Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 9
ana_o spune:
Buna dimi!
Va invit la un mic dejun tarziu, cu fulgi, lapte, pepene rosu si caise confiate!
Celesta, ne bucuram pentru culoarea caruciorului!
Sugubina, felicitari pentru pufulice, sanatoase si frumoase sa fie!
Miruna, cum te simti?
Ana
19
rala spune:
Neata fetelor, va citsc mereu dar nu apuc sa scriu mare lucru. Eu am scapat de greturi total, deci dupa cum spun babele ar trebui sa incep sa simt copilul. Eu nu simt nimic dar ma amagesc cu gandul ca e fata si poate e cuminte-cuminte si asa o sa fie si dupa nastere. Imi spunea sora mea, ca dupa ce a inceput sa il simta constant pe bebele ei i-a urmarit programul de agitatie-somn si ca dupa ce s-a nascut, la un an si cateva luni inca isi mai pastreaza acelasi program
Deci sa ne bucuram cele care nu simtim, poate vom avea copii linistiti.
Si eu am ceva burta, o sa pun o poza pe picassa desi nu prea e elocventa. Cred ca saptamana viitoare o sa imi fac si eu primul album mai profi. Eu ii recomand pe astia: www.flashart.ro sunt romani si ok. Bebele din "portofoliu" este nepotul meu. Pacat ca nu e actualizat site-ul...
16+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
ral_eli spune:
maritza in primele saptamani, cand mi-am facut analizele pt ureaplasma am sangerat si eu si doctorul mi-a zis ca a fost de la recoltare.
deci, fugutza la doctor, el stie mia bine
15+
mirunam spune:
Maritza fugi la dr! Orice ar fi este important sa fi vazuta de dr, nu poti avea incredere in spusele asistentei. Subscriu cu cele 2 No Spa.
Ana sunt una cu salteaua, iau No Spa preventiv si incerc sa mananc tot in pat. Ma omoara durerile de spate dar suport cu stoicism. Ce face bebe misccacios? Sper ca te-ai lasat de bicicleta!!
MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
18 +
amelia_ilie spune:
Buna dimineata burtici
!
Am schimbat si eu semnatura, am vrut sa am si rezultatul de la prima eco. Nenea doctorul zice ca bb e bine, nu sunt semne de ceva anomalii sau disfunctionalitati, si ca e probabil sa fie .... baietel!
Mai asteptam sa avem o confirmare mai tarziu, poate se schimba...
Dupa-amiaza merg si la doctora mea cu pozele si rezultatele, sper sa fie ok pe moment si sa nu mai trebuiasca sa fac alte analize macar o perioada.
12+
ana_o spune:
Miruna, am sunat ieri doctorul, sa-l intreb de bicicleta. Am scris imediat si pe forum, am verde la plimbari, dar nu mai mult de o ora si mers lejer. Daca aveam placenta praevia, imi interzicea categoric, asa... Deci mi-a zis ca e ok sa fac miscare, dar fara efort mare si nu mai mult de o ora.
Iar bebele....il simt constant, de o saptamana deja are programul lui pe care incep sa-l invat. Il simt de cel putin 10-15 ori/zi, are "semnalele" lui, iar eu ma topesc de drag!
Negocierile cu Patric le-am pierdut, a revenit un alt nume, dar si pentru asta meditam. De fapt, tati mediteaza, eu sunt mai decisa cand hotarasc ceva... Deci: David Ciprian
Ana
19
marizta spune:
ms fetelor.....acum dak stau s ma gandesc ....cred k e de la recoltare.k m-a durut cu instr inauntru...o fi bagat ea prea tare cred....oricum acum nu sangerez ......
sangerarea a aparut cand mi-a bagat ea alea...nu a fost dinainte, nu am sangerat niciodata eu
13 +
Doamne ai grija si de noi
Ioana_Mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marizta buna fetelor......am si eu o pb...... astazi am fost la ginecolog pt o recoltare....la lama imi iesise suspiciune de chlamidya si a tb sa imi ia azi o proba sa ved dak este.....pb este k am fost in dim asta si mi-a recoltat asistenta si mi-a zis k sangerez..si cand a scos instrumentele din vaginul meu (Valva asa a zis k se numeste) mi-a aratat si era sange rosu si destul mi s-a parut mie.....ea ea zis sa nu ma ingrijorez k nu e din interior e dp col.si k cel mai bine sa vin sa ma vada si dr.......stie cineva despre ce e vb?a mai patit cineva asa/?....faza e k inainte nu am sangerat deloc,niciodata 13 + Doamne ai grija si de noi |
Acum 2 saptamani si eu am sangerat dupa recoltare ...a curs putin timp de 2 zile..si totul a fost ok
Fericita
18+
Ioana_Mami spune:
hello...ieri mi-a fost lene sa deschid calculatorul sa raportez...dar o fac azi!
La eco totul bine ...fetita mea sta cu piciorusele in jos sub buric, in pozitie verticala si d'aia simt eu acele intepaturi...ca ma impunge pe acolo ![]()
Analizele gineco si sange au iesit super ok, nici un "monstru infectios" in organismul lui mami.
Mi-a dat liber la mare , zboruri cu avionul pana in saptamana 30 , DAR cu crema de protectie cu factor mare , si musai palarie alba pe cap...ca cik suntem predispuse la insolatie..si cand arde soarele sub umbrela...
Am facut si un control la cardiologie , ca sa descoperim cauza lesinului dar si acolo a fost totul ok , asa ca mi-a zis sa iau un elevit la 2 zile , sa beau multa apa si sa pap de 5 ori pe zi , mese mici (cam greu ...ca eu acum mananc maxim 2 mese)
Ne-a dat voie sa facem
fara restrictii...placenta groasa , col luuunnnggg si inchis ...asa ca diseara sa stiti de ce nu sunt pe aici ![]()
![]()
![]()
va 
Fericita
18+ 
sashenka_h spune:
fetelor dar eu ce sa mai zic ca o sa fiu cu 4 barbati in casa fara motan si catel???![]()
asa ca ei nu ar trebui sa se planga ca o sa aiba numai fete
Mami Andreea
16sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)

astazi am fost la ginecolog pt o recoltare....la lama imi iesise suspiciune de chlamidya si a tb sa imi ia azi o proba sa ved dak este.....pb este k am fost in dim asta si mi-a recoltat asistenta si mi-a zis k sangerez..si cand a scos instrumentele din vaginul meu (Valva asa a zis k se numeste) mi-a aratat si era sange rosu si destul mi s-a parut mie.....ea ea zis sa nu ma ingrijorez k nu e din interior e dp col.si k cel mai bine sa vin sa ma vada si dr.......stie cineva despre ce e vb?a mai patit cineva asa/?....faza e k inainte nu am sangerat deloc,niciodata