Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 4
beatrice75 spune:
Eu iar plec la munte weekendul acesta.
Dr endocrinoloaga mi-a zis ca Badea este super ca medic si sa merg in continuare pe mana lui(auzi Miruna?) si pt ecografii, mi-l recomanda pe Pelinescu.
17+
Mami de baiat
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sashenka_h celesta felicitari si sa stii ca eu te invidiez.. in alta ordine de idei vroiam sa va intreb ceva...acum devin eu paranoia...mi se intareste burtica jos si este destul de dureros...voi patiti asa ceva? plus ca mi se pare ca de vreo 4 zile nu il mai simt pe bebe Mami Andreea 16sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
off alea cam sunt contractii..si e aia nu-l simti pe bbpt ca uterul este contractat..ai grija
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 17+ cu
sashenka_h spune:
maine ma duc la doctor, sincer si eu sunt ingrijorata rau
Mami Andreea 16sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
andreeacc spune:
celesta, felicitari pentru fetita!
sashenka, incearca sa iei cate un no-spa de 40 cand simti asta si sa stai linistita in pat...oricum trb sa anunti doctorul.
Cat despre bb, si mie mi se pare uneori ca nu o simt, insa imi dau seama ca acele zile sunt cele in care nu am niciun moment de respiro si probabil sunt neatenta la "fluturasii" din burta.
Andreea, mami de baiat si 18+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
mirunam spune:
Sashenka, orice ar fi ia oricum No-Spa, nu iti face rau. Cu miscatul nu stiu ce sa spun, mie nu imi este clar inca daca l-am simtit iar dr mi-a zis sa ma potolesc ca abia la 20 o sa fie clar cand misca pt ca e foarte mic inca... teoria Alinushcai mi se pare corecta, gandeste-te cat de putin ativ e dupa nastere, nu te poti astepta sa topaie non stop Bafta la dr!!!
Eu sunt tot la documentare, ma gandeam sa merg maine sa vb iar cu dr dar e multa miscare si mai bine stau pana martea viitoare, asa vad si cum sta colul... maine dimineata voi avea ideile mai clare, sper . As face cerclaj oricum, de frica sa nu se mai deschida... cand o sa ma auda ma duce de mana la psihiatrie.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 18 +
sashenka_h spune:
merci mult fetelor, imi sunteti de mare ajutor. adevarul este ca sunt cu ff multe pe cap..2 copii, construim o casa, treaba gospodareasca, probleme cu luatul de credit asa ca aveti dreptate cu miscatul lui bebe, dar eu tot vreau sa il simt ...offf
Mami Andreea 16sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
sugubina spune:
pissi eu am facut 2 eco dinastea de 12s. Daca ai ocazia fa-le nu ai ce pierde.
sugubina +14
sugubina spune:
sashenka_h hai ca va fi bine, ai sa vezi. Sa te menajezi cat de cat, mergi la dr si incearca sa nu te mai stresezi. Lucrurile se rezolva.
sugubina +14
pissi78ro spune:
lorin, cor_cora, sugubina - va multumesc la toate pt raspuns. Asa voi face, ma duc la amandoua.Va pup
11+