Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 11
Lidia_P spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danaint De ceva vreme incoace stranut foarte des. Nu sunt racita, si nu am alt simptom. Ati patit si voi asta cumva? A! Si sotul ma minte ca am cam inceput sa sforai. Evident, eu stiu ca e minciuna, dar eram curioasa daca si voi ati fost mintite in directia asta... PS: Cine poate, ma trece si pe mine in listuta cu carucior bleu si dr Elvira Sanduleac, Euroclinic? 18s ![]() |
si eu stranut cel putin de doua ori pe zi....cu sforaitul nu stiu ce sa zic eu si inainte cand eram prea obosita sfaraiam si vb in vis....sotul meu nu s-a plans pana acum dar asta cred ca din cauza ca el sforaie mai tare ca mine si ma acopera
pe mine m-a bufnit sangele pe nas astazi, voi ati mai patit asa ceva?
nu a curs mult dar ideea este ca mie niciodata nu mi-a curs sange din nas, nici macar cand eram mica
18+
ana_o spune:
Sugubina, Dumnezeu decide tot! O sa fii o mamica fericita, cu puficute roz si frumoase!
Nu pentru toate a "mers" calculul, dar pentru cateva asa a fost sa fie, cu voie divina.
Am citit si eu la odiseea delfinasilor, m-am emotionat putin. Cum au ele toate, la semnatura, AMR(au mai ramas... cand ma gandesc ca si noi vom ajunge acolo, mi se pare incredibil!
Ana
19
ana_o spune:
Dana, tot asa am si eu, alergie... se numeste rinita alergica si de 7 ani tot asa o tin. Am incercat si cu tratament si degeaba. Nu ai ce sa faci, degeaba iei ceaiuri si alte remedii. Poate tu o sa ai noroc si te tine doar cat dureaza sarcina. Dar nu-ti face probleme, nu esti singura care stranuta de zor. Eu "bag" cate 30 de stranuturi pe zi si deja nu o mai iau ca pe ceva anormal.
Ana
19
ana_o spune:
Allexxia, pe unde esti? Tu nu lipsesti in timpul saptamanii. Sper ca sunteti bine!
Ana
19
sugubina spune:
| citat din mesajul lui ana_o Sugubina, Dumnezeu decide tot! O sa fii o mamica fericita, cu puficute roz si frumoase! Nu pentru toate a "mers" calculul, dar pentru cateva asa a fost sa fie, cu voie divina. Am citit si eu la odiseea delfinasilor, m-am emotionat putin. Cum au ele toate, la semnatura, AMR(au mai ramas... cand ma gandesc ca si noi vom ajunge acolo, mi se pare incredibil! ![]() Ana 19![]() |
Da asa e pana la urma tu ai dreptate..
sugubina
+14
sashenka_h spune:
burticute ma pregatesc sa plec la doctor sa-mi fac TT asa ca sa-mi tineti pumnii....va puup 

Mami Andreea
16sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
marizta spune:
o sa fie totul bine la TT sashenka......sa vi cu vesti bune
13 +
Doamne ai grija si de noi
Ioana_Mami spune:
| citat din mesajul lui MSymo Ioana, felicitari si bafta diseara! Symo 20+ Diana |
Hi hi , ce funny suna "bafta" ...dar chiar e nevoie.... ca de vreo 2 luni stam pe bara si mi-e si frica sa nu o deranjam pe bebita!
Fericita
18+