Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

http://www.olgathomas.com/home.html

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Merci, Doura.

Symo 20+ Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Fetelor, sunteti tare vorbarete, mi-e asa greu sa tin pasul cu voi
Voi ce creme folositi pentru burtici si pentru sani?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

da, da, da vrem poze cu burtici!!

in seara asta imi pun si io o poza cu burtica mea,dar dupa ce ma gatesc (sa arat si eu bine printre burticile frumoase)ca in seara asta imi scot sotul in oras
deh...saracul el duce greu in sarcina asta, cum se plange el la prieteni

15+

Si la mine Pufi zicea ieri "Vai ce ma fac eu cu 4 capre acuma?" Noi mai avem si catelu care e fetita..Una vrea mancare, una ii e sete..cand or veni si celelalte doua mici..Asa ca da si lor le e greu

sugubina +14

Eu am motan si catel, baieti amandoi. Si fac BAIAT acum Ce ma fac EU cu 4 masculi in casa?

18s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dosita spune:

Buna fetelor! Nu am intrat de mult, pentru ca sunt in sesiune- sunt studenta anul III la Universitatea Tehnica, la zi (am 39 ani!)- dar va urmaresc cu atentie.
Imi pare rau pentru cele care au probleme cu sarcina, sper sa se rezolve si sa fie totul in regula pana la urma.
Felicitari pentru cele care au aflat sexul puiutului! De fapt pentru asta am intrat si eu, azi am fost la triplu test si la eco in sfarsit am aflat ca locatarul din burtica este un baietel. Eu mai am un baiat de 14 ani si adevarul este ca mi-as fi dorit fetita de data asta, dar deja incep sa ma obisnuiesc cu ideea. Important este ca e sanatos, toate masuratorile au iesit ok.
Imi pune cineva si mie carudiorul albastru, va rog?
Chiar daca intru mai rar, sa stiti ca va urmaresc "din umbra"!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Foarte frumoase pozele Olgai Thomas! Cu adevarat deosebite!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

buna fetelor......am si eu o pb......astazi am fost la ginecolog pt o recoltare....la lama imi iesise suspiciune de chlamidya si a tb sa imi ia azi o proba sa ved dak este.....pb este k am fost in dim asta si mi-a recoltat asistenta si mi-a zis k sangerez..si cand a scos instrumentele din vaginul meu (Valva asa a zis k se numeste) mi-a aratat si era sange rosu si destul mi s-a parut mie.....ea ea zis sa nu ma ingrijorez k nu e din interior e dp col.si k cel mai bine sa vin sa ma vada si dr.......stie cineva despre ce e vb?a mai patit cineva asa/?....faza e k inainte nu am sangerat deloc,niciodata

13 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

dosita felicitari pt aviator!
si bafta la examene!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui marizta

buna fetelor......am si eu o pb......astazi am fost la ginecolog pt o recoltare....la lama imi iesise suspiciune de chlamidya si a tb sa imi ia azi o proba sa ved dak este.....pb este k am fost in dim asta si mi-a recoltat asistenta si mi-a zis k sangerez..si cand a scos instrumentele din vaginul meu (Valva asa a zis k se numeste) mi-a aratat si era sange rosu si destul mi s-a parut mie.....ea ea zis sa nu ma ingrijorez k nu e din interior e dp col.si k cel mai bine sa vin sa ma vada si dr.......stie cineva despre ce e vb?a mai patit cineva asa/?....faza e k inainte nu am sangerat deloc,niciodata

13 +

Sa nu fie chiar de la recoltare. Mie de exemplu cat am sangerat de la hematom, au refuzat sa imi recolteze pt secretie sau papanicolau pentru ca au zis ca recoltarea in sine irita si posibil sa dea sangerari, si nu e cazul sa ma sperie si mai mult cu un sange care nu e din uter + ca irita colul si eu il aveam si asa iritat de la sangerarea mea...

18s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marizta

13 +

fuga la doctor ! indiferent de unde provine sangerarea, ca de pe col ca din interior, nu e de joaca....

si eu am fost suspecta initial de un vas de sange spart pe col care pana la urma a fost dezlipire de placenta. Noroc ca m-am dus la timp si bb nu a suferit.

deci, fara discutii la doctor !!!

intre timp, cuminte in pat, fara strop de efort si preventiv 2 no-spa sa nu apara contractii.

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
14+

Mergi la inceput