Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Ei si ca veni vorba de eco a doua: azi am fost. Am asteptat o gramada..dar a meritat. Puficii sunt in grafic, translucenta 1.4 la unu si 1.5 la altu.

A zis ca 90% sunt pufice. Fetite respectiv.Deci da. Nu fac pufici fac pufice..Am sa pun si caruturi da sa ma obisnui cu ideea ca fac capre. Si dupaia. Orcum cel mai important e ca sunt sanatoase. Hai ca am putut sa o scriu/spun la feminin.

Va pup si ma duc in curand la patucinizare ca adorm..

sugubina +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Ei si ca veni vorba de eco a doua: azi am fost. Am asteptat o gramada..dar a meritat. Puficii sunt in grafic, translucenta 1.4 la unu si 1.5 la altu.

A zis ca 90% sunt pufice. Fetite respectiv.Deci da. Nu fac pufici fac pufice..Am sa pun si caruturi da sa ma obisnui cu ideea ca fac capre. Si dupaia. Orcum cel mai important e ca sunt sanatoase. Hai ca am putut sa o scriu/spun la feminin.

Va pup si ma duc in curand la patucinizare ca adorm..

sugubina +14

Felicitari pentru pufice! Se coloreaza frumos graficul de pe prima pagina...

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

merci amelia.

sugubina +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ma retrag si eu in curand la patuc. O noapte linistita si cu vise frumoase tuturor!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

sugubina felicitari ptr fetite si pe tine te invidiez . poate maine imi spune si mie cu siguranta ce o sa am . sincer nu prea pot sa nu ma stresez ptr ca s-au adunat mult prea multe si vreau sa ma mut in casa mea inainte sa nasc, asa ca am de alergat si umblat si nu vreau nici sa-i neglijez pe baieti. saracul sotul meu incearca sa ma scuteasca de multe dar deja vad ca nu mai poate de obosit si are si servici pe langa mine....of of greu dar ne vom descurca noi cumva

Mami Andreea 16sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata! Va invit la o cana de laptic sau de cafa slaba

Sugubina, felicitari pentru puffice! Fiind inca micute mai stii ca nu se transforma in puffici mai incolo

Sashenka lasa treburile si alergaturile mai usor, cei mai importanti sunt copii si bebele. Uita-te la mine, de activa ce am fost am pus in pericol bebele iar acum mi se pare un eveniment sa cobor la masa minute ... nu merita.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

merci mult fetelor, imi sunteti de mare ajutor. adevarul este ca sunt cu ff multe pe cap..2 copii, construim o casa, treaba gospodareasca, probleme cu luatul de credit asa ca aveti dreptate cu miscatul lui bebe, dar eu tot vreau sa il simt ...offf

Mami Andreea 16sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Si noi suntem cu construitul de casa!!!Si am citit, asa cum a zis Miruna, in carti de sarcina, ca abia pe la sapt 20 misca cu adevarat bebe. Daca pana in sapt 22 nu l-ai simtit, atunci te panichezi putin si fugi la eco.

17+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

buna dimineata

astazi dam de baut limonada.....am schimbat semnatura

18+

Mergi la inceput

LIDIA, sambata schimb si eu semnatura cu 18 sapt. Ma tin dupa tine!

MIRUNA, ai renuntat la serviciu?

17+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Mai fetelor, voi beti cam multa cafea. Este voie?
Pe mine a inceput sa ma manance rau burtica, imi dau cu creme, dar mai rar....
In perioada aceasta ma confrunt cu starile de lesin, as usual, dureri de spate si carcei. Abia sapt viitoare merg la medic. Incerc sa evit caldura cat pot, in weekend iar plecam la munte, norocul nostru, ca au socrii o casuta acolo.

17+
Mami de baiat

Mergi la inceput