Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata burtici abia astept sa vina weekendul sa dorm mai mult

lidia felicitari pentru semnatura si la mai mare

sugubina felicitari pentru fetite
miruna multumim de cafeluta

Doamne ai grija si de noi 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Beatrice, sunt in concediu 2 saptamani iar dupa vad ce fac in functie de col. Oricum o sa fiu foarte reticenta fata de orice activitate, nu vreau sa mai trec prin asa ceva. Am hotarat ca merg marti la badea pana la urma, sa vad daca s-a mai inchis, azi e prea devreme... tu cand ai programare?

Lidia felicitari pentru semnatura!!!

Sunset

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

pe 17 iunie, am facut plete albe asteptand. Si culmea, pe 17 s-a ivit o sedinta importanta la serviciu, chiar in jurul orei orei cand am programarea, 17.30, programare pe care am facut-o acum o luna jumate. Inteleg ca a si fost plecat in vacanta, nu? La ecografii voi merge la Pelinescu.

17+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

sugubina felicitari pt printzese!
sashenka sa vii cu vesti bune de la doc

15+

Mergi la inceput

eu va invit la o eugenie incurajez productia locala

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Tiptiriptiptip ...........astazi am incheiat saptamana 20, intram in a doua jumatate .
A trecut asa de repede timpul , dar in curand ne vedem puiutii.
Fetita mea nu-i f energica, cred ca o singura data am simtit ceva mai puternic, in rest vad eu valuri prin burtica si asta mai ales seara, inainte de culcare, cand ne dam cu crema si ne spunem vorbe dulci. Ah, si mai face valuri cand pun dusul pe burtica....
De mancat mananc la fel, kilograme in plus - 5 kg, celulita - prezenta, dar sper ca in 2 sapt sa incep sa merg la piscina (mi-am facut rost de abonament ieftin la WorldClass - Radisson cu 60 eur si am si aqua gym inclusa ).
Cam atat despre noi, sa aveti o zi buna si racoroasa!

Symo 20+ Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Beatrice poti sa o suni pe asistenta sa ii spui ca intarzii. Daca nu poti suna da-mi un semn si sun eu, oricum nu cred ca voi fi prea ocupata

Msymo, si tu celulita??? La mine s-a intins pe picior Acum imi fac masaj cu o chestie ca o perie cu picioruse groase de lemn... ajuta un pic, poti sa incerci, macar sa nu se extinda.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 18 +

Mergi la inceput

Msymo racoroasa doar sub aerul conditionat
celulita aveam eu dinainte, acum mi-a aparut si pe pulpe, ingrozitor
vreau si io piscina, balaceala!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

symo felicitari est 1 care a aajuns la jumatatea drumului ..sugubina felicitari pt sugubine..miruna stai cuminte ..nici la mine nu misca bb toata ziua dar o simt clar..si cand pun mana pe burta daca nu doarme se lipeste de mana mea si ma loveste ..fetele care sunteti la 1 sarcina pana la 20 de saptamani stati linistite ..poate deja ati simtit de mult bb dar nu v-ati dat seama....iar tu miruna am inteles ca placenta este anterioara deci oricum simtiti mai greu miscarile..va

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu la cealalta sarcina m-am umplut de celulita (nu aveam inainte) care apoi a dsparut treptat...acum iar a aparut..eu cred ca e din cauza retentiei de lichide

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 17+ cu

Mergi la inceput