Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

symo vrem poze cu tine cu burtik plzzzzz

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Beatrice poti sa o suni pe asistenta sa ii spui ca intarzii. Daca nu poti suna da-mi un semn si sun eu, oricum nu cred ca voi fi prea ocupata

Msymo, si tu celulita??? La mine s-a intins pe picior Acum imi fac masaj cu o chestie ca o perie cu picioruse groase de lemn... ajuta un pic, poti sa incerci, macar sa nu se extinda.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 18 +

Mai mamaica de ZAHAR, ok, mersi mult!Sper sa o scot cumva la capat!Daca nu, apelez!

17+
Mami de baiat

Mergi la inceput

MAMICA DE ZAHAR.Asta am vrut sa scriu!

17+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

da, da, da vrem poze cu burtici!!

in seara asta imi pun si io o poza cu burtica mea,dar dupa ce ma gatesc (sa arat si eu bine printre burticile frumoase)ca in seara asta imi scot sotul in oras
deh...saracul el duce greu in sarcina asta, cum se plange el la prieteni

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

da, da, da vrem poze cu burtici!!

in seara asta imi pun si io o poza cu burtica mea,dar dupa ce ma gatesc (sa arat si eu bine printre burticile frumoase)ca in seara asta imi scot sotul in oras
deh...saracul el duce greu in sarcina asta, cum se plange el la prieteni

15+

Si la mine Pufi zicea ieri "Vai ce ma fac eu cu 4 capre acuma?" Noi mai avem si catelu care e fetita..Una vrea mancare, una ii e sete..cand or veni si celelalte doua mici..Asa ca da si lor le e greu

sugubina +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Lore1983, bine ai venit! Sarcina usoara si bebe la termen!
92!
O sa apari in lista imediat cum o burtica o sa faca asta... pare rau ca eu nu stiu...

Ana
19

Multumesc mult Ana!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Sa stiti ca nu ma alint, chiar daca am 58-59 kg, pulpele mele sunt niste portocale coapte-coapte (hahaha....).
N-am facut poze, chiar azi vreau sa ma ocup sa caut un tip fotograf sa-mi faca niste poze profi....primul book cum s-ar zice
Apropo, daca vreti sa va inspirati pt asta va propun siteul : www.olgathomas.com, este o tipa romanca, dar din pacate sta in America si nu pot beneficia de serviciile ei.

Symo 20+ Diana

Mergi la inceput

sugubina incep sa-l compatimesc si io, un singur barbat sa faca fata la 4 fete rasfatate
al meu era obisnuit cu mine "self-extracting" precum zip-ul (tot o vorba de a lui), sa nu-l stresez sa nu-l deranjez pt nici o problemutza. dar in sarcina am schimbat foaia ca prea era indiferent la inceput si am inceput sa cersesc atentie muuuulta

15+

Mergi la inceput

nu se deschide pagina cu site-ul respectiv

17+
Mami de baiat

Mergi la inceput

dati olga thomas pe google si deschideti de acolo
sunt super pozele!

15+

Mergi la inceput