Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

fetelor dar eu ce sa mai zic ca o sa fiu cu 4 barbati in casa fara motan si catel??? asa ca ei nu ar trebui sa se planga ca o sa aiba numai fete

Mami Andreea 16sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Si eu o sa fiu cu El, cu bb si cu motanul. Sa vedem daca mai adunam ceva de pe strada sau de a prieteni...

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

danaint ce de baeti.regina vei fi..Ai sa vezi

sugubina +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

fetelor eu tocmai am mancat ultimi 2 ardei umpluti din dotare si au fost deliciosi pacat ca s-au terminat
voi ce mai mancati astazi?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Hello burtici Revin si eu dupa o pauza de stat la pat. M-au luat niste dureri in partea stanga, in zona ovarului fara nici un motiv anume. Singura solutie a fost sa iau nospa si sa stau in pat(ce bine mi-a prins putin odihna) Am fost pe 3 iunie la control, totul era in regula, desi la controalele anterioare placenta era plasata posterior acum cica era anterioara si dr imi zicea ca o sa simt bebe mai tarziu..da de unde ca eu il simtisem deja cu vreo 4 zile inainte si de atunci are program de gimnastica seara si dimineata. L-a simtit si tati deci nu sunt eu cu capul.
Beatrice starile de lesin sunt de la tiroida, daca ai dat in hipotiroidie caldura e primul dusman al starii de bine. Desi eu sunt cu tsh-ul in parametri sunt mai mereu lipsita de vlaga si cu ameteli. Ioana_mami poate ar trebui sa faci si tu un consult endocrinologic daca persista starile de lesin, in sarcina se mai declanseaza hipo sau hipertiroidia, e bine sa elimini toate cauzele ca sa fii linistita.
pissi78ro senzatii de voma doar cu lichid gastric am avut si eu, la mine se potoleau cu apa minerala.
mirunam ai grija de tine, o sa fie totul bine, sunt sigura! Iti prinde bine putin odihna.
celesta felicitari pt fetita
sugubina duble felicitari
Bun venit noilor burtici
Am citit din urma dar deja am uitat ce si cui mai vroiam sa zic cevaRevin daca imi permite timpul..am lipsit de la munca si e jale, am o groaza de recuperat

Ana 18+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

danaint ce de baeti.regina vei fi..Ai sa vezi

sugubina +14

regina, da
Unu mai neajutorat ca celelalt, asa sunt masculii la mine in casa :)
Unu nu isi gaseste sosetele, altul nu stie sa isi deschida usile, al treilea (motanu) tipa la mine cand ramane fara mancare

Ieri noapte la 3 m-a trezit Yuki (catelu) ca i se facuse pofta de iesit pe balcon, la aer racoros. Si isi pusese botul langa urechea mea, si plangea asa, incetisor, sa nu care cumva sa il trezeasca pe taica-su, ci doar pe mine, sclava desemnata . Daca si al patrulea invata apucaturi proaste de la astia 3, aia sunt :)

18s

Mergi la inceput

De ceva vreme incoace stranut foarte des. Nu sunt racita, si nu am alt simptom. Ati patit si voi asta cumva? A! Si sotul ma minte ca am cam inceput sa sforai. Evident, eu stiu ca e minciuna, dar eram curioasa daca si voi ati fost mintite in directia asta...

PS: Cine poate, ma trece si pe mine in listuta cu carucior bleu si dr Elvira Sanduleac, Euroclinic?

18s

Mergi la inceput

Ah! Si felicitari fetelor cu eco si analize cu vesti bune

Eu mi-am mutat pe 14 programarea la dra mea, sa vada ce e cu brida aia datatoare de cosmaruri. Cred ca crede ca sunt nebuna, dar de, nu mai rezistam pana cand aveam eu programare

18s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Merci Ana esti draguta. SUnt cam trista ca nu s-a implinit ce mi-ai zis tu. Da ma obisnui cu idea..

sugubina +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Eu cred ca este vorba de un hematom, asa mi s-a intamplat si mie. Trebuie mult repaus la pat.

Citat:
citat din mesajul lui marizta

buna fetelor......am si eu o pb......astazi am fost la ginecolog pt o recoltare....la lama imi iesise suspiciune de chlamidya si a tb sa imi ia azi o proba sa ved dak este.....pb este k am fost in dim asta si mi-a recoltat asistenta si mi-a zis k sangerez..si cand a scos instrumentele din vaginul meu (Valva asa a zis k se numeste) mi-a aratat si era sange rosu si destul mi s-a parut mie.....ea ea zis sa nu ma ingrijorez k nu e din interior e dp col.si k cel mai bine sa vin sa ma vada si dr.......stie cineva despre ce e vb?a mai patit cineva asa/?....faza e k inainte nu am sangerat deloc,niciodata

13 +
Doamne ai grija si de noi

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

danait si eu am pb cu stranutul...acum nu mai stranut asa des de 4-5 ori pe zi dar e stranut puternic, dar pe mine ma mananca si ochii si cred k deja cam de 1 luna nu scap de stranut......am intrb medic de fam si a zis k oricum nu pot sa iau nik pana la 4 luni.....doar ceaiuri cu miere si lamaie sa iti mai treaca

13 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput