Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (127)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

ma duc sa ma gatesc..plecu cu colu' la control

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Oana, inca n-am termometre, nu stiu ce sa zic

Fetelor, mama la mine a boierit, de la 2 luni dormeam toata noaptea, si dimineata o trezeam ca molfaiam degetelele de foame, eiii, dar frate-miu i-a mancat ficateii, adormea la titi, se culca, intr-o ora era tot un urlet. Ce sa zis, am amagit-o ca e usor sa cresti copiii, dar i-a aratat fraatiorul meu.

Eu nu mi-am propus absolut nimic la bb, vreau doar sa fie sanatos, sa nu planga de probleme de sanatate, ca alea duc parintii in pragul exasperarii, in rest, cum o fi voia lui DD, ca stiu ca nu se poate da comanda de copii dupa o lista de criterii, ne-om acomoda noi.
Ce sa facem, speram la ce-i mai bine, ne pregatim pt ce-i mai rau.

Alina 32+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Larisa, Eladeea, sa veniti voi insiva cu vesti bune. Nu prin telefoane

Alina 32+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Nici Aelita nu a mai intrat

Rodica ce o fi facut cu maseaua?

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
32+ cu
AMR 7+

pana sa ma mir si eu de aelita ca doarme noptile nu mai bantuie de forum, uite ca a aparut!

maseaua mea e ok, ca te gandesti la mine... chestia cu tamponelul in ureche muiat in bitter suedez vad ca a tinut, m-am obisnuit asa de bine cu el ca abia l-am mai scos cu chiu cu vai, ca l-am indesat si eu ca toanta...

ma duc asa-mi iau branzica, poate am "vreme" sa-mi fac o prajiturica cu branza si stafide

sa fiti cuminti intre timp, lasati surprizele ca acum suntem toate in pozitie de start... nu trisati si stati la coada

_

34+ AMR 39z Gibraltar la lac_
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album

ia impartaseste tu reteta poate fac si eu
...desi vreau sa va spun ca de la caldurile astea nu-mi mai trebuie nimic de mancare doar fructe si beau apa mai ceva ca o rata ...ieri am baut 3 l si apoi ma urc pe cantar si ma ia cu lesin

Oana 35+ Matei

AMR 29zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Larisa, bafta la eco! Vrem vesti bune!

Bumblebee, .

Cristina 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

nu am intrat 2 zile si deja a aparut primul delfinas.Teoretic ar fi al doilea dupa Dana, dar se pare ca nu se mai stie nimic de starea micutei Mihaela.

Racusor felicitari , recuperare rapida, mult laptic si un bebe cuminte, papacios si necolicos.

Elena, 35+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 4-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Si eu sunt la fel, chiar daca le-as pune in apa, tot as mai desface una-doua de proba. Si daca se nimereste vreuna cu carnita, atunci le desfac pe toate. Mama e ca Bamboletta, le baga asa cum sunt si dupa aia i se face greata, ca daca a mancat si viermi?

Eu am termometru digital cu varf maleabil, usor de introdus in fundulet. Cumparasem unul cu infrarosii si l-am returnat, nu mi s-a parut bun deloc. Si 130 lei

Alina, 35+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Alinuta, ai vrut sa zici ca mama ta e ca Bumblebee, ca Bamboletta e in vacanta, in Vatra Dornei, parca.

Cristina 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

nu am intrat 2 zile si deja a aparut primul delfinas.Teoretic ar fi al doilea dupa Dana, dar se pare ca nu se mai stie nimic de starea micutei Mihaela.

Racusor felicitari , recuperare rapida, mult laptic si un bebe cuminte, papacios si necolicos.

Elena, 35+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 4-

Ba da ,Belu, din pacate avem vesti despre Mihaela...Se pare ca a plecat la sora ei

Paula, 33+ cu , Raul Codin
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ieri am lipsit ca am colindat sa cumparam o mobila de baie si diverse maruntisuri pt casa.
a innebunit tati,are sindromul cuibului,eu l-am avut laprima sarcina,acum il are el.psihologic e si el gravid,e pus pe casa sa faca,sa schimbe.alaltaieri mi-a gaurit peretii ca a venit cu 6 tablouri ! dupa ce cu o zi inainte cumparasem impreuna 3 tablouri.
azi iar are de facut nu stiu ce la dormitor...
Nu se mai opreste.
asa ca ieri m-am intors obosita si mi s-a facut rau in masina,l-am pus sa opreasca,am venit acasa si direct in pat .

am cumparat si un centimetru din ala de pus pe perete,cu desene,de masurat copiii,pe care mi l-a smuls Andres deja si azi tati iar l-a lipit...sa vedem cat rezista pana il rupe.

si azi intru si ce vad????????RACUSOOOOOOOR!!!
FELICITARI,MAMI!!!! Recuperare rapida !BINE AI VENIT,ANDREI !!! Sa cresti mare,sa fii sanatos ! Va asteptam acasa !!!!

CARMEN-

Citat:
Pot sa o scot din spital in rochita?
OBLIGATORIU !!!Glumesc cu obligatoriu,dar eu zic ca daaaa,e fetita,printesa,neaparat rochita

ADRIANA BUC-
Citat:
Fetelor, ati vazut ca s-a nascut un bebe la odiseea de sept-oct? Uau!
cum asa??la cate saptamani?

LALLA-
Citat:
s-a trezit si aelita

tot citesc din urma...

nici semnatura nu ams chimbat-o ieri..cred ca am facut 30 saptamani,UITTTT !!!

29+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

ma duc sa ma gatesc..plecu cu colu' la control

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

te asteptam inapoiiii cu vesti bune

Oana 35+ Matei

AMR 29zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput