Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 3
mirunam spune:
Fetelor, off topic, ati comandat de pe Amazon UK? Ati avut probleme cu comanda? Eu i-am luat Lego-uri lui Ema si dupa ce mi-au confirmat livrarea cu date cu tot azi, cand trebuia sa am deja coletul, mi-au scris ca nu poate fi trimis pentru ca este prea mare. Una din cutii era chiar mica... nici nu ma gandesc la reactia copilului
In alta ordine de idei al meu nu a mai plecat asa ca a sfarsit la bucatarie si la smotru
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 18 +
bebelu86 spune:
celesta felicitariiii
ce imi place k deja fiecare stie ce carucior are.
abia astept sa vedem si noi ce e.
dar mai dureaza ceva.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 10+
geniusamb spune:
Bun venit noilor burtici!!! Sarcini usoare pana la 40s, bebici sanatosi si papaciosi
Celesta, felicitari pentru
saptamana viitoare tre sa merg la recoltare secretii vaginale, sa vedem daca antibioticele si au facut efectul.. Unde sa merg? Ma gandesc la Medlife.. Sun maine sa vad cum procedez.. Sper sa fie bine, ca tre sa refac si ureaplasma.. si Anticorpii RH.. Sper sa iasa bine..
Eu am tot citit la burticile de mai-iunie si e atat de emotionant!!! Abia astept sa traim si noi momentele alea..
18+
bebelu86 spune:
dc te duci si pt secretie tre sa faci programare cu o zi inainte
pt sange nu trebuie
dar la secretie da.
sa dea DOmnu sa fie bine si sa se fi rezolvat probl.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 10+
sashenka_h spune:
celesta felicitari si sa stii ca eu te invidiez..
in alta ordine de idei vroiam sa va intreb ceva...acum devin eu paranoia...mi se intareste burtica jos si este destul de dureros...voi patiti asa ceva? plus ca mi se pare ca de vreo 4 zile nu il mai simt pe bebe
Mami Andreea 16sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
matiz spune:
salutare fetele!
AM revenit si eu dupa o absenta destul de indelungata.Am vazut ca m-ati trecut si pemine in lista,doar ca nu v-am zis DN.care este 15.09.1978.Si mie mise mai intareste burtica in partea de jos dar numai cand sunt obosita sau stau mult in picioare.Atunci ma asez si iau NO-SPA.imediat.Am auzit si la alte persoane chestia asta.Nu e asa de ingrijorator.Nu ai voie sa faci efort ci sa stai relaxata cat de mult poti.BB-le meu face niste tumbe si-mi da niste shuturi,uneori aproapede vezica am senzatia ca fac pe mine.
Acu in plina vara io am racit la plamani...cool...tocmai scapasem de antibiotice in urma unei infectii urinare si acum da-i iar cu ampi.Si unde mai pui ca am racit...in casa..LUmea crapa de cald si eu stau cu sapte bluze pemineSA auzim de bine.va.
Iza,mami lui Mati
http://b4.lilypie.com/yUOBp3.pn
http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo
pozele noastre
crisis81 spune:
Buna seara de la mare. Va vad atat de nerabdatoare sa faceti plaja si eu aici ma topesc de cald. Va recomand urmatorul weekend pentru plaja, dar in mare mai mult de nivelul genunchilor nu prea se poate intra. Inca e rece.
Eu maine plec pana pe Valea Prahovei in speranta de putina racoare ca aici si la ora asta este insuportabil de cald.
Bun venit noilor burtici si sarcini usoare si la termen!
Daca nu iau laptopul cu mine nu o sa reusesc sa recuperez dar va urez bafta la eco si analize celor care merg zilele acestea.
Cris mami de Teodora si 19+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
alinushca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sashenka_h celesta felicitari si sa stii ca eu te invidiez.. in alta ordine de idei vroiam sa va intreb ceva...acum devin eu paranoia...mi se intareste burtica jos si este destul de dureros...voi patiti asa ceva? plus ca mi se pare ca de vreo 4 zile nu il mai simt pe bebe Mami Andreea 16sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
ca nu-l mai simti de 4 zile nu e ceva de mirare. gandeste-te ca ei au in perioada asta, daca imi aduc aminte bine, numa vreo maxim 2 ore pe zi cand sunt efectiv "treji" si mai activi. daca perioadele in care e el activ sunt noaptea, sau nu coincid cu momentele cand esti tu destul de linistita sa fii pe faza (si cu 2 bebi imi imaginez ca nu sunt f dese momentele astea...), there is your explanation. despre posibile contractii nu ma pricepez dar ia NO-SPA si vezi daca scapi de ele.
in alta ordine de idei azi l-a simtit si tati pe bb2 miscandu-se in burtica. adevarul e ca azi a fost prima zi cand chiar a fost f activ si la un moment dat s-a impins asa de tare acolo in casuta lui ca am crezut ca iese prin burtica . sper ca acum ca s-a lamurit si el ca sunt intr-adevar din nou insarcinata, sa isi ia mai in serios treaba de a ma elibera pe mine de diverse treburi .
Mami de (28.10.2008) si bb2 17+