara.A fost asa frumos salutul lui
Va pup,ma duc sa frec 2 covorase si baia
35+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

si sa nu uit sa schimb semnatura... ca ne-am facut si noi mari

29+ cu Eric Nicholas
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Ba da ,Belu, din pacate avem vesti despre Mihaela...Se pare ca a plecat la sora ei

Paula, 33+ cu , Raul Codin
AMR 6 saptamani
[/quote]

imi pare sincer rau, se pare ca acum cuvintele sunt de3 prisos pentru Dana. Fie ca DOmnul sa o intareasca sa treaca cu bine peste aceasta grea incercare.

Elena, 35+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 4-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Neata!

Cris2010, ai o fost super nasa. Aproape ca nu ti se vedea burtica si tu tot un zambet, culoarea rochiei te prinde foarte bine. O nasica gravidutza
Carmen, tu cand mai pui poze cu tine? A cam ajuns Leti la 2 kilograme, nu?
Crissy, bine ca intri in vacanta ca prea incarcat ai avut programul.
Larisa, nu cumva cei de la Regina Maria vor sa incarce nota de plata ? Daca avea contractii mari atunci era si dilatata nu? iar ei au decis cezariana la cate batai pe minut, stii cumva? Pe Ana mi-au scos-o la 50 de batai pe minut dar s-a si cunoscut, apgar 7 pe cand dupa Apgar Andrei nu se poate spune ca era in suferinta fetala. Cezariana e mai scumpa decat nasterea normala, asa banuiesc.
Ce sa fac asa-s eu mai Toma necredinciosul.
Si apropo de somn, eu te ascult, i-au iesit maselele Elisei si doarme bine acum, asa ca si eu bustean pe langa ea ca nu se stie cand mai pup eu nopti dormite.

Ana in primele luni mi se trezea la 1,5-2 ore sa manance, baga haplea, mai regurgita, iar baga, plimbat prin casa si nani. Eram zombie. Elisa se trezea la 2-3 ore si nu a regurgitat ca manca incetisor de adormeam cu ea la san. Deci putin mai bine dar a scos parleala ca la 9 luni la 15 luni cu dintii m-a terminat.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra

la internare avea bataile de 110 adica tot la limita inferioara...cand au decis cezariana de urgenta...erau la 70...adica nasol nasol....nici nu se punea problema de nastere naturala. Iar la 110 na...se gandeau ca totusi isi revine si il mai tine pana la 37 saptamani. Racusoru' spunea ca intrase totusi in suferinta fetala...iar dupa nastere respira el singurel insa gemea...Gemetele sunt semne ca a avut o suferinta ceva. De asta l-au si pus pe oxigen, le-a fost frica de complicatii. Racusoru' le e foarte recunoscatoare.

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Ooh ce noroc a avut. Eu m-am luat dupa Apgar care la cezariana e maxim 9 si dupa aceea coboara in functie de cat de bine este bb. Vad ca la ei se dau note mari, n-au mai scazut nimic pentru suferinta fetala, pentru ca gemea, pentru ca l-au pus la oxigen.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

nu am intrat 2 zile si deja a aparut primul delfinas.Teoretic ar fi al doilea dupa Dana, dar se pare ca nu se mai stie nimic de starea micutei Mihaela.

Ba da ,Belu, din pacate avem vesti despre Mihaela...Se pare ca a plecat la sora ei

Nu se poate !!! cand s-a intamplat asta??? vai,imi pare asa rau,dar nu spuneau ca daca trece prima saptamana ar emulte sanse???
doamne,nici nu pot sa ma gandesc ce poate fi in sufletul ei ...cu doua fetite pierdute asa ...Am tot intrat acolo la subiect,si nu mai scrisesera nici o veste,si ma gandeam ca e bine ..Imi pare tare tare rau...
nu stiu de ce trebuie sa se intample asa ceva..
si fara sa vrei te gandesti cum altele fac copii si nu ii doresc si ii arunca,pe cand e atata lume care i-ar iubi infinit si nu au parte...
Pentru Mihaeluta si Alexandra toate florile din lume !!!

29+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Alina 2005, mie mi se parea ca mergi devreme la Buc, sa nasti, si uite ca nu a trecut o zi, si a aparut un delfinas.

Cristina 34+ cu

Cristinica, eu de azi intr-o sapt plec la Bucuresti si stau acolo pana nasc, sper sa nu patesc ca Racusor, sa ma ia prin surprindere. Dar a bagat frica in mine, eu cum stiu daca bebe e bine si nu intra in suferinta fetala?! Control mai am abia la sf lunii...

Alina, 35+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

ehe...chiar vorbeam cu racusoru' si ii spuneam ca ma bucur ca nu s-a facut inca deductia asta logica ( sau daca s-a facut nu a fost exprimata) la noi la odisee si fetele is linistite si nu is fac probleme. Ne rugam Bunului Dumnezeu si suntem atente sa miste bebe zilnic. Alte semnale nu cred ca sunt.

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

pai eu am facut deductia asta din prima dar eu sunt in general putin mai stresata si m-am gandit ca nu are rost sa va stresez si pe voi
in schimb l-am inebunit de cap pe sot, ca ieri ma panicasem destul de rau tot gandindu-ma

35+ cu

AMR 2 saptamani pana pupa mama pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

La mine cea mare a avut la nastere la 40 de sapt. fix 2790 si apgar 9....si a avut si cordonul in jurul gatului de 2 ori infasurat.

Ieri tocmai am aflat ca o prietena de-a mea care era cu 3 sapt. inaintea mea a nascut, acum am vazut ca si racusor.Si cu o noapte inainte am visat ca am nascut eu ( doar ca pur si simplu nu imi amintream travaliul si ma tot intrebam cum de am nascut), Ooana si mai era o fata din odisee, dar nu imi mai amintesc care...siiiii...uite ca cineva a nascut pe bune.
Se pare ca s-a dat startul si la noi.......

Doamne ajuta sa fie bine cu bebeii nostrii si cu noi...eu deocamdata astept sa treaca bubele, mai am vreo 10 care nu vor sa faca coaja de nici o culoare...ma dispera nu mai pot...si din cauza asta mi s-a interzis a face baie...va dati seama pe caldurile astea ce inseamna sa fii nespalata

Elena, 35+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 4-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

Doamne fetelor, m-am tacanit de tot!
De azi de dim astept sa-mi raspunda si mie careva la intrebare si....nimic. Stau cu foarfeca si materialu pe pat si vroiam sa ma apuc sa le croiesc singurica cum cred eu.Pai normal mai fetelor ca nu aveti cum sa-mi raspndeti....eu vroiam sa stiu cate scutece din FINET ati luat si ce dimensiune au, caci are mama finet, dar am scris tifon, in loc de finet la mesajul anterior....si eu, tocmai acu am realizat, deci s-au dus toti neuronii mei....

eladeea, larisa va asteptam cu vesti bune si cu tot cu burtici inapoi acasa!

cris ce nasica minunata! Si mie mi se pare ca esti slaba si nu se vad cele 12 kg cu care te lauzi!

30+ cu un invingator David Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Alinuta, ai vrut sa zici ca mama ta e ca Bumblebee, ca Bamboletta e in vacanta, in Vatra Dornei, parca.

Cristina 34+ cu

v-am zis ca m-am tacanit, acum cu nebunia asta cu racusor...eu sunt deja paranoia, cum ma gandesc la fetita mea si vad ca nu misca, cum intru la idei

Alina, 35+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Ooana, iti trimit reteta asa cum e pe net, cu poze, eu le mai salvez ca fisiere separate si le scot pe imprimanta. pofta buna. adica spor la treaba mai intai.

acuma chiar plec. sa va regasesc cu bine...

_

34+ AMR 39z Gibraltar la lac_
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album

Mergi la inceput